canım durum çok kötü.
şimdi ben şahsen, kocam beni aldatıyorrsa bilen de varsa bana söylenmesini isterim. çocuğum yok, gencim... şu anki mantığım o. beni aldatan adamla bir dk durmam. arkadaşım da bilyorsa sölemiyorsa kızarım.
ama şimdi her aldatılan kadın da boşanmaz. maddiyat, yıllar, çocuklar... boşanmayacaksa da bilmesin daha iyi. o eve bomba tıp kaçmış olursunuz. teyzeniz enişteniz yüz göz olur kötü olur. aynı evde nefretle yaşamaya devam ederler.
şimdi ben babamın biri ile mesajlaşmasını yakalamıştım. ama bu tarz değil. kadın msj atmış bu da atmış. belki de telinden başka adam atmıştır. arkadşalarına çok kullandırır telefonunu. neyse.... kadın açmıyo teli. msj attım "evli adamla konuşana .... denir yazıdm baya". anneme demedim bişey. babama küstüm kızdım. baya küstüm ama. sayfısızlık etme aşamasına gelip burnundan getirdim. pişman ettim. çünkü tek çocuk evli biri olarak. annem de hasta. boşanmalarını istemedim. 2 ayrı ev biri anne biri baba hangi birine yetişecem... boşanmayacaksa annem niye üzülsün. hala da kontrol ederim babamı. benim bu yaptığıma bencillik de diyebilirsiniz. belki de öyle...
bu olay babamın yeni emekli olduğu işsiz kalıp depresyona girdiği dönemde ol. yani boş bulundu bence. ben yakaladım aklı başına geldi. üstelik olaydan sonra 3seneyi geçti... anneme nasıl iyi. lehine döndürdüm.
şimdi bunu niye anlatıyorum. anneniz hariç kimseye sölemeyin artık. en olgun çocuğuna gidin. ona söyleyin. belki teyzeniz boşanmak isteyecek çocukları istemeyecek dayatacak.... her ailenin yapısı başkadır. bence çocuklar çözmeli bu işi.
kusura bakma ben şiddetle okurken orayı atlamışım demek ki :)
Bence başka bir adresden kendi ismiyle açık olan adresi ekleyin adice çekilmiş resimleri onun duvarında paylaşın,ben şimdi iki yüzlü birisi için aynı bu yöntemi uyguluycam ,hem eşine anlatın hemde duvarında paylaşın ki kendini savunacak bişey kalmasın ama kendi isminizle paylaşmayın ..Artık hiçbir şey gizli kalmasın ya millete bir hal oldu ne kadar içlerinde yaşanmamışlıklar varmış pislik herifler..
uf kizlar arkadasima gittim iyi geldi kafamda biraz dagildi
ondan akil istedim
ofkeyle kalkma bi sakin ol dedi
annemi taniyor
annen simdi bu can acisiyla (cunku olayin icinde kiz kardesi var) cok fevri davranacak.. bi kac kisi duysa bile aninda yayilacak olay teyzen dahada yipranacak dedi ..
biraz uzaktan takip et adami
bi kac gun faceden mesajlas cozmeye calis dedi
erkekler belli bir yasa geldiklerinde gencliklerinde yapamadiklar, iclerinde uhde kalan seyleri bi bosluk aninda yaparlar dedi ..
onunda babasi annesini aldatmis 5,10 sene once .. arkadasimdan baska kimse bilmiyormus, babasiyla acikca konusmus .. bir daha tovbe etti aslada yapmadi buna eminim diyor
suan cok mutlular annemle babam diyor
belki enistende bi bosluk aninda yapmistir
eger gercekten cocuklarina esine karsi iyi bir es ve baba ise sakin yapma anlatma
enistenle konus olay kendiliginden kapansin diyor
...........................
kafam karma karisik
bu kadar basit siyrilmamali diyorum ben bu pisligin icinden
bi taraftanda teyzem kaldiramaz boyle bir aciyi diyorum
ay napicam yarabbim