• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Azgin teke sendromu" olsa gerek :( .. bana bir akil verin ?

canım durum çok kötü.

şimdi ben şahsen, kocam beni aldatıyorrsa bilen de varsa bana söylenmesini isterim. çocuğum yok, gencim... şu anki mantığım o. beni aldatan adamla bir dk durmam. arkadaşım da bilyorsa sölemiyorsa kızarım.

ama şimdi her aldatılan kadın da boşanmaz. maddiyat, yıllar, çocuklar... boşanmayacaksa da bilmesin daha iyi. o eve bomba tıp kaçmış olursunuz. teyzeniz enişteniz yüz göz olur kötü olur. aynı evde nefretle yaşamaya devam ederler.

şimdi ben babamın biri ile mesajlaşmasını yakalamıştım. ama bu tarz değil. kadın msj atmış bu da atmış. belki de telinden başka adam atmıştır. arkadşalarına çok kullandırır telefonunu. neyse.... kadın açmıyo teli. msj attım "evli adamla konuşana .... denir yazıdm baya". anneme demedim bişey. babama küstüm kızdım. baya küstüm ama. sayfısızlık etme aşamasına gelip burnundan getirdim. pişman ettim. çünkü tek çocuk evli biri olarak. annem de hasta. boşanmalarını istemedim. 2 ayrı ev biri anne biri baba hangi birine yetişecem... boşanmayacaksa annem niye üzülsün. hala da kontrol ederim babamı. benim bu yaptığıma bencillik de diyebilirsiniz. belki de öyle...

bu olay babamın yeni emekli olduğu işsiz kalıp depresyona girdiği dönemde ol. yani boş bulundu bence. ben yakaladım aklı başına geldi. üstelik olaydan sonra 3seneyi geçti... anneme nasıl iyi. lehine döndürdüm.

şimdi bunu niye anlatıyorum. anneniz hariç kimseye sölemeyin artık. en olgun çocuğuna gidin. ona söyleyin. belki teyzeniz boşanmak isteyecek çocukları istemeyecek dayatacak.... her ailenin yapısı başkadır. bence çocuklar çözmeli bu işi.

kusura bakma ben şiddetle okurken orayı atlamışım demek ki :)

Bence başka bir adresden kendi ismiyle açık olan adresi ekleyin adice çekilmiş resimleri onun duvarında paylaşın,ben şimdi iki yüzlü birisi için aynı bu yöntemi uyguluycam ,hem eşine anlatın hemde duvarında paylaşın ki kendini savunacak bişey kalmasın ama kendi isminizle paylaşmayın ..Artık hiçbir şey gizli kalmasın ya millete bir hal oldu ne kadar içlerinde yaşanmamışlıklar varmış pislik herifler..

uf kizlar arkadasima gittim iyi geldi kafamda biraz dagildi
ondan akil istedim

ofkeyle kalkma bi sakin ol dedi
annemi taniyor
annen simdi bu can acisiyla (cunku olayin icinde kiz kardesi var) cok fevri davranacak.. bi kac kisi duysa bile aninda yayilacak olay teyzen dahada yipranacak dedi ..
biraz uzaktan takip et adami
bi kac gun faceden mesajlas cozmeye calis dedi
erkekler belli bir yasa geldiklerinde gencliklerinde yapamadiklar, iclerinde uhde kalan seyleri bi bosluk aninda yaparlar dedi ..
onunda babasi annesini aldatmis 5,10 sene once .. arkadasimdan baska kimse bilmiyormus, babasiyla acikca konusmus .. bir daha tovbe etti aslada yapmadi buna eminim diyor
suan cok mutlular annemle babam diyor

belki enistende bi bosluk aninda yapmistir
eger gercekten cocuklarina esine karsi iyi bir es ve baba ise sakin yapma anlatma
enistenle konus olay kendiliginden kapansin diyor

...........................

kafam karma karisik
bu kadar basit siyrilmamali diyorum ben bu pisligin icinden
bi taraftanda teyzem kaldiramaz boyle bir aciyi diyorum
ay napicam yarabbim

canım nolur bana kırılma ama "böyle kolay sıyrılmamalı" demişsin ya sana hak versem o seni değil teyzeni aldattı. teyzenin nasıl davranacağı çok önemli. sen, kendin olarak yorumluyorsun.

belki kadın bilmek bile istemeyecektir. ben büyük çocuğu ki ünideymiş bilmeli ve hakkından gelmeli diyorum. sen ya da annen değil çocuğu hakkından gelmeli.

