Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
:KK23: bu isler degil :KK23:

daha isten cikicam yarim saat yol gidicem eve kadar oradan benzinlige ugrayip arabayi yikattiricam, vaktim olursa dus alicam olmazsa önce kaslarimi aldirmaya gidicem sonrada zaten dizim baslicak bakalim yetisebilecekmiyim :26:

hagi dizi ferihamı yetişirsin de trafik olmasa uzakmı eve çalıştın yere olmasa arabayı sonra yıkat duşunu al :KK12::KK12::KK12:

çok çalışman lazım çok :KK53:
hemde nasil yaaa evlenince nasil yapicam bilmiyorum :KK1: hem calisip hemde islerini halledenlere bravo diyorum :KK9:

hagi dizi ferihamı yetişirsin de trafik olmasa uzakmı eve çalıştın yere olmasa arabayı sonra yıkat duşunu al :KK12::KK12::KK12:

yok cnm hayat devam ediyor. arabayi yikatmam lazim önce sonra kaslarimi aldirim daha sonra dus alirim artik :KK1:

selammmmmmmmmmmmmmmmm of pof uf yaf ben bugün çok yoruldum beeeeeeeee:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:bittim valla telefon kulağımda kaladı bugün faturalar evraklar ona laf anlat buna dert anlat bittim kıs siz napıyonus bakiim :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

selammmmmmmmmmmmmmmmm of pof uf yaf ben bugün çok yoruldum beeeeeeeee:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:bittim valla telefon kulağımda kaladı bugün faturalar evraklar ona laf anlat buna dert anlat bittim kıs siz napıyonus bakiim :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

yavrum patsy bende bugün fatuta ptt ve market üçgeninde döndüm yıkılmadım ayaktayım :KK55: akşama koçişlede gidecem markete aylık alışveriş yapmaya:KK14::KK14::KK14:

aynen bende bravo diyorum :KK9:,halledersin sen diziyi kaçırsan bile netten izlersin :KK31:
yok ben netten izlemeyi sevmiyorum :KK1: amann ya kacirirsam kaciririm artik ne ypaayim :)
simdi de annem aradi gelirken meyve suyu getir dedi

beni yıka mı yazmişlar cama :KK52::KK52:
yok yazmadilar da yarin nisan var araba temiz olsun diye :KK16:

hosgeldinnnnnn oflayip poflama ama bende yoruldummm :KK1: ama ayaktayimmmm :KK9:

pranses geçen gün yazdığımız hikaye beğenilmiş kıs gördün mü :KK9::KK9::KK9::KK9: hadi yine yapalım ama daha abuk olsun diye bu sefer herkes tek cümle yazsın bakalım ne çıkacak ben tek cümle yazayım kime devam et dersem o bi cümle yazsın o kime devam et derse o tek cümle yazsın bence tek cümleyle daha komik şeyler çıkabilir ne dersin yapalım mı kısım :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

pranses geçen gün yazdığımız hikaye beğenilmiş kıs gördün mü :KK9::KK9::KK9::KK9: hadi yine yapalım ama daha abuk olsun diye bu sefer herkes tek cümle yazsın bakalım ne çıkacak ben tek cümle yazayım kime devam et dersem o bi cümle yazsın o kime devam et derse o tek cümle yazsın bence tek cümleyle daha komik şeyler çıkabilir ne dersin yapalım mı kısım :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

evet begenildi patsy :KK16: cok mikemmeliz biz yaaaa

yapalim ama ben 15 dakika icinde cikicam :26:

X