Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
he ya ne guzeldi o gunler sen isten cik baska bi is bul selcos:KK9::KK9::KK9::KK9:
koca mi ariyolar ay bosver bi iki uc yil bekar kez selcos hayattan tat al:KK1:

iyiz abla
ben habire hamilelik yuzunden uyuyorum:KK25:

bende öyle yapmayi düsünüyorum zaten azo :KK1: ioooo bakiyorum yine is basindasin oyanayan karilar filan :KK9:

ben aldim estosum asagidaki arkidis almamis ama:KK9::KK9::KK9:

67821fb2c239be0393002cffae933302_1293874189.gif

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ha ha ha :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

ay çok güldüm

aklıma avrupa yakasındaki dilber hala geldi :KK60::KK60::KK53::KK53::KK37::KK37:

ahso.. yenı hayat derken? neco hıkayesı the end oder what? :44:

jaa ekle bıtte, gec bıle kaldın :KK47: und naslsn ?? hayatın yolnda mı hersey?

necoyla ayrildik biz. 2 ay oldu.

ekledim gülümmmm iyim simdi allaha sükür. :KK1:

hayatimi yola koydum sayilir :KK9: sinavlarim yaklasiyor ders calismaya basladim

sen neler yaptin? sendemi ayrildin sevgilinden?

necoyla ayrildik biz. 2 ay oldu.

ekledim gülümmmm iyim simdi allaha sükür. :KK1:

hayatimi yola koydum sayilir :KK9: sinavlarim yaklasiyor ders calismaya basladim

sen neler yaptin? sendemi ayrildin sevgilinden?

allah ıyılık versın :) ohooo ayrıldm sükürler olsun.. bıldıgın pıskomanyak cıktı herıf :KK70: hatta yenıce nıslanmıs sevındım :KK70: 1bucuk yıl gecırdıgım kısının degılde bır kac aydır tanıdıgım kısının ask acısını cekıyorum bende napım :KK70:

calısıyorum sükür, trdeydım eylülde 2hafta dolu dolu gectı gzldı yanı .. aferın calıs calıs elınde altın bılezık olsun bak ben taktım altın bılezıgımı :KK23:

allah ıyılık versın :) ohooo ayrıldm sükürler olsun.. bıldıgın pıskomanyak cıktı herıf :KK70: hatta yenıce nıslanmıs sevındım :KK70: 1bucuk yıl gecırdıgım kısının degılde bır kac aydır tanıdıgım kısının ask acısını cekıyorum bende napım :KK70:

calısıyorum sükür, trdeydım eylülde 2hafta dolu dolu gectı gzldı yanı .. aferın calıs calıs elınde altın bılezık olsun bak ben taktım altın bılezıgımı :KK23:

kizzz benimkide piskopat cikti hem benden ayrildi hemde bana tehdit etti :KK47:

kimmis ki o bikac aydir tanidigin kisi :KK23: herseyi anlat bakalim :KK1:

kuzum sen nezaman aldim bilezigini eline?? :KK1: ben gec kalmisim ya yas oldu 23 hala meslekle ugrasiyorum :KK9:

bu arada güzelım saclarımın rengıyle oynadım, pısman oldum ama ıs ısten gectı..

nazar degıdırdı mıllet bu yaz sacıma .. sankı hıc sac görmedınız haa.. cok gür, cok uzun, rengı söyle güzel seklı böyle güzel dıye..

neyse bıraz dınlendırıp yenılıcem saclarımı.. atarım belkı buraya resımlerını yenı halını :KK70: begenırsem tabıı..

kız bu arada senın burcun neydı? ve ex öküzün burc neydı senın.? ha sahı ya sız nıye ayrıldınız?

bu arada güzelım saclarımın rengıyle oynadım, pısman oldum ama ıs ısten gectı..

nazar degıdırdı mıllet bu yaz sacıma .. sankı hıc sac görmedınız haa.. cok gür, cok uzun, rengı söyle güzel seklı böyle güzel dıye..

neyse bıraz dınlendırıp yenılıcem saclarımı.. atarım belkı buraya resımlerını yenı halını :KK70: begenırsem tabıı..

kız bu arada senın burcun neydı? ve ex öküzün burc neydı senın.? ha sahı ya sız nıye ayrıldınız?

masallah güzel saclarin var ama nazar boncuklu gez sen hep. hem biz sana dedik oynama saclarinla diye dimi :KK1: bizi dinlemezsen öyle olur iste. resimleri atsana simdiki halinin merak ettim valla :26: cokmu kötü duruyor?

burcumuzu ne yapican gülüm? benim burcum aslan onunki boga :KK1:

neden ayrildigimizi baska bir gün anlatirim cnm simdi canimi sIkmak istemiyorum :KK34:

kizzz benimkide piskopat cikti hem benden ayrildi hemde bana tehdit etti :KK47:

kimmis ki o bikac aydir tanidigin kisi :KK23: herseyi anlat bakalim :KK1:

kuzum sen nezaman aldim bilezigini eline?? :KK1: ben gec kalmisim ya yas oldu 23 hala meslekle ugrasiyorum :KK9:

bu sene subatta aldım tatlım, hatta hatırlarsan ıssızlıkten dem vuruyordum :KK70: hazıran aynıda gırdım ıse..

