Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69

oy oyy saka yapiyorum estosum ben bilmiyomuyum seni
tesekkur ederim bebeeem

Talhanin da dogumgunu kutlu olsun bak ne cok ortak noktamiz var kuzularimiz da bizim gibi eylul dogumlu

mor kutu estoştan pasta yapman için mixer almış yeşil kutu prensesten daha kokoş olabilmen için makyaj seti almış sarı kutu benden sana pırlanta set aldım bebeeem estoooooooş kıs gördün mü ne fenayım en iyisini ben almış oluyorum

Son düzenleme:
seni uyanık seniiiiiii

ee sen de biliyon tebi işini
kıs nolmuş benim topiğimde dur bende bakayım :44::44::44::44:
bak tabi kızaaammmm bi gidiyon gelince de geçmişi okumadığın için te böyle herbişeye fransız kalıyon
kıs kazene ne yazıcakki:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

ara da bul bağane

[video=youtube;_KUeBpNA_bQ]http://www.youtube.com/watch?v=_KUeBpNA_bQ&feature=related[/video]
oy oy oyyy sagolasin patsymgec oldu accuk ama napalim
ayy cok tesekkur ederim yooorumnasil belli oluyo beni kimin daha cok sevdigi
seni uyanık seniiiiiii

ee sen de biliyon tebi işini

bak tabi kızaaammmm bi gidiyon gelince de geçmişi okumadığın için te böyle herbişeye fransız kalıyon

ara da bul bağane

estos bu patsy cok biliyo valla

ojgeldin beaaa

nerelerdeydin kıs başladı mı okulun nasılsın neler yaptın tatilde anlat bağalum

nerelerdesin kiz sen
bu arada avatar super

evdeimm abla başladı okul baya yoğunum sabahçıyım sabahın köründe saçlar cadı gibi gidiyorum yataktan kalktığım gibi okula tatiiiil iğrenç geçtii hep ev hep ev pek bi yerede gidemedim zaten tek basıma da gitmek istemedim Bu arada avatar için saol ablacııımm sizlerde nasıl gidiyor siz anlatın bakalımmm bebişler nasıııııl

bu yil son sene dimi simaycim
iyice asil bu yil derslerine insallah guzel bi uni kazanirsin
saclarini tara da oyle git kiz okula cocuklarin goz zevkini bozma
dugunde mi cekildin o fotoyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…