- 22 Kasım 2011
- 4.967
- 159
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #9.781
patsyyyyyyyyyyy
buyruuuuuuuun beniiim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
patsyyyyyyyyyyy
böyle vaka unutulur mu bea
ha yani koyniş koyniş uyumak sarılmak falan hepsi safsata sadece filmlerde öyle yoksa kötü bişey öylemi :44::44::44: e iyi öyleyse
aaaa kaynısıymış iyi mi ? kıs kaynıngiller köyde napıyoşar niye şehirde değilller ki of napalım kısımız hasta Allah Allah
gidersin sen senden herşey beklenir de doktor bu bu halde geldiyse ağrısı sancısı falanda yoktur bakar başının çaresine diyip çıkarsa seyret o zaman
yok kiz ne koynis uyumasi o sadece ilk 6 ay sonra popoyu donup uyuyosun
nasılsın bebişim nasıl
iyim bacim bebis de iyi cok sukur
birisi beni su pc nin basindan kaldirsin daha cantayi toplicam
kalk bakiim kalk
hadi sana güle güleeeee
bu yil son sene dimi simaycim
iyice asil bu yil derslerine insallah guzel bi uni kazanirsin
saclarini tara da oyle git kiz okula cocuklarin goz zevkini bozma
dugunde mi cekildin o fotoyu
aa selcos kiz ben de arkadaslik teklifini gorunce kim bu dedim az kalsin kabul etmiyodummerhaba kizlar ben selcan :)
daha ilk mesajim bu hicbirsey yapamiyorummmm
iyiz abla ben kaynimin dugunune gitmistim dun dondumselam şekerler ne yapıyosunuz
yok abla daha 1 sene var ama hazırlıklar başladı işte
Evet düğünde çekildiim kötü müüü:26:
günaydin millet :) ya benim smiley´ler nezaman gelicek ya cok zor oluyor böyle duygularimi ve hislerimi klavyeye dökmek
öglende herkes burda olsun bi sohbet edelim bakalim...
"Davetsiz misafiri" (samanyolu TV´de program) turgay basyayla´yi taniyormusunuz???
gunaydin kizlar
nerdesiniz patsy estos niye sesiniz cikmiyo:26:
gunaydin canim
kizim onun icin mesaj editorunu standart editor toolbar yapican
hee taniyom o adami yahusuklu cocuk nolmus?konuyla alakasi ne:26:
biz burdayız da sen nirdesin :44::44::44::44:
kıs ne alekesi olcek ağzınla söylüyon işte yahuşuklu diye e hanfendi de artıkın boşta malum
kizim dedik ya kaynimin dugunu var diye
yok ya oyle degildirben konunun nereye baglanicagini merak ediyorum acikcasi
ben 1 saat sonra gelirim patsym simdi yerleri silip supurup toz alicam sonra cadinin yemegi uykusu falan filan aksam yine dugun var oraya gitcez
ayyyyyyy xos geldiiiiiiiiiiiiiizsen Renanin podruqasisan yeqin elebiizzz gəlddiikkk :)