Azı disini cektirenler bakabilir mi

Implantta sanırım baya masraflı...yaptirmasam da olmuyor sanirim
Bende yaklaşık 2 yıl önce kanal tedavisi oldum,dediğiniz gibi azı dişin yanındaki,malesef 1 yıl sonra dibinde kist oluştuve şimdi çene cerrahına gitmem gerekiyor çektirmem için.Geçmiş olsun sizede.
Seni iyi anlarım çünkü 6 disten kist ameliyati oldum zamanında...önce çok uzun süren kanal tedavisi ardindan ameliyat...hemde devlette oldum o zamanlar.cokda memnun kaldım.. sizede geçmiş olsun

Ama ben bir türlü randevu alamıyorum devletten,özel malum çok fiyat çıkarıyor.Bide benim sarmak istediğim çok zormu kist alınması(

köprü acılı bir işlem mi?

Sağlam bi dr bulmalısıniz aynen çok geçmiş olsun

İmplant yaptırdınız mi peki...yaptirmadinizsa sıkıntı yasadiniz mi

Kaplama ne ise yarıyor tedavi olan dise
Kanal tedavisi geçiren diş zayıflar eğer ağız içinde ki kron dediğimiz beyaz kısım da madde kaybı fazla ise dişin kırılma riski artar. Bu nedenle kaplama yapılır

Implantta sanırım baya masraflı...yaptirmasam da olmuyor sanirim

Benim diş hekimim şöyle açıkladı. Eğer alttaki kemik uyuzluk etmeyip de sağlam bir şekilde güzel güzel çıkarsa yerli implant yapıyor. Onun için 2500 dedi. Durum orta seviyedeyse Kore implantı yaparız dedi. Sanırım 3500 filan tutuyor. Ama daha meşakkatli bir implant olması gerekirse Alman filan kullanıyor. O da sanırım 5000.

Ama ben bir türlü randevu alamıyorum devletten,özel malum çok fiyat çıkarıyor.Bide benim sarmak istediğim çok zormu kist alınması(
Hayir hayır hicbirsey hissetmedim...ki o zaman kanal tedavisi yapilirken nedense disim uyusmuyordu ama ameliyatta öyle bi uyuşmus ki hicbirsey hissetmedim...keske dedim daha önce yaptirsaymisim...2 disimde olan kist 6 disime sıçradı...cahillik işte küçüktüm daha 18.19 yaslar

Cokmus

köprü acılı bir işlem mi?
Köprü işlemi çekilen dişin her iki yanındaki dişin kesilerek (küçültülerek) üç veya daha fazla protez diş yaparak boşluğu kapatmasıdır. Yani boşluğu doldurmak için en az iki dişinizde işlem görüyor. İmplantta göre maddi olarak daha uygun ama kullanım süresi bir implant kadar uzun olmuyor. Dişler küçültüldükten sonra sızlama hassasiyet hissedilebilir. Protezler takılınca genelde bir sorun olmuyor.

özel hastahanede dişini cektir iki iğneyle uyuşuyorsun hic hissetmiyorsun

Merhaba sayfada yeniyim buna benzer şeyler yaşıyorum rica etsem sayfamda açtığım konuya fikrinizi söyler misiniz

hangi marka yaptırdınız acaba? ve hala memnun musunuz?

Canım sence köprü iyi bir şey mi, yoksa illaki implant mı yaptırmak gerekir? Benim azı dişlerim beceriksiz doktorlara denk geldiğim için yıllar önce çekildi. Altta 3 dişim yok. Hatta şimdi çok iyi bir doktor buldum ve o adam bile azı dişlerimin olmadığını görünce hayret etti. Bu yaşta nasıl azı dişlerini çekerler diye söylendi durdu...

Ağzımda eksik 5 azı dişi var şu an. 5 implant çok pahalı. İstersem köprü de yapacak ama implant ömürlük olur dedi. Sen bu konuda ne düşünüyorsun?

hangisinin daha iyi olacağını ancak doktorun söyler, dişlerinin durumuna göre.... diğerleride yakında gidici ve güçsüz duruyorsa köprü der doktor... zaten olmaya oluyor hepsi birden olsun hemde köprü görevi görsün diye ,ama hiç sorun yoksa implant der bunu dişini ve filmini gören doktor söyleyebilir o ne derrse onu dinle

Konum hortlamış o yüzden güncelleme yapayım.
Yüzde 50 şansını dene çektirme diyen arkadaşlara teşekkür ederim çektirmedim kanal tedavisi yaptırdım gayet iyiyim su an. Herkese teşekkürler

Tamam canım. Doktor film çekti, çene kemiğinin durumuna baktı. Çok sağlam, çok uygun buldu çene kemiğini. Gittiğimde sorayım köprü de olur mu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…