Geçmiş olsun
İmplant kullanışlı mı ?
Ve memnun musunuz ?
Arkadaşlar bugün dis hekimime gittim....azi disimdeki iltihabin büyük olduğunu kanal tedavisi deneyebilecegini ama şansının yüzde 50 olduğunu birkac sefer gitmem gerekecegini veya direk cekebilecegini söyledi.. tabi önce antibiyotige başladım..hekimine güveniyorum daha önce kanal tedavimide yapmıştı ama bunda kararı bana bıraktı...karar vermek için sürem var..söyle ki disimden kanal tedavisi dolgu hatta ameliyat bile oldum ama hiç dis cektirmedim tirsiyorum acikcasi bide azi olunca daha da korkuyor insan...cektirdim diyelim o boşluğa dis yaptirmazsam sıkıntı yaşar mıyım...yirmilik disin bir önündeki dis...azi dişini çektiren arkadaşlar tavsiye verirlerse çok sevinirim.. siz olsaydınız napardiniz...maliyeti göze alıp kanal tedavisine şans vermelimi yoksa korkuları bir kenara birakip cektirmeli mi
En azından bi süre konum tasinmazsa çok sevinirim
Yaptırmadiniz dye sorun yasadiniz miŞöyleki , hiç korkmayın ben çektirdim uyusturdukları için sorun olmuyor canım , çektirdikten sonra istersen implant yapıyorlar ben yaptirmadim ama cidden korkulacak bir şey yok ama eğer bı rahatsizlik durumunuz varsa mesala amaliyat gecirdiyseniz mutlaka söyleyin insana öncesinde ilaç veriyorlar şimdiden geçmiş olsun
Bende yüzde 50 şansımı denesem mi dye düşünür oldumbenim de apsem olmustu, cekilecek dediler. baska bir doktora gittim kanal tedavisi yaptilar 10 senedir kullaniyorum. cektirmek en son cozum olsun.
Yok direk yapıldı canım benim bekletmedim ama sıkıntı hiç yasamadımYaptırmadiniz dye sorun yasadiniz mi
Oylede şansın az deyince çok kararsız kaldimKonu sahibi kanal tedavisini dene bence öncelikle
Ana dişin gibi olmuyor hiç biri diyorlar
YaaOylede şansın az deyince çok kararsız kaldim
Kanal tedavisine sans vermem gerekecek sanirim.cok teşekkürleryuzde 50 buyuk oran
bu dıs cekılmelık kurtulus yok dememıs
ha dersenız kı bırgun enı sonu zaten bu dıs cekılecek o zaman zaten yaptırılacak barı sımdı cektıreyım yaptırayım dersenız bu da olur tabıkı
ben bır azı dısımı boyle kanal tedavısı+dolgu ıle bekletıyorum gıttıgı yere kadar . cekılmesı gerekecek en ufak bır darbe ters bırseyde kaldıraak gucu y. Tesok dısımın. yıne de gıttıgı yere kadar gıtsın dıyorum . cekılmesı gerektıgınde cekılır zaten
yuzde 50 bıle degıldı benım dısımın sansı yuzde 30 du 5 sene oldu hala benımle :)
Çok korkuyorum ya bana da gerek olabilir diyeKendi dişimden bir farki yok. Memnunum ama implantlarin da markalari oluyor farkli farkli her implant ayni degil. Benim implantim isveç mali, üstünü de zirkonyum tercih etmiştim.
Ana diş diyorumOylede şansın az deyince çok kararsız kaldim
Benim o dişim 7 sene önce çekildi. Çürük değildi sadece yanlış yerden çıkmıştı ve çiğneme alanının dışındaydı. Yani bana bir faydası yoktu dişlerimi sıkıştırıyordu vs.vs.Arkadaşlar bugün dis hekimime gittim....azi disimdeki iltihabin büyük olduğunu kanal tedavisi deneyebilecegini ama şansının yüzde 50 olduğunu birkac sefer gitmem gerekecegini veya direk cekebilecegini söyledi.. tabi önce antibiyotige başladım..hekimine güveniyorum daha önce kanal tedavimide yapmıştı ama bunda kararı bana bıraktı...karar vermek için sürem var..söyle ki disimden kanal tedavisi dolgu hatta ameliyat bile oldum ama hiç dis cektirmedim tirsiyorum acikcasi bide azi olunca daha da korkuyor insan...cektirdim diyelim o boşluğa dis yaptirmazsam sıkıntı yaşar mıyım...yirmilik disin bir önündeki dis...azi dişini çektiren arkadaşlar tavsiye verirlerse çok sevinirim.. siz olsaydınız napardiniz...maliyeti göze alıp kanal tedavisine şans vermelimi yoksa korkuları bir kenara birakip cektirmeli mi
Çok korkuyorum ya bana da gerek olabilir diye
Kanal tedavisi olan dişim ağrı yapıyor eninde sonunda sonum implant gibi duruyor
Yirmilik diş ve etin içinde olmadığı sürece sorun olmuyor ben üstte ki yirmilikleri çektirdim onlar da etin içindeydi biraz ama dk bile sürmedi çekmesi ve uyuşturduğu için sıkıntı olmadı sadece ağzımı yırttıArkadaşlar bugün dis hekimime gittim....azi disimdeki iltihabin büyük olduğunu kanal tedavisi deneyebilecegini ama şansının yüzde 50 olduğunu birkac sefer gitmem gerekecegini veya direk cekebilecegini söyledi.. tabi önce antibiyotige başladım..hekimine güveniyorum daha önce kanal tedavimide yapmıştı ama bunda kararı bana bıraktı...karar vermek için sürem var..söyle ki disimden kanal tedavisi dolgu hatta ameliyat bile oldum ama hiç dis cektirmedim tirsiyorum acikcasi bide azi olunca daha da korkuyor insan...cektirdim diyelim o boşluğa dis yaptirmazsam sıkıntı yaşar mıyım...yirmilik disin bir önündeki dis...azi dişini çektiren arkadaşlar tavsiye verirlerse çok sevinirim.. siz olsaydınız napardiniz...maliyeti göze alıp kanal tedavisine şans vermelimi yoksa korkuları bir kenara birakip cektirmeli mi
Buldum bir doktor artık önce Allah’a sonra doktora emanetimİyi bir doktor seçin ve rahat olun. Eskiden dişçiye gitmeye korkan ve o koltukta gözleri dolan biri olarak soyluyorum.
