Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
bu isler degil

daha isten cikicam yarim saat yol gidicem eve kadar oradan benzinlige ugrayip arabayi yikattiricam, vaktim olursa dus alicam olmazsa önce kaslarimi aldirmaya gidicem sonrada zaten dizim baslicak bakalim yetisebilecekmiyim :26:

hagi dizi ferihamı yetişirsin de trafik olmasa uzakmı eve çalıştın yere olmasa arabayı sonra yıkat duşunu al

çok çalışman lazım çok
hemde nasil yaaa evlenince nasil yapicam bilmiyorum hem calisip hemde islerini halledenlere bravo diyorum

hagi dizi ferihamı yetişirsin de trafik olmasa uzakmı eve çalıştın yere olmasa arabayı sonra yıkat duşunu al

yok cnm hayat devam ediyor. arabayi yikatmam lazim önce sonra kaslarimi aldirim daha sonra dus alirim artik

selammmmmmmmmmmmmmmmm of pof uf yaf ben bugün çok yoruldum beeeeeeeeebittim valla telefon kulağımda kaladı bugün faturalar evraklar ona laf anlat buna dert anlat bittim kıs siz napıyonus bakiim

selammmmmmmmmmmmmmmmm of pof uf yaf ben bugün çok yoruldum beeeeeeeeebittim valla telefon kulağımda kaladı bugün faturalar evraklar ona laf anlat buna dert anlat bittim kıs siz napıyonus bakiim

yavrum patsy bende bugün fatuta ptt ve market üçgeninde döndüm yıkılmadım ayaktayım akşama koçişlede gidecem markete aylık alışveriş yapmaya

aynen bende bravo diyorum ,halledersin sen diziyi kaçırsan bile netten izlersin
yok ben netten izlemeyi sevmiyorum amann ya kacirirsam kaciririm artik ne ypaayim :)
simdi de annem aradi gelirken meyve suyu getir dedi

beni yıka mı yazmişlar cama
yok yazmadilar da yarin nisan var araba temiz olsun diye

hosgeldinnnnnn oflayip poflama ama bende yoruldummm ama ayaktayimmmm

pranses geçen gün yazdığımız hikaye beğenilmiş kıs gördün mü hadi yine yapalım ama daha abuk olsun diye bu sefer herkes tek cümle yazsın bakalım ne çıkacak ben tek cümle yazayım kime devam et dersem o bi cümle yazsın o kime devam et derse o tek cümle yazsın bence tek cümleyle daha komik şeyler çıkabilir ne dersin yapalım mı kısım

evet begenildi patsy cok mikemmeliz biz yaaaa

yapalim ama ben 15 dakika icinde cikicam :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…