- 20 Şubat 2012
- 2.376
- 0
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.641
karanlıkta alini sağa sola uzattı gece lambasını kaptığı gibi kapıya bakmaya başladı.
december incitanem diğerlerinden kimse bişey yazmıyor anlaşılan tek oluyan sensin bu yüzden sen devam anacım
dışarısı o kadar karanlıktı ki biran tırstı devam edin
temkinli temkinli yürümeye çalışırken önce üzerine bastığı o vıcık vıcık şey yüzünden düştü sonra onun ne olduğunu anlamaya çalışırken ikinci çığlığıkendisi attı
evet devam
kendisine doğru gelen ayak seslerini duydu devam edin
doğrulup kalkmaya çalıştıkça kayıyotr o garip şey heryerine bulaşıyordu ama asıl önemli olan gece lambası neredeydi bulamıyordu
estoş okuyosan devam et şekerim
abbo gamzelerimin avatarını şimdi gördüm o ne yaf öle tövbe bi ekmek kalmıştı bunu malzeme etmedikleri onu da yapmışlar yani tebrikler :44:
doğrulup kalkmaya çalıştıkça kayıyotr o garip şey heryerine bulaşıyordu ama asıl önemli olan gece lambası neredeydi bulamıyordu
estoş okuyosan devam et şekerim
yetishdim patsy.kiz hikayenizi okuyodum kuzenleazim yetişti yafkıs azi çıkıcam bi atraksiyon yapamıyos içimde kaldı valla
ayağa kalktığında ensesinde bir nefes hissetti devammmm
ne oooo beğenemedin mikısım ben tek başıma da yazar bitiririm ki bu benim her zaman yaptığım bişey maksat birlikte atraksiyon olsa yoksa ben yazayayım size ooooo ne var ki onda
once korktu sonra donup baksin mi diye tereddut ederken bi ses duyduayağa kalktığında ensesinde bir nefes hissetti devammmm
ayağa kalktığında ensesinde bir nefes hissetti devammmm
sus kısptt ye gittim taksit yatırdım markete gittim geldim aziyle estoş gibi avaremiyim ben
beniiiiiiimmmmmmmmmmmmestoş kim kız
olsun kıs herbiyere yetişir hem içeri hem dışarı hem sahiledikkat et bence sende estos gibi olma
ben seni öğretirim yivruuummmmyok ben onun eline su dökemem
batırdın çıkarsın tebi anacım
O korkuyla yere düşen gözlüğünü titreye titreye aramaya başladı ..
sus kısne avaresi benim ka mişgul olan var mı acep
beniiiiiiimmmmmmmmmmmm
olsun kıs herbiyere yetişir hem içeri hem dışarı hem sahile
ben seni öğretirim yivruuummmm
ay patsy çok hoşsun
once korktu sonra donup baksin mi diye tereddut ederken bi ses duydu
patsy devam
bende durup durup araya giriyorum ama azerin gelmiş selam vermek istedim kızlar pardon nasılsın canım seni göremedimde
O korkuyla yere düşen gözlüğünü titreye titreye aramaya başladı ..