- 10 Ocak 2011
- 14.966
- 47
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.161
iyiyim prensesim sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıs prenses bu sevgi abla zeyna gibi bi orda bi burda hızına yetişilmiyor valla
prenses hani az kalmıştı eve gitmene hala buradasın :44::44:
1,5 saat sonra cikiyorum az kaldi az (kendimi motive ediyorum böyle)
prenses bişey yapalım kıs sıkıldım ben valla şöyle heyecanlı bişey yapalım ama ne aklıma da bişey gelmiyo ki
e akıllım ona bakarsan 2 saat aonra da ben çıkıyorum sen ne iş yapıyosun hiç sormamıştım daha önce :44::44::44:
yapalim patsy :122: hayalindeki beyaz atli prensini anlat mesela
yada hayatinda en cok yapmak istedigin seyi.
yaptigin en cilginca biseyi anlatabilirsin :122:
yok kıs böyle bişey değil öyle bişey bulalım ki böyle hem sen hem ben yazabilelim
kıs prenses bu sevgi abla zeyna gibi bi orda bi burda hızına yetişilmiyor valla
bende iyim allaha sükür ne var ne yok? bebis nasil?
bak aklima bisey geldi
beraber yazarak bi hikaye uyduralim
arkadaslarimizin ünlülerin isimlerinle mesela:
ben: patsy bugün...(gerisi sen getiriyorsun)
sen: hamur yogurdu (misal)
komik seyler cikar belki :26:
sevdim ama karışıklık çıkmasın diye bırakılan yerden kimin devam etmesini istiyosan onun adını yazalım kıs güzel sevdim bunu
kadın her zamanki sabahın kör saatinde üst kattakiler sesiyle uyandı. Yine kendi kendine söylenerek mutfağa geçti. çayı hazırladı ve rutin bozulmasın diye kocasını uyandırmaya gitti. Bu kadar yılık evliliği bo-yunca işk kez yaşadığı bi şok yaşadı. Adam yatakta değildi. Sabahın en erken saatiydi ve kocası o daha uyandırmaya gelmeden kalkmıştı...
prenses devam et
kadın her zamanki sabahın kör saatinde üst kattakiler sesiyle uyandı. Yine kendi kendine söylenerek mutfağa geçti. çayı hazırladı ve rutin bozulmasın diye kocasını uyandırmaya gitti. Bu kadar yılık evliliği bo-yunca işk kez yaşadığı bi şok yaşadı. Adam yatakta değildi. Sabahın en erken saatiydi ve kocası o daha uyandırmaya gelmeden kalkmıştı...
prenses devam et
ama yavaşlar olmazki prenses