AZİMLİ 5 KİSİYLE RAMAZANA KADAR EN AZ 10 KİLO

canlar bugünüm
sabah 05:00
1 bardak ılık limonlu su
1 saatlik yürüyüş
kahvaltım 06:50
1 yumurta
4 dal kıvırcık
1 fincan kayıslı çay

2. Menüm 15:00
2 bardak süt
1 tabak taze fasulye ve 1 kırmızı biber üzerine 2 yumurta kırdım yedim.Şifa olsun bana
2 ceviz
1 fincan sütlü sade türk kahvesi.

Su 2 lt olmuştur.

Günaydın kızlar.
Ben yine ceviz suyu yapmayı unuttum.
Akşam bunun için alarm kurayım bari.

Canım bnm biliyorum ki çok zor bi süreç. Ama herşeyde nasip de kitleniyor. Moralini bozmadan bu sürece eşlik etmen çok önemli. Rabbim sabır versin. Tez vakitte gönlünün muradını versin

Amin canım, inşallah.

Ahhh reyhanim elimizden dua etmektwn.baska bisey gelmiyor canim.

Rabbim tez zamanda sesini duysun.insallah. dualarim senle canim. Mubarek.gunlerde bbol bol.dua et cenim

asya_01 asyacim nerdesin hersey yolunda mi?
Günaydın herkese kızlar.ilk aylar sıkıntılı oluyor canım hiç tadım yok bulantilar falan ama çok şükür Rabbim bundan geri koymasin.sen nasılsın nasıl gidiyor

Canım arkadaşım sana sürekli aynı şeyi hatirlatiyorum kuzum benim sen tedavi bile görmüyor sun senin bu durum tamamen Dr dan kaynaklı gülüm. Adımın asya oldugu kadar eminim sen iyi bir dr kontrolünde Allahın izniyle çok kısa sürede hamile kalırsın. Hep duam dasin arkadaşım

Günaydın herkese kızlar.ilk aylar sıkıntılı oluyor canım hiç tadım yok bulantilar falan ama çok şükür Rabbim bundan geri koymasin.sen nasılsın nasıl gidiyor

Slm.kizlar

Okul yogun oglum hastslanmis.yine ogle dr gitcez

Musait zamanda grsrz

Asyacim.kostur dur canimm nolsunn

Ilık duştan sonra isik siz bi ortamda uyumaya çalış gülüm. Uyaninca geçmiş olur.yazlık alışveriş yaptın mi?ideal Kilona bişey kalmadı tırıl tırıl elbiseler al kendine

Menüm

09:30
1 tane Uno Premium tam tahıllı sandviç ekmeği
Arasına 2 dilim cheddar ve 2 dilim salam

12:45
1 kase sütlü kabak çorbası
4 tane fırında kabak mücver
1 bardak maden suyu

14:20
2.5 tane ceviz

16:10
1 tane yeşil elma

19:15
1 büyük kase az mısırlı salata
Yarım kutu ton balığı

Su: Şimdilik 1.5 lt. Arttırıcam.
Adım sayım: 5431

İyi akşamlar menum verıyım

07:20 2 cevız

14:20 2 yumurtadan lor peynırlı omlet,3 çeçil peynir,3 zeytın,1 dilim çavdar

19:00 orta boy kase salata,1 kase ayran çorbası

Su 2 lt

95 dk yürüyüş 11,000 adım :)

Slm kizlar kandiliniz mübarek olsun ya ben telden dolayı sayfaya gitsemde cok xor yasyrm ekranimi yaltramadm hala yeni tel alrm elki doye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…