canım nolur bana kırılma ama "böyle kolay sıyrılmamalı" demişsin ya sana hak versem o seni değil teyzeni aldattı. teyzenin nasıl davranacağı çok önemli. sen, kendin olarak yorumluyorsun.

belki kadın bilmek bile istemeyecektir. ben büyük çocuğu ki ünideymiş bilmeli ve hakkından gelmeli diyorum. sen ya da annen değil çocuğu hakkından gelmeli.

canim haklisin ama boyle bir olay nasil paylasilir o cocuklarla bilmiyorum ki
onlar benim kuzenim ama cok farklilar
cok sessiz, sakin, kirilganlar
onlara bunu anlatirsam utancimdan yerin dibine girerim heralde

çok fena bi durum ya gerçekten de....
teyzene anlatsan çok üzülür diyosun kocasını çok seviyor
ama bir yanda da ocası onu kullanıyor...
çoçuklarına söylesen yine aynı şey...
bence en mantıklısı bizat eniştenle konuşmak olacak..
açık açık herşeyi söylemelisin..
teyzenin bunu haketmediğini,çoçuklarından utanması gerektiğini falan anlatmalısın....içindeki öfketi ona kus..
bu utanç yeter ona..bu arada onun profiline falan girdiğinden hiç bahsetme..
öğrendim işte de geç...tekrar yaparsa teyzene anlatacağını söyle
faceden de takip et onu...
ve gerçekten yaparsa teyzenin bu adamın oyuncağı olmasına izin verme...
gerisine tayzen karar versin..

uf kizlar arkadasima gittim iyi geldi kafamda biraz dagildi
ondan akil istedim

ofkeyle kalkma bi sakin ol dedi
annemi taniyor
annen simdi bu can acisiyla (cunku olayin icinde kiz kardesi var) cok fevri davranacak.. bi kac kisi duysa bile aninda yayilacak olay teyzen dahada yipranacak dedi ..
biraz uzaktan takip et adami
bi kac gun faceden mesajlas cozmeye calis dedi
erkekler belli bir yasa geldiklerinde gencliklerinde yapamadiklar, iclerinde uhde kalan seyleri bi bosluk aninda yaparlar dedi ..
onunda babasi annesini aldatmis 5,10 sene once .. arkadasimdan baska kimse bilmiyormus, babasiyla acikca konusmus .. bir daha tovbe etti aslada yapmadi buna eminim diyor
suan cok mutlular annemle babam diyor

belki enistende bi bosluk aninda yapmistir
eger gercekten cocuklarina esine karsi iyi bir es ve baba ise sakin yapma anlatma
enistenle konus olay kendiliginden kapansin diyor

...........................

kafam karma karisik
bu kadar basit siyrilmamali diyorum ben bu pisligin icinden
bi taraftanda teyzem kaldiramaz boyle bir aciyi diyorum
ay napicam yarabbim

Canım...yerinde olsaydım anneme söylemezdim...ne yararı var sence???
Adam yapmış etmiş..kimsenin ruhu duymamış...dolayısıyla ortada senden başka üzülen yok...ama söylediğin zaman bir kadının dünyası yıkılıcak...yazık değil mi o kadına...neye yarayacak ki? olan olmuş zaten..önemli olan bu adamın içindekiler!
Bu yaştan sonra boşanacağını hiç zannetmiyorum...bilerek bir hayatı yaşamak...hiç bilmemekten çok çok çok felaket bir durumdur.
Bir kadının acı çekmesine sebep olmak istemezdim doğrusu.
Sen ilişkini kesersin olur biter...kesemezsen bile kişinin kendiyle konuşup...mesafeni koyarsın.

.

canim haklisin ama boyle bir olay nasil paylasilir o cocuklarla bilmiyorum ki
onlar benim kuzenim ama cok farklilar
cok sessiz, sakin, kirilganlar
onlara bunu anlatirsam utancimdan yerin dibine girerim heralde

bilmiyorum canım ya ama teyzenin ya da başkasının şu an için duymaması gerek. annen sinirle söler mi birilerine? yayılmasın duyulmasın.

sen adama farklı telden msj at ya da sahte face profilinden "seni çok iyi tanıyan biriyim. şu yaptığın çok ayıp. ya kendine çeki düzen ver ya da karına çocuklarına söylerim imza:bir dost" gibi bişey yaz. ama dalga geçmedğini belli etmek için onu tanıdığını gösteren bazı bilgiler ver çocuğunun adı falan gibi...