Sağlam bi dr bulmalısıniz aynen çok geçmiş olsunYirmilik diş ve etin içinde olmadığı sürece sorun olmuyor ben üstte ki yirmilikleri çektirdim onlar da etin içindeydi biraz ama dk bile sürmedi çekmesi ve uyuşturduğu için sıkıntı olmadı sadece ağzımı yırttıLakin gel gör ki alt çenemde ki yirmilikler kaldı onlar tam etin içinde ve sinirdeler bunu çene uzmanı yapıyor normalde ve yaşadığım şehirde öyle bi doktor yok zaten sorduklarım da garanti vermiyor sinire gelince yüz felci geçirenler olmuş kuzenimin de dudağı uyuşmuştu genel olarak zamanla geçiyor fakat şansısızımdır ben geçmeyeceği tutar o riski diğer doktorlar bile almadı ben de çektiremedim bi eti kesmek zorunda üsttekiler gibi değil bunlar afedersin göt korkumdan gidemiyorum Sinirde olan dişler sıkıntılı işinde uzman biri yapmalı. Fakat senin sadece azı dişin çekilecek ben sorun olacağını düşünmüyorum hatta daha rahat çeker yakın olduğu için 1 dişi bir dk de çekiyorlar sadece uyşturduklarında uyuşmadığını hissedersen bunu mutlaka söyle ikinci iğneyi vuruyorlar o zaman şimdiden geçmiş olsun :)
İmplant yaptırdınız mi peki...yaptirmadinizsa sıkıntı yasadiniz miBenim azı dişimi pit diye çekti, benimkinde gerilerde sizinki gibi. Ağzımı yaya yaya gülerken tepeden bakan anca görür eksikliğini:) öyle çok görünürde bir dış değil ki. Başka çare yoksa çektir gitsin. Acimiyor , gece de ağrı kesicileri iç , erken uyu. Sabaha bir şeyin kalmaz
Kaplama ne ise yarıyor tedavi olan diseDİşhekimi olarak yüzde 50 şans varsa kanal tedavisi üzerine kaplama yaptırmanızı öneririm. Size tercih sunulmasının nedeni tedaviden 6 ay sonra ağrı olur ve diş çekilirse hasta ile sorun yaşamamak için. Mesela benim 3 dişim sizin dişiniz gibiydi. 2 dişi 10 yıldır kullanıyorum, 1 tanesi kanal tedavisinden 4 ay sonra çekildi.
Bende yaklaşık 2 yıl önce kanal tedavisi oldum,dediğiniz gibi azı dişin yanındaki,malesef 1 yıl sonra dibinde kist oluştuArkadaşlar bugün dis hekimime gittim....azi disimdeki iltihabin büyük olduğunu kanal tedavisi deneyebilecegini ama şansının yüzde 50 olduğunu birkac sefer gitmem gerekecegini veya direk cekebilecegini söyledi.. tabi önce antibiyotige başladım..hekimine güveniyorum daha önce kanal tedavimide yapmıştı ama bunda kararı bana bıraktı...karar vermek için sürem var..söyle ki disimden kanal tedavisi dolgu hatta ameliyat bile oldum ama hiç dis cektirmedim tirsiyorum acikcasi bide azi olunca daha da korkuyor insan...cektirdim diyelim o boşluğa dis yaptirmazsam sıkıntı yaşar mıyım...yirmilik disin bir önündeki dis...azi dişini çektiren arkadaşlar tavsiye verirlerse çok sevinirim.. siz olsaydınız napardiniz...maliyeti göze alıp kanal tedavisine şans vermelimi yoksa korkuları bir kenara birakip cektirmeli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?