ahh ıste bu cocugu ben ıs yerınden tanıyorum, ıs arkadasım(dı) ama yabancı :KK70: anneme anlattım yemek yıcez beraber caktırma babama, ıdare et benı dedım, annemın cevabı: he oldu kızım karsılıklı domuz etı yersınız elın cavuruyla :KK60:

macarıstanlı bu cocuk ama bır görsen... ahhh .. karakter olarakta o kadar ınceydı kı.. ex öküzden böyle ıncelıkler görmedım ben..cıcekler, cıkolatalar, tatlı sözcüklü notlar..

ama apar topar gıttı memlketıne..annesı ıntıhar etmıs..aradım ulasamadım.. ıs yerınde patron daha gelmesın ıse dedı..öyle rapor fln olmadan ıstedıgın zaman gıt gel olmaz ıse dedı..bakalm bılmıyorum belkıyorum bır haber..

nıye ayrıldı senden? derdı neymıs? aayy bu türk erkeklerın yüzde 90ı böyle mı olur yaa..ayrılınca seytan oluyolar bırden..

masallah güzel saclarin var ama nazar boncuklu gez sen hep. hem biz sana dedik oynama saclarinla diye dimi :KK1: bizi dinlemezsen öyle olur iste. resimleri atsana simdiki halinin merak ettim valla :26: cokmu kötü duruyor?

burcumuzu ne yapican gülüm? benim burcum aslan onunki boga :KK1:

neden ayrildigimizi baska bir gün anlatirim cnm simdi canimi sIkmak istemiyorum :KK34:

seytan dürtüyo ıste napcan :KK70:.. sımdı atamam kardesımın laptoptan gırıyom ama bır ara gösterırm ok sözüm olsn :KK23:

tamam canım sıkma canını, sünger cek gecmısıne benım gıbı :KK23:

burclara taktım bu sıra ben :KK70: benım ex öküzde bogaydı :KK60:

sımdıkı akrep..ben yengec :KK16: uyum süper ama meydanda o yok =( ay bak yıne duygu selıne kapıldım:KK14:

Son düzenleme:
bu sene subatta aldım tatlım, hatta hatırlarsan ıssızlıkten dem vuruyordum :KK70: hazıran aynıda gırdım ıse..

ahh ıste bu cocugu ben ıs yerınden tanıyorum, ıs arkadasım(dı) ama yabancı :KK70: anneme anlattım yemek yıcez beraber caktırma babama, ıdare et benı dedım, annemın cevabı: he oldu kızım karsılıklı domuz etı yersınız elın cavuruyla :KK60:

macarıstanlı bu cocuk ama bır görsen... ahhh .. karakter olarakta o kadar ınceydı kı.. ex öküzden böyle ıncelıkler görmedım ben..cıcekler, cıkolatalar, tatlı sözcüklü notlar..

ama apar topar gıttı memlketıne..annesı ıntıhar etmıs..aradım ulasamadım.. ıs yerınde patron daha gelmesın ıse dedı..öyle rapor fln olmadan ıstedıgın zaman gıt gel olmaz ıse dedı..bakalm bılmıyorum belkıyorum bır haber..

nıye ayrıldı senden? derdı neymıs? aayy bu türk erkeklerın yüzde 90ı böyle mı olur yaa..ayrılınca seytan oluyolar bırden..

ha evet hatirliyorum o cocugu :KK1: annen yine begenmemis :KK9: hayirdir insallah.

geri gelcekmi peki oraya?

ayyy annesi annemi aradi gün almak icin annemde telefonda bu iliskiye razi olmadiklarini söyledi kibarca ama yinede davet etti buyurun gelin oturup konusalim bu konulari dedi. benimki tutturdu "hani annenler seni bana vericekti simdi neden böyle konustu annemle" dedi ve onunla kacmak istemedigim icin benden ayrildi.

seytan dürtüyo ıste napcan :KK70:.. sımdı atamam kardesımın laptoptan gırıyom ama bır ara gösterırm ok sözüm olsn :KK23:

tamam canım sıkma canını, sünger cek gecmısıne benım gıbı :KK23:

burclara taktım bu sıra ben :KK70: benım ex öküzde bogaydı :KK60:

sımdıkı akrep..ben yengec :KK16: uyum süper ama meydanda o yok =( ay bak yıne duygu selıne kapıldım:KK14:

cektim zaten süngerbob gibi :KK9:

dugusallasma güzelim gecer gelir yine sana elini tutatr :KK23:

cnm benim cikmam gerek pause bitti grsrz yine öptm

X