hem teyzen duymaz. hem adam pişmansa teyzene iyi davranır daha da. yok azgın teke ise de ona göre teyzene sölersin. hem de sen olduğunu anlamadığından yüz göz olmazsın. içinin yağı da erir. onun o stresini düşünsene ya karısı duyarsa, etrafa rezil olursa... gece uyku uyuyamaz.

konu çok sinir bozucu haklısın. ama ben hiç bir şekilde karışma derim.
hele annene asla söyleme. teyzene söylemese bile belli eder bütün ilişkiler alt üst olur. hiçbişey eskisi gibi olmaz.
ayrıca 50 yaşından sonra teyzenin boşandığını düşün. şimdiki halinden iyi mi olacak. çocuklar babaya düşman olacak
annelerine söyleyebilirler. sen bile zor tutuyorsun kendini onlar nasıl sussunlar ki.
ayrıca ne malum teyzenin bu durumu bilmediği.....???
kadınlar anlaaar. zırt pırt antalyaya giden bir koca... dışardan bilinmez evdeki durumlar. kadın kabullenmiştir belki.
olayı ortaya döküp kadıncağzı etrafa karşı gurur yapmak ve boşanmak zorunda bırakmak hiç doğru olmaz.
teyzenin bu yaştan sonra kocasından beklentisi cinsellik değildir herhalde. yuvası bozulmasın çoluğu çocuğu yanında olsun
maddi sıkıntı olmasın. etrafa karşı da olsa başında bir koca olsun. olay budur. aldatılmış dul kadın olmak en son düşmek isteyeceği durumdur bence.
genç olsa çok farklı düşünürdüm ama bu yaşından sonra hayatın gerçeklerini göz ardı edemeyiz.
bu arada adam adinin de adisiymiş. yazık

Slm kizlar iki gundur beni sok eden, kimseye anlatamadigim, ama icin icinde yandigim bir konu var ..
1. dereceden cok yakin bi akrabam (babam gibi sevip, saydigim, gozu kapali guvenebilirim dedigim) bir insan bu ..

nerdeyse 2 sene once aldigim ama aylardir kullanmadigim bi facebook adresim vardi .. 2 gun once nette gezinirken aklima geldi ve tesadufen girdim ..
nerdeyse 50 kisi eklemis, hepsini eleyip tanidiklarimi, iclerinden akraba olanlari onayladim ve profillerine fotolarina bakmaya basladim
bu samimi akrabamiza Murat Balci diyelim, kendisi 52 yasinda 3 cocuk babasi, sade, kendi halinde, hanim hanimcik bir esi olan, isinden emekli olup emlakcilikla ugrasan bir bey ..
oyle nasihatlar verirdiki, o konusurken agzinin icine bakardim resmen! o kadar saydigim ve sevdigim bir insandi!

neyse bu Murat bey Murat Balci isminde bi adres acmis
bir cok fotosunu, bilgilerini, esinin, cocuklarinin fotolarini filan eklemis ve kendi fotolarinin birinin altina Murat Bal adli bi adresten yorum yapilmis
sonra meraktan bu Murat Balin profilini tikladim ve icimede bi suphe girdi .. murat balci ve murat bal ne tesaduf dedim kendi kendime
butun bilgileri herseyi gizliydi
degisik bi facebook adresi aldim ve ekledim
bu kisi yani Murat Bal denen kisi ertesi gun beni eklemis
cevrim iciymis hemen kimsiniz filan diye sordu
dedim sizin isminizde bi arkadasimi ariyorum profil resminizde olmayinca acaba o arkadasimmisiniz diye sizi ekledim ozurdilerim filan dedim ..
neyse bu yazmaya basladi bekarim bilmem ne filan
ben biraz mesgulum izin verirmisiniz yazip profilini incelemeye basladim
bu murat bal bizim murat amca
yani fotolar onun, antalyada yasiyor gorunuyor, profilinde iliskisi yok gorunuyor
ve aciklamalardada "bu alemde yalniz bir kulum" filan yazmis
profilinde 200 kusur arkadas, neredeyse hepsi bayan ve hepsi sanki erotik filimlerden firlamis gibiler
profili herkese acik olan bir cok bayani 2 saat inceledim
bikinili fotolari, barda, yatak odalarinda, banyoda ayna karsisinda, yari ciplak cekilen fotolari var o bayanlarin ..
hepsinin altinda igrenc igrenc kufurlu yorumlar
bazilarina murat amcamizda yorum yazmis
yazdigi yorumlar (bazilarini yazamaya dilim varmiyor)
-supersin bebegim
-seninle 1 gece icin neleri vermezdim
-sen benim ol 100 milyar borcum olsun gibi gibi gibi
bunlar neyse sadece yorumda kalmis diycem
gencliginde yapamadigi seyleri yapiyor belki
sadece dilinde icrratte bulunmamis filan deyip icimdeki ofkeyi bastirmaya calisicaktim ama
surekli bu bizim amcaya yorum yazan ve amcaninda yorum yazdigi bi bayan vardi duvarda ..
o bayanin sayfasinda murat amcayla o bayanin bir cok fotografini gordum
bizim yanimizda esiyle elele tutusmayan adam o bayanla sanirim bi yat yada teknede afedersiniz igrenc bi haldeydi
ve altindaki yorumda bayan yazmis; "Murat ama ozlettin yeter artik.. hatirliyormusunu bu geceyi .. yeniden yasayabilmek icin nelerimi vermezdim" yaziyor
dunden beri migdeme kramplar giriyor
bu adam konyada yasiyor normalde
ama emlak isleri icin surekli antalyaya gidiyor yani nerdeyse haftanin 3 gunu orda
yazinda gitti geldi bir kac sefer biz ordayken

