Çocuk Hastalıkları Azı dısı çıkarma

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

esmerkuzum

hamdolsun :)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.060
328
323
Kızlar sanırım oğlum azı dişlerini cikario eli sürekli ağzında huysuz huzursuz ve ateşli 39.5 bulup ateşi ve hiç bişey yemioo sadece su ates düşürücü ve emioo 11 aylik ne yapabilirim normal mı (

canım benim bebeğimde 13 aylık geçen hafta 2 kere acile gittik ateşten azı dişi çıkıyo diye jel verdiler fakat bebeğimin başka sorunu da varmış boğazları yara olmuş diş ve bademcik biaraya gelince çok çektik allah şifa versin sanada dedğim gibi jel iyi geliyo bide ateş düşürücüyü 4 saatte bir değişik ver mesela calpol ver 4 saat sonra dolven gibi bişi ver çok geçmiş olsun

Canım ya acilde kan fln aldılarmi bizim beyazlamis damaklar bide eli sürekli ağzında ondan Dis dedik ama dogrumu yaptık bilmiyorum Dr gotursemmi bilemedim kaça kadar çıktı ates bide ne kadar sürdü geçmesi (

kesinlikle doktora götür başka bişeyi olabilir ama acile değil uzman bi doktora götür burda acilde diş dediler bana ama boğazlarıda yara olmuş yavrumun acilde pek bişi yapmıyolar 2 gün ateşi 38-39 arası değişti durdu ama mutlaka bi doktora götür ne olur ne olmaz

diş çıkarma sırasında hafif ateş olur. ateş 39 u bulmamalı. bizim kızda ateşlendiğinde diş çıkarıyor sandık. meğer kanında mikrop varmış. bize bu bilgileride doktor verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…