-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.861
burdayıııımkizlar nerdesiniz?????????
yok kıs ne uyuması tr saatiyle 7 de kalktık kızımlagunaydin abla nasilsin
uyusuk karular pazar ya uyuyolar hala
senin eşin pazar günleri de çalışıyo mu :26:
o zmn önce bebiş olayının bitir sonra iş olayına giryani Allaha sukur kotu kazanmiyo ama ben de simdi degil ama cocuklari buyuttukten sonra calismak isterim
para icin degil ama bi sosyal cevremin olmasi icin
esimde calis diyo ama ogretmen olma diyo hani zamaninda istemedigi icin
bi is acalim sana oyle calis diyo
bende tamam diyorum aslinda en guzeli kendi isin
ben hic istemem cocugumu ihmal etmegi falan istedigim zaman giderim isime istemedigim zaman gitmem
ama bunlar tabiki gelecek planlarim daha ikinci bebek var
kesinlikle katılıyorumyapacaksan hemen ikinci bebeği hemen yap derim arada yaş farkı olmasın eğer istiyorsanız 3.de hemen arkadan yapın hepsi bir arad büyüsün çocuklar içinde sizin içinde en iyisi genç yaştada büyütürsünüz 30 lu yaşlarında da iş hayatına bşalarsın herşeyin hayırlısı olsun diyim
ben de 3. çocuğu 1 sene sonra falan yaparım diyorum bakalım karamsarım bu konuda
ilk başta biraz zorlanırsın ama sonra bi düzen oturtunca o kadar zor gelmezoyle yapicaz zaten abla 5 6 ay sonra basliyoruz calismalara
ama cok zor ya iki cocuga birden tekbasina nasil bakicam
bakarsın annende yardım eder estosu örnek al nasıl 2 çocuga bakıyor
şöyle anlatayım benim eltimin çocukları arasında 2,5 yaş fark varannem calisiyo abla zaman bulunca geliyo zaten
estosun cocuklarinin arasinda yas farki cok abla
yanlis hatirlamiyosam 13 aylik kizi 5.5 yasinda oglu
tabi yine de zor
ilk bir kaç ay benden daha zorluk çekti ama şimdi çok çok rahat
ben de ilk zamanlar zorluk çektim ama çok az
asıl zorluğu şimdi çekiyorum oğlumun okulunda bi faaliyet olsa ya kızın uyku saatine geliyo
huysuz oluyo ya bırakıcaam bi yer olmuyo ee her zaman okula ben götürüp getiremiyorum
ağlıyo yolda falan filan
ama araları az olsaydı tutar elinden götürürdüm ağzı konuşurdu ne istediğini bilirdim ve daha birsürü şey
geçtiğimiz hafta biraz yoğundum evetdogru soyluyosun abla
bi de estos yerinde de durmuyo bi annesinde bi misafir agirliyo caliskan karu iste
tamam abla sen de oglani op benim yerime gorusuruz
bu hafta da oğlumun gezi programı mı varmış ne ben yine firar edicem
düşünüyomuş bir kaç ay sonragünaydın kızlar nasılsınız azerinnn bebişmi geliyor
estoooooooooos