(bu sene izinde biz bu amcanin evinde kaldik gunlerce, bizi iftara davet etti kac kez, bana tesetturden bahsetti, kapanman gerektiginden filan dedi)
adam resmen cift kisilikliymis
nasil bu kadar rol yapabiliyor bilmiyorum

esini o kadar cok seviyorum ki cok fedakar,mulayim, sessiz, guzel, guleryuzlu, tatli bi hanim
3 tane cocuk var ortada
ikisi universiteye gidiyor biri liseye

ne yapiyim simdi ben ?
lanet olsun deyip gormezdenmi geliyim ?
esine telefon edip herseyi anlatiyimmi?
yada universiteye giden cocuklarinami anlatayim ?
kafam karma karisik

esimi uykudan kaldirdim az once anlattim olayi
fotolari filan gosterdim 2 gundur geberiyorum ben
bana bi akil ver
icim icimi yiyor dedim
esimde yarin ara anneni once ona anlat durumu oda gitsin murat amcanin hanimina anlatsin dedi
neden hep seni bulur boyle seyler tobe tobe dedi gitti yatti
(daha oncede en yakin arkadasimin kocasini, baska bi bayanla bir lokantada yakalamistim, hemde evlilik yildonumumuzu kutladigimiz gece :( )

kendimi o kadinin yerine koyuyorum
dusunuyorum ben bi kadin olarak bu aciyi kaldiramazdim
o kadin nasil dayanacak diyorum

bilmek istermiydim boyle birsey olsaydi diyorum
cevabim kesinlikle evet oluyor
ne yapmaliyim ne ne ne ???

bence kesinlikle söylemelisin ama önce çocuklarınada söyleyebılırsın.çok zor bı durum.allah kadına sabır versın

Allah affetsin ya ne insanlar var...

insanların böyle günahları ortaya çıkmaya başladığında artık tövbe kapısı da kapanmaya başlıyor ve şereflerini kaybetmelerine de çok az kalıyor. bu adamın belli ki iki cihanda da rezil olacağı günler yakındır.

kötülüğe görmezden gelmek ona da bir parça sizin ortak olmanıza neden oluyor. belki teyzeniz bu yaştan sonra pek birşey yapamaz, zor yaşar ama en azından şereflice temiz bir hayatı olur. böyle bir pislikle yaşamaktansa zor halde şerefli yaşaması daha iyi değil mi? hem madem foto kanıtları da var, bunlarla iyi bir tazminat alıp idare de edebilir.

yerinizde olsam direk teyzeye değil önce aile büyüklerine danışırdım. bu Şerefsiz adamın yaptıklarını böyle sineye çekemezdim sanırım. tüm aleme rezil ederdim ki kendi pisliğinin bedelini ödesin. adi adam ya. hiç utanmıyorsa 3 çocuğundan utan. hadi yaptın niye böyle ulu orta gösteriyor. yahu bu ne cesaret. bu ne pervasızlık. böyle ahlak kalmamış adama niye acıyacaksınız ki? bırakın rezil olsun, teyzeniz de kurtulsun. çok sinirlendim gerçekten... mutlaka birşeyler yapın. elini kolunu sallaya sallaya tekrar o kadınlara gitmesin. rezil olsun da o zaman yaptıklarının sonucunu görsün.

