Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
tamam canim ben de biraz patsy mle konusup cikarim
cadiyi yedirip sonra da anneme postalicam:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
herufle isimiz var bu gun elimize ayagimiza dolasmasin:KK9::KK9::KK9:

yok kiz bu hafif kaldi:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

nasıl bi öpmektir acaba o doğruya şaaaaak diyeydi dimi

:KK60::KK60::KK60: yorum yapmicaktim ama dayanamadim :KK9:

size kolay gelsin calismalarda :KK23::KK23::KK23::KK23: kendine dikkat et :KK23:

sende kendine dikkat et bacım yakalanma

selam kızlar nasılsınız:KK54:

selaaaaam nasılsın sevgim şükür kavuşturana

kiz patsy im harbi depresyondasin sen ya:KK9::KK9::KK9::KK9:boyle seyleri hic kacirmazdin oysa ki:KK9::KK9::KK9::KK9:

varya kiziyom size haaa :KK47: hep cikiyorum dedigim zaman +18 konularina giriyorsunuz :KK22:
cikmiyorum isteeeeeee :63::63::63:

hadi cik cik ben de cikiyorum ayrintilari yarina sakladim:KK9::KK9::KK9:

tamam bak siz konusabilirsiniz saka yaptim sadece. ayrintilara gerek yok :KK23: kocanla aranda kalsin :KK60:

tüh sevgilimde yok ki yoksa eskisi gibi havalara girer dizdirirdim biraz :KK60::KK17:

kıs harbi hangi konu ne diyonus
e anlaşılan ben biraz öteye gidip okuycam yazılanları

kiz patsy im harbi depresyondasin sen ya:KK9::KK9::KK9::KK9:boyle seyleri hic kacirmazdin oysa ki:KK9::KK9::KK9::KK9:

varya kiziyom size haaa :KK47: hep cikiyorum dedigim zaman +18 konularina giriyorsunuz :KK22:

tamam bak siz konusabilirsiniz saka yaptim sadece. ayrintilara gerek yok :KK23: kocanla aranda kalsin :KK60:

tüh sevgilimde yok ki yoksa eskisi gibi havalara girer dizdirirdim biraz :KK60::KK17:

selam herkese.:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
Zülü gecmis olsun guzelim.simdi nasilsin.agrin filanyoktur insallah.bende kizimda once 2 dusuk yasadim.....RABBIM kizina uzun ömurler versin.yakinda da ona minicik bir kardes versin.....:KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
buldun mu patsy:KK9::KK9::KK9:
selam herkese.:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
Zülü gecmis olsun guzelim.simdi nasilsin.agrin filanyoktur insallah.bende kizimda once 2 dusuk yasadim.....RABBIM kizina uzun ömurler versin.yakinda da ona minicik bir kardes versin.....:KK16::KK16::KK16::KK16:

tesekkur ederim canim
agrim oluyo bazen ama ilac kullaniyorum
canim senin bebisler nasil ogrendin mi kuzunun cinsiyetini:KK16:

X