- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
- Konu Sahibi EMELinEMELi
-
Canm menüde gördüğün üzere hic yemek olmayinca baygınlık gecirecektm artik o yüzden komsuya gtmistm asiri ac oldugum icnde karsi koyamadm yani malesf
Canım bnm biliyorum ki çok zor bi süreç. Ama herşeyde nasip de kitleniyor. Moralini bozmadan bu sürece eşlik etmen çok önemli. Rabbim sabır versin. Tez vakitte gönlünün muradını versin
Günaydın herkese kızlar.ilk aylar sıkıntılı oluyor canım hiç tadım yok bulantilar falan ama çok şükür Rabbim bundan geri koymasin.sen nasılsın nasıl gidiyorAhhh reyhanim elimizden dua etmektwn.baska bisey gelmiyor canim.
Rabbim tez zamanda sesini duysun.insallah. dualarim senle canim. Mubarek.gunlerde bbol bol.dua et cenim
asya_01 asyacim nerdesin hersey yolunda mi?
Canım arkadaşım sana sürekli aynı şeyi hatirlatiyorum kuzum benim sen tedavi bile görmüyor sun senin bu durum tamamen Dr dan kaynaklı gülüm. Adımın asya oldugu kadar eminim sen iyi bir dr kontrolünde Allahın izniyle çok kısa sürede hamile kalırsın. Hep duam dasin arkadaşımCanım sende de kahveyi hep görüyorum çay ve kahve şekersiz olsa da çok içerim bn. Ödem toplanmasına sebeo olduğu konuşuldu arkadaşlar arasında. Bu konuda bilgin var mı yada bilgisi olan var mı. Eyvah eyvah öyleyse
Canım bnm biliyorum ki çok zor bi süreç. Ama herşeyde nasip de kitleniyor. Moralini bozmadan bu sürece eşlik etmen çok önemli. Rabbim sabır versin. Tez vakitte gönlünün muradını versin
günaydın hayırlı kandiller,Günaydınnn canlar
Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun inşallah
Günaydın herkese kızlar.ilk aylar sıkıntılı oluyor canım hiç tadım yok bulantilar falan ama çok şükür Rabbim bundan geri koymasin.sen nasılsın nasıl gidiyor
Oyy kuzu hastalanmis aman dikkat et.sonra görüşürüz yineSlm.kizlar
Okul yogun oglum hastslanmis.yine ogle dr gitcez
Musait zamanda grsrz
Asyacim.kostur dur canimm nolsunn
benita_ask
Canim sabah bol peynirli olmus. Bende seviyorum peyniri valla :)
Menun.cok yerinde su sporda superrr iyi basladin.ozlemcimmm
Gecmıs olsun emelcım mevsım gecıslerı baya sıkıntılı oluyorSlm.kizlar
Okul yogun oglum hastslanmis.yine ogle dr gitcez
Musait zamanda grsrz
Asyacim.kostur dur canimm nolsunn
Canım ilk aylar sıkıntılı bulantı çok fazla var bebis Allahın izniyle iyidir inş.sen nasılsın gülümasya_01 nasılsın canım bebek nasıl
Canım ilk aylar sıkıntılı bulantı çok fazla var bebis Allahın izniyle iyidir inş.sen nasılsın gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?