- 4 Mart 2012
- 14.924
- 34.460
- 798
- Konu Sahibi EMELinEMELi
-
Canım tekrar toparla. Yarın yapabilirsen sporunu yap ama kaçamaklarını telafi edebilmek için sporu arttır.İnanki bünyen buna kayıtsız kalmayacaktır ve eksiye doğru gidersin.Mrh kizlar.
Su 3 gunum berbat gecti maalesef dipteyim.anlicaniz.
Ama tekrar devam. Acaba bi dyt mi gitsem?
Canım 1 poğaça ve pastayla doydu mu?Menüm
Sabah
1 pogaca
Ögle
1 dilim pasta
Aksam
Salata
1 kase zeytinyagli fasülye
Cok iyi deildi ama bugünde böyleydi iste
Şekerim ceviz suyunun ne gibi faydası var? Ve nasıl yapıyorsun.Selam kizlar. Kucuk bir kacamakla atlattim pazar gununu.
Ceviz suyuna tekrar basladim iki gundur. Bana iyi geliyor gercekten. Ben cok fena arti olmustum suan o artinin 1.5 kilosunu verdim. Tamamini verince soyleyecegim ne kadar arti oldugumu. Neyse menumu veriyim :)
10.30
1 kepekli sandvic ekmegi
2 dilim cheddar
3 dilim salam
4 siyah zeytin
1 ince dilim sucuk
13.00
1 yesil elma
2 minik kurabiye
17.30
5 tane kofte
2 dilim domates
Salata
20.00
Tek sekerli nescafe
Su pek icemedim 2 lt yapmaya calisicam.
Hastanedeydm cnm calisiyordum. Hic yiyemeyecegim yemek vardi. Arkadasinda dogumgününü kutlayinca elimdeki firsat yalnizca bu oldu. Sporumu yapmaya calisiyorm. Eliptik bisikletim var evde günlük 30 dk calisiyorm vakit buldukca.Canım 1 poğaça ve pastayla doydu mu?
Daha doyurucu birşeyler yiyerek günü kurtasaydın iyi olurdu. canının çektiklerini de bir iki lokma tadabilirdin.ama olan olmuş canım yarın sporla telafi edersin tatlım.
Tamam canım alternatifin yokmuş.Hastanedeydm cnm calisiyordum. Hic yiyemeyecegim yemek vardi. Arkadasinda dogumgününü kutlayinca elimdeki firsat yalnizca bu oldu. Sporumu yapmaya calisiyorm. Eliptik bisikletim var evde günlük 30 dk calisiyorm vakit buldukca.
Gercekten cok yoruyor ve ter attiriyor.Tamam canım alternatifin yokmuş.
Eliptik bisiklet süper birşey tüm vücudu çalıştırıyor.Dün parkta benzerinde 10 dk çalıştım kollarım hala ağrıyor
Şekerim ceviz suyunun ne gibi faydası var? Ve nasıl yapıyorsun.
Senin menülerinde salamı sık görüyorum.Işlenmiş gıda.. Tatlım yemezsen olmaz mı?
Artıları sebebi bu salamlardır diye düşünüyorum. Yoksa menünün salam dışındaki kısmı iyi canım.
Günaydın yuruyus yaptım eve geldım kahvaltımı yapıyorum 2 gun gelemedım kusura bakmayın moral olark kendımı toparlayamıyorum bıraz once açlık şekerım ölcüldü 115 cıktı netten baktım erken bunama adayı falan yazınca ıyıce çoktüm
Canm günaydın canini skma lütfen internet saglik konusunda bilgi çöplüğü sen dokturunun ne dediğine kulak ver bence hem boşa caninida skmamış olursunGünaydın yuruyus yaptım eve geldım kahvaltımı yapıyorum 2 gun gelemedım kusura bakmayın moral olark kendımı toparlayamıyorum bıraz once açlık şekerım ölcüldü 115 cıktı netten baktım erken bunama adayı falan yazınca ıyıce çoktüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?