Yirmilik diş ve etin içinde olmadığı sürece sorun olmuyor ben üstte ki yirmilikleri çektirdim onlar da etin içindeydi biraz ama dk bile sürmedi çekmesi ve uyuşturduğu için sıkıntı olmadı sadece ağzımı yırttı
Lakin gel gör ki alt çenemde ki yirmilikler kaldı onlar tam etin içinde ve sinirdeler bunu çene uzmanı yapıyor normalde ve yaşadığım şehirde öyle bi doktor yok zaten sorduklarım da garanti vermiyor sinire gelince yüz felci geçirenler olmuş kuzenimin de dudağı uyuşmuştu genel olarak zamanla geçiyor fakat şansısızımdır ben geçmeyeceği tutar o riski diğer doktorlar bile almadı ben de çektiremedim bi eti kesmek zorunda üsttekiler gibi değil bunlar afedersin göt korkumdan gidemiyorum
Sinirde olan dişler sıkıntılı işinde uzman biri yapmalı. Fakat senin sadece azı dişin çekilecek ben sorun olacağını düşünmüyorum hatta daha rahat çeker yakın olduğu için 1 dişi bir dk de çekiyorlar sadece uyşturduklarında uyuşmadığını hissedersen bunu mutlaka söyle ikinci iğneyi vuruyorlar o zaman şimdiden geçmiş olsun :)