AZİMLİ 5 KİSİYLE RAMAZANA KADAR EN AZ 10 KİLO

Kızlarrr nerdesinizz?
Sporlar yapıldı mı?
Umarım kaçamaksız geçiyordur zamanınız.
Ben hemen bugünümü yazayım
sabah 1 bardsk su 07:30
1 saat yürüyüş 30 dk spor aletleriyle egzersiz.
Kahvaltım
3 yumurtayla omlet
2 çeri domates,yarım salatalık,1/4 soğan,2 yk lor peyniriyle salata.Şifa olsun bana:)

2. Öğünüm 17:45
1 tabak taze fasulye yemeği
1 çay bardağı taze süt
2 ceviz
su 1.5 lt olmuştur.yatana kadar 2 lt olur inşallah.

Selam kizlar. Kucuk bir kacamakla atlattim pazar gununu.
Ceviz suyuna tekrar basladim iki gundur. Bana iyi geliyor gercekten. Ben cok fena arti olmustum suan o artinin 1.5 kilosunu verdim. Tamamini verince soyleyecegim ne kadar arti oldugumu. Neyse menumu veriyim :)

10.30
1 kepekli sandvic ekmegi
2 dilim cheddar
3 dilim salam
4 siyah zeytin
1 ince dilim sucuk

13.00
1 yesil elma
2 minik kurabiye

17.30
5 tane kofte
2 dilim domates
Salata

20.00
Tek sekerli nescafe

Su pek icemedim 2 lt yapmaya calisicam.

Menüm
Sabah
1 pogaca

Ögle
1 dilim pasta

Aksam
Salata
1 kase zeytinyagli fasülye

Cok iyi deildi ama bugünde böyleydi iste

Mrh kizlar.

Su 3 gunum berbat gecti maalesef dipteyim.anlicaniz.

Ama tekrar devam. Acaba bi dyt mi gitsem?
Canım tekrar toparla. Yarın yapabilirsen sporunu yap ama kaçamaklarını telafi edebilmek için sporu arttır.İnanki bünyen buna kayıtsız kalmayacaktır ve eksiye doğru gidersin.

Menüm
Sabah
1 pogaca

Ögle
1 dilim pasta

Aksam
Salata
1 kase zeytinyagli fasülye

Cok iyi deildi ama bugünde böyleydi iste
Canım 1 poğaça ve pastayla doydu mu?
Daha doyurucu birşeyler yiyerek günü kurtasaydın iyi olurdu. canının çektiklerini de bir iki lokma tadabilirdin.ama olan olmuş canım yarın sporla telafi edersin tatlım.

Şekerim ceviz suyunun ne gibi faydası var? Ve nasıl yapıyorsun.
Senin menülerinde salamı sık görüyorum.Işlenmiş gıda.. Tatlım yemezsen olmaz mı?
Artıları sebebi bu salamlardır diye düşünüyorum. Yoksa menünün salam dışındaki kısmı iyi canım.

Canım 1 poğaça ve pastayla doydu mu?
Daha doyurucu birşeyler yiyerek günü kurtasaydın iyi olurdu. canının çektiklerini de bir iki lokma tadabilirdin.ama olan olmuş canım yarın sporla telafi edersin tatlım.
Hastanedeydm cnm calisiyordum. Hic yiyemeyecegim yemek vardi. Arkadasinda dogumgününü kutlayinca elimdeki firsat yalnizca bu oldu. Sporumu yapmaya calisiyorm. Eliptik bisikletim var evde günlük 30 dk calisiyorm vakit buldukca.

Hastanedeydm cnm calisiyordum. Hic yiyemeyecegim yemek vardi. Arkadasinda dogumgününü kutlayinca elimdeki firsat yalnizca bu oldu. Sporumu yapmaya calisiyorm. Eliptik bisikletim var evde günlük 30 dk calisiyorm vakit buldukca.
Tamam canım alternatifin yokmuş.
Eliptik bisiklet süper birşey tüm vücudu çalıştırıyor.Dün parkta benzerinde 10 dk çalıştım kollarım hala ağrıyor

Aysecim ben spor yapamiyorum dizimde ve belimde problem var

Benim sorunum baslayip devamini getirememek. Aman ne bilimm bi cikmazdayim. Allah sonumu hayir etsin.

Canım incecik 2 3 dilim salam artı yapmaz ki.
Benim metabolizmam çok yavaş. Hipotiroid hastasıyım. Zor vermem normal.

Ceviz suyu kilo vermeyi hızlandırıyor. Ben onu içtiğim sürece artı olmuyorum hiç.
Ama bugün içemicem çünkü akşamdan yapmayı unuttum

1.5 tane cevizi bir bardak suya koyuyorum akşamdan.
Sabah aç karna hem suyu içip hem cevizleri yiyorum.
Bana yarıyor bu tarif.

Günaydın yuruyus yaptım eve geldım kahvaltımı yapıyorum 2 gun gelemedım kusura bakmayın moral olark kendımı toparlayamıyorum bıraz once açlık şekerım ölcüldü 115 cıktı netten baktım erken bunama adayı falan yazınca ıyıce çoktüm

Canım ne oldu neden moralin bozuk.
115 şeker yüksek değil diye biliyorum ben yanlış mı hatırlıyorum?
İnternetten okuyup kendini üzme.
Ben internetten sağlık konularını araştırma taraftarı değilim.
Her şeyin en kötüsü çıkıyor insanın karşısına hep.

Canm günaydın canini skma lütfen internet saglik konusunda bilgi çöplüğü sen dokturunun ne dediğine kulak ver bence hem boşa caninida skmamış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…