Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
bak aklima bisey geldi
beraber yazarak bi hikaye uyduralim :KK52:

arkadaslarimizin ünlülerin isimlerinle mesela:

ben: patsy bugün...(gerisi sen getiriyorsun)
sen: hamur yogurdu (misal)

komik seyler cikar belki :26:

sevdim ama karışıklık çıkmasın diye bırakılan yerden kimin devam etmesini istiyosan onun adını yazalım kıs güzel sevdim bunu

kadın her zamanki sabahın kör saatinde üst kattakiler sesiyle uyandı. Yine kendi kendine söylenerek mutfağa geçti. çayı hazırladı ve rutin bozulmasın diye kocasını uyandırmaya gitti. Bu kadar yılık evliliği bo-yunca işk kez yaşadığı bi şok yaşadı. Adam yatakta değildi. Sabahın en erken saatiydi ve kocası o daha uyandırmaya gelmeden kalkmıştı...

prenses devam et

kadın her zamanki sabahın kör saatinde üst kattakiler sesiyle uyandı. Yine kendi kendine söylenerek mutfağa geçti. çayı hazırladı ve rutin bozulmasın diye kocasını uyandırmaya gitti. Bu kadar yılık evliliği bo-yunca işk kez yaşadığı bi şok yaşadı. Adam yatakta değildi. Sabahın en erken saatiydi ve kocası o daha uyandırmaya gelmeden kalkmıştı...

prenses devam et

....hayatı boyunca ilk kez ... olacak aceleden yanlış olmuş:KK9::KK9::KK9::KK9: kim kovalıyosa artık arkadan :KK9::KK9::KK9:

prenses devam et

kalkmisti ve hazirlanip disari cikmisti. komidinin üzerine mesaj birakmisti kadina. iste kadin o mesaji gördügünde soka girmisti.

patsy devam et

X