Kimsenin özeli kimseyi ilgilendirmez, belki eşi de biliyor? Bir de onu öğrenip hepten şok olmayın sonra. Şaşırdığım nokta ise adamın tesettüre gir demesi ve böyle yapmasını çelişki olarak görmeniz. Tesettürden bahsedenler sütten çıkmış ak kaşık mı yani!!! Bu zihniyetten geliyor başımıza ne geliyorsa zaten!!! :47:

çok iğrenç bir durum.bu ne ya.Allah binbeter etsin böylelerini.boşan sonra ne halt edeceksen et.rezil kepaze.
arkadaşım ben senin yerinde olsam karşısına çıkar açık açık hesap sorar ve yerin dibine sokardım o adamı.sen niye utanacaksın ki,o utansın.hatta senin karşında daha da utansın,erisin,küçücük olsun.yerin bin kat dibinde kaybolsun.onu tehdit ederdim ve her karşılaşmada bakışlarımla eritirdim onu.hak ediyor böyleleri.
aslında karısından saklamak hiç doğru değil.ama siz yuvanın yıkılmasına sebep olmak istemiyorsunuz.bence açıkca konuşup tehdit edin.çektirin ömür boyu.kahrından gebersin.
bir de şunu düşündüm.teyzenizin ağzını arasanız,yani bir arkadaşınız sizin yaşadığınızı yaşamış gibi senaryo yazın.açık vermeden böyle bir sohbet konusu yaratın.''arkadaşımın bir amcası karısını aldatıyormuş,face de böyle böyle fotolrını görmüş,ne yapacağını şaşırmış,benden fikir sordu''diye bir yoklayın bakalım teuzenizi.ona göre ya söylersiniz,ya da yukarıda önerdiğim gibi beter edersiniz adamı.

Kimsenin özeli kimseyi ilgilendirmez, belki eşi de biliyor? Bir de onu öğrenip hepten şok olmayın sonra. Şaşırdığım nokta ise adamın tesettüre gir demesi ve böyle yapmasını çelişki olarak görmeniz. Tesettürden bahsedenler sütten çıkmış ak kaşık mı yani!!! Bu zihniyetten geliyor başımıza ne geliyorsa zaten!!! :47:

o zihniyetteki kişiler hep daha edepli,daha Allah korkulu ve daha saygındır ya gözümüzde o yüzden bu tür konulrla çelişiyorlar.
hiç beklemediğimiz kişilerdir.ama işte bu son örnekte olduğu gibi kimseye güvenilmeyecek,kimseye yapmaz denilmeyecek.
haklısınız kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.herkesten ama herkesten herşeyi beklemeliyiz.en azından hayl kırıklığı yaşamyız.

ben de Konyalıyım. sülalece kapalıdırlar bizimkiler de. eniştem bizimle sofraya filan oturmaz elini vermez ama halamı yıllardır aldatıyor. üstelik aynı şehirde diğer kadın belki kadınlar da.
halam bunu öğrendi (bütün akrabalar zaten biliyorlardı) ne oldu hiç birşey. annesi kır dizini otur dul kadın mı olacaksın dedi. çocukları önce bozuldu ama sonra erkektir yapar dediler kabullendiler. adam da isterseniz bu dakika boşarım bana koymaz dedi zaten.
şimdi çocuklar evlendiler evde değiller.adam hala aynı hayatı yaşıyor mu bilmiyorum ama bu anlattığınız durum çok sık görülen bişey onu iyi biliyorum. şok olmayın bu kadar üzülmeyin.

Erkeklerden feci bir sekilde sogudum resmen.
Allah islah etsin. Dediginiz gibi cok zor bir durum.
Yasadiginiz hayal kirikligini o adamin esi mislince yasayacak,
ama olaya bakildigi zaman affedilmeside cok zor.
Adam uckurunun kolesi olmus resmen ya.
O yasta dedigin gibi azgin teke sendromu.
Bulasici bir hastalik bu galiba, gun gectikce alditilan kadinlarin sayisi hizla artiyor.
Yerinde olsam esinin dedigini yapardim.
Sen durumu annene anlat, annende uygun bir dil ile esi ile gorusur.
Yada annen sen ve esi ucunuz gorusursunuz.
Adamin yaptiklarinida kayit et lazim olabilir.
Bence görmezden gelin bence benim başıma gelse ben bilmek isterdim diyorsunuz ama bazen bilmemek daha iyi

Yeni katılan üyeler için eski konuları hortlatmamak konusunda bir kk kullanım kılavuzu hazırlamalı:)

Back