- 13 Haziran 2011
- 12.656
- 7.691
- 448
Implantta sanırım baya masraflı...yaptirmasam da olmuyor sanirimO kadar çok kanal tedavisi, dolgu ve diş çekimi yaptırdım ki sanırım bu konuda çok rahat size kendi dişinizi en son dayanabileceği ana kadar kullanın demek olur.
Kanal tedavisi şansınız varsa kesinlikle kanalı deneyin diş çekimi olduktan sonra boşluğu kısa sürede doldurmanız gerekir yoksa çene kemiğinizde erime başlar ve çekilen dişlerin yanındaki dişlerde boşluğu fırsat bilip kayabilirler.
Boşluğu doldurmanız içinde en iyi yöntem implant olacaktır. Ben kendim de implant yaptırdım çok kolaydı ağrı sızı hissetmedim. şimdi en az iki tane daha yaptırmam gerekiyor ama maddi olarak zorlayacağından yaptıramıyorum.
Size tavsiyem ilk önce kendi dişinizi kurtarmaya bakın. Yüzde 50 şans gayet iyi bence hiç düşünmeyin.
Seni iyi anlarım çünkü 6 disten kist ameliyati oldum zamanında...önce çok uzun süren kanal tedavisi ardindan ameliyat...hemde devlette oldum o zamanlar.cokda memnun kaldım.. sizede geçmiş olsunBende yaklaşık 2 yıl önce kanal tedavisi oldum,dediğiniz gibi azı dişin yanındaki,malesef 1 yıl sonra dibinde kist oluştuve şimdi çene cerrahına gitmem gerekiyor çektirmem için.Geçmiş olsun sizede.