- 16 Mart 2012
- 446
- 0
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.581
daha cok isim var bugün yaaahangi birini yetistireyim
ne işi
yetişirsin be yaaaa
bu isler degil
daha isten cikicam yarim saat yol gidicem eve kadar oradan benzinlige ugrayip arabayi yikattiricam, vaktim olursa dus alicam olmazsa önce kaslarimi aldirmaya gidicem sonrada zaten dizim baslicak bakalim yetisebilecekmiyim :26:
bu isler degil
daha isten cikicam yarim saat yol gidicem eve kadar oradan benzinlige ugrayip arabayi yikattiricam, vaktim olursa dus alicam olmazsa önce kaslarimi aldirmaya gidicem sonrada zaten dizim baslicak bakalim yetisebilecekmiyim :26:
hemde nasil yaaa evlenince nasil yapicam bilmiyorumçok çalışman lazım çok
hagi dizi ferihamı yetişirsin de trafik olmasa uzakmı eve çalıştın yere olmasa arabayı sonra yıkat duşunu al
aynen bende bravo diyorumhemde nasil yaaa evlenince nasil yapicam bilmiyorumhem calisip hemde islerini halledenlere bravo diyorum
yok cnm hayat devam ediyor. arabayi yikatmam lazim önce sonra kaslarimi aldirim daha sonra dus alirim artik
hemde nasil yaaa evlenince nasil yapicam bilmiyorumhem calisip hemde islerini halledenlere bravo diyorum
yok cnm hayat devam ediyor. arabayi yikatmam lazim önce sonra kaslarimi aldirim daha sonra dus alirim artik
selammmmmmmmmmmmmmmmm of pof uf yaf ben bugün çok yoruldum beeeeeeeeebittim valla telefon kulağımda kaladı bugün faturalar evraklar ona laf anlat buna dert anlat bittim kıs siz napıyonus bakiim
selammmmmmmmmmmmmmmmm of pof uf yaf ben bugün çok yoruldum beeeeeeeeebittim valla telefon kulağımda kaladı bugün faturalar evraklar ona laf anlat buna dert anlat bittim kıs siz napıyonus bakiim
hemde nasil yaaa evlenince nasil yapicam bilmiyorumhem calisip hemde islerini halledenlere bravo diyorum
yok ben netten izlemeyi sevmiyorumaynen bende bravo diyorum,halledersin sen diziyi kaçırsan bile netten izlersin
yok yazmadilar da yarin nisan var araba temiz olsun diyebeni yıka mı yazmişlar cama
atık dinleme zamanı kendini buraya attın ya hayat durcak şimdi
kıs sen alamanyada değil miydin :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
evet almanyadayim :26: bisey mi oldu?
pranses geçen gün yazdığımız hikaye beğenilmiş kıs gördün mühadi yine yapalım ama daha abuk olsun diye bu sefer herkes tek cümle yazsın bakalım ne çıkacak ben tek cümle yazayım kime devam et dersem o bi cümle yazsın o kime devam et derse o tek cümle yazsın bence tek cümleyle daha komik şeyler çıkabilir ne dersin yapalım mı kısım