Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
he he :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:senin geçmiş doğum günün kutlu olsun cnm :KK71:
hiçbirşeye yetişemez oldum yaa okul başlayalı
nete de giremiyorum
saat 3 e kadar full doluyum başımı kaşıyacak vaktim olmuyor
2 ten sonra da Talha'nın ödevi fln anam akşam olunca kıvrıldığım yerde uyuyorum
dün de yani pazar günü Talha'nın doğum günüydü yetişemediğim için kutlayamadık
çünkü arkadaşlarını çağırmak istedi evi temizleyecek ve hazırlık yapacak vaktim olmadığı için
haftaya cumartesi akşamı kutlamayı düşünüyoruz bakalım

AZERİN MİNİK KUŞUM BU DA SENİN İÇİN TATLIŞKOM;

Eki Görüntüle 516608

[video]http://www.aktuel-bilgi.com/wp-content/uploads/2010/12/%C3%87ocuklar-%C4%B0%C3%A7in-Do%C4%9Fum-G%C3%BCn%C3%BC-Kutlama-Kartlar%C4%B1.gif[/video]

Eki Görüntüle 516609
annen gibi kocaman yapmayı bilmiyorum ne yaparsın yaşlılık :)idare ediver :KK54:

ayy abla hala mı çıkamadın yaa

peki ne kadar daha kalacaksın belli mi :18:

oy oyy saka yapiyorum estosum ben bilmiyomuyum seni:KK16::KK16::KK16:
tesekkur ederim bebeeem:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Talhanin da dogumgunu kutlu olsun :KK16::KK16:bak ne cok ortak noktamiz var kuzularimiz da bizim gibi eylul dogumlu:KK1:

mor kutu estoştan pasta yapman için mixer almış :KK9::KK9::KK9: yeşil kutu prensesten daha kokoş olabilmen için makyaj seti almış :KK9::KK9: sarı kutu benden sana pırlanta set aldım :KK9::KK9::KK9::KK9: bebeeem estoooooooş kıs gördün mü ne fenayım en iyisini ben almış oluyorum :KK9::KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
mor kutu estoştan pasta yapman için mixer almış :KK9::KK9::KK9: yeşil kutu prensesten daha kokoş olabilmen için makyaj seti almış :KK9::KK9: sarı kutu benden sana pırlanta set aldım :KK9::KK9::KK9::KK9: bebeeem estoooooooş kıs gördün mü ne fenayım en iyisini ben almış oluyorum :KK9::KK9::KK9::KK9:
seni uyanık seniiiiiii

ee sen de biliyon tebi işini :KK53:
kıs nolmuş benim topiğimde dur bende bakayım :44::44::44::44:
bak tabi kızaaammmm bi gidiyon gelince de geçmişi okumadığın için te böyle herbişeye fransız kalıyon:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:
kıs kazene ne yazıcakki:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

ara da bul bağane:63::KK53::KK35:

[video=youtube;_KUeBpNA_bQ]http://www.youtube.com/watch?v=_KUeBpNA_bQ&feature=related[/video]:KK16::KK16::KK16:
oy oy oyyy sagolasin patsym:KK16::KK16::KK16:gec oldu accuk ama napalim:KK9::KK9::KK9:
ayy cok tesekkur ederim yooorum:KK19:nasil belli oluyo beni kimin daha cok sevdigi:KK9::KK9::KK9:
seni uyanık seniiiiiii

ee sen de biliyon tebi işini :KK53:

bak tabi kızaaammmm bi gidiyon gelince de geçmişi okumadığın için te böyle herbişeye fransız kalıyon:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

ara da bul bağane:63::KK53::KK35:

estos bu patsy cok biliyo valla:KK9::KK9::KK9::KK9:

ojgeldin beaaa

nerelerdeydin kıs başladı mı okulun nasılsın neler yaptın tatilde anlat bağalum :KK30:

nerelerdesin kiz sen
bu arada avatar super:KK16:

evdeimm abla başladı okul baya yoğunum sabahçıyım sabahın köründe saçlar cadı gibi gidiyorum yataktan kalktığım gibi okula :KK53: tatiiiil iğrenç geçtii hep ev hep ev pek bi yerede gidemedim zaten tek basıma da gitmek istemedim :KK23: Bu arada avatar için saol ablacııımm :KK71: sizlerde nasıl gidiyor :KK34: siz anlatın bakalımmm bebişler nasıııııl:emir_bebek:

evdeimm abla başladı okul baya yoğunum sabahçıyım sabahın köründe saçlar cadı gibi gidiyorum yataktan kalktığım gibi okula :KK53: tatiiiil iğrenç geçtii hep ev hep ev pek bi yerede gidemedim zaten tek basıma da gitmek istemedim :KK23: Bu arada avatar için saol ablacııımm :KK71: sizlerde nasıl gidiyor :KK34: siz anlatın bakalımmm bebişler nasıııııl:emir_bebek:

bu yil son sene dimi simaycim
iyice asil bu yil derslerine insallah guzel bi uni kazanirsin
saclarini tara da oyle git kiz okula cocuklarin goz zevkini bozma:KK53::KK53:
dugunde mi cekildin o fotoyu:KK16:

X