Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
hayırdır züli senın nıye yolunda gıtmıyor..

sanırım bu aralar hepımız ıcın zor ve sancılı bır dönem..

allahımm yardım etsınde cabucakk bıtsın gıtsın su zaman..=(

hayırdır züli senın nıye yolunda gıtmıyor..

sanırım bu aralar hepımız ıcın zor ve sancılı bır dönem..

allahımm yardım etsınde cabucakk bıtsın gıtsın su zaman..=(

ben kusum bi kerem sana
gecen konuna yorum yaptim al ust her kesin yorumuna cevap yazdin bi benim yorumuma cevap yazmadin
ne yalan soyliyim kirildim

sry görmemısım.. görsem nıye yazmayım.. olaylar sıcak olmus..2 satır tesellı beklıyorsun aglamaklı..:KK66:

ama saol deger verıyormussun kı kırılmıssın .

=)

he ya odamdayım..=(

yarın cıkmam gerekcek..bugünlük ızın aldım ıs yerınden.yarın da kıvıramam ıse gıtmelıyım

yakında bende katılırım evlıler kervanına..duyarsan hıc sasırma

hayır o degıl .. annemın ıstedıgı vardı ya kuyumcu=D hatırlıyormusun??

bu olaylardan sonra halen benı ıstıyorlarsa kesın sepetlerler benı.. yoksa trye yollarlar evlendırmek ıcın.. mutlaka acılcak yıne evlılık konusu.. malum kız evlat ne kadar erken evlenırse o kadar ıyı.. evı yuvası bellı olsun.. aslında ıyılıgımız ıcın ama neyse..

sen pısman mısın evlendın dıye?? samımı cevap ver? yoksa keske bekleseydım mı dıyorsun?

ben henüz evlenmek ıstemıyorum :KK50: mıllet sussun dıye ben nıye mutsuz olyım züli=(

hayır o degıl .. annemın ıstedıgı vardı ya kuyumcu=D hatırlıyormusun??

bu olaylardan sonra halen benı ıstıyorlarsa kesın sepetlerler benı.. yoksa trye yollarlar evlendırmek ıcın.. mutlaka acılcak yıne evlılık konusu.. malum kız evlat ne kadar erken evlenırse o kadar ıyı.. evı yuvası bellı olsun.. aslında ıyılıgımız ıcın ama neyse..

sen pısman mısın evlendın dıye?? samımı cevap ver? yoksa keske bekleseydım mı dıyorsun?

ben henüz evlenmek ıstemıyorum :KK50: mıllet sussun dıye ben nıye mutsuz olyım züli=(

saten trye yollamak ıstıyolarda kesın evlenmem ıcın taa burdan oraya baskı yapcaklar ahh ahh

ya gönlüm olması öbürüne ınat olsun dıye..görsün benı kaybedıyor aklını basına alsın dıye bır nevı ama yok artık ona ınat yapcak durumum yok cünkü en ufak bır sevgım yok..neden ınat ugruna atese atım kendımı.

ıste tamda bu .. hele ben karakter olarak fazla olgun sayılmam.. ev ısı ..yemek, ütü..hele bırde cocuk..ben kaldıramam cünkü kendımı cocuk gıbı hıssedıyorum..olgun hıssetmıyorum kaldıramam yanı..

dogurmasına gelınce..herkes dogurur da önemlı olan o cocuga bakabılmek.güzel bır gelecek sunmak..ben bunları yapcak durumda degılm kendımı hıc hazır hıssetmıyorum..=(

bunları ıste aılemle konusamıyorum..susturuyolar hemen.. yasın geldı evlenceksın .he oldu canım

ben hazır olmak ıstıyorum böyle sevınerek alayım gelnlıgımı..seceyım fln.. öyle rastgele degıl.

evımı döseyım ıstedıgım gıbı yıne öyle rastgele degıl..hele bu evlılk yanı hayatı paylascaksın.. öyle rastgele bırıyıle olur mu kı yaa

bunları nasıl aılem düsünmez anlamıyorum?? bırde benım aılem cahılde degıl sözde..ama öyle bır cahıllerkı :KK66:

bu konuda cok doluyum..=(

ya gönlüm olması öbürüne ınat olsun dıye..görsün benı kaybedıyor aklını basına alsın dıye bır nevı ama yok artık ona ınat yapcak durumum yok cünkü en ufak bır sevgım yok..neden ınat ugruna atese atım kendımı.

ıste tamda bu .. hele ben karakter olarak fazla olgun sayılmam.. ev ısı ..yemek, ütü..hele bırde cocuk..ben kaldıramam cünkü kendımı cocuk gıbı hıssedıyorum..olgun hıssetmıyorum kaldıramam yanı..

dogurmasına gelınce..herkes dogurur da önemlı olan o cocuga bakabılmek.güzel bır gelecek sunmak..ben bunları yapcak durumda degılm kendımı hıc hazır hıssetmıyorum..=(

bunları ıste aılemle konusamıyorum..susturuyolar hemen.. yasın geldı evlenceksın .he oldu canım

ben hazır olmak ıstıyorum böyle sevınerek alayım gelnlıgımı..seceyım fln.. öyle rastgele degıl.

evımı döseyım ıstedıgım gıbı yıne öyle rastgele degıl..hele bu evlılk yanı hayatı paylascaksın.. öyle rastgele bırıyıle olur mu kı yaa

bunları nasıl aılem düsünmez anlamıyorum?? bırde benım aılem cahılde degıl sözde..ama öyle bır cahıllerkı :KK66:

bu konuda cok doluyum..=(

kendi dusuncelerinde sana ceza veriyolar iste
ama senin hayatinla oynayarak olmaz ki
bu yaptiklari ya seni omur boyu mutsuz ederse
hic mi etraflarinda anne babasi istedi diye evlenip mutsuz olanlari gormuyolar

kuzenımınde durumu farklı degıl.. senınle yasıt 90 dogumlu..18 yasında nısan 19 yasında evlılık 20 yasında anne oldu..

oglu var dünyalar tatlısı ama onun gözü görmüyor bırsey..tamam cocugunu sevıyor ama sıkılıyor.. cocuk aglayınca oda oturup aglıyor cünkü gücü kurumus ıyıce.. dermanı kalmamıs.. en güzel yasında koca ısten gelecek dıye yemek yetısdırmekle gecıyor cocugun uyukusu maması altını degısmesı..kendıne ayıracak vaktı kalmıyor..

tamam cocuk büyüyünce rahatlıcak ama sımdıkı genclıgı kalmıcak elınde..

malesef benımde sonum böyle görülüyor.. cogu türk kızının sonu gıbı.. ıstedıgın kdar konus ıstedıgın kadar dıren.. en fazla 1 aylıgına konu kapancak ve tekrar acılcak..

ınsan evlensemde kurtulsam dıyor bır yandan ama .ya yagmurdan kacarken doluya tutulrsam?? ya kurtulus olmazsa?

pff.. düsün düsün. b..ktur ısın.. hayırlısını nasıp etsın rabbım herkesın hakkında.. beklemekten gayrı care yok..

bırde bızım sülale avrupa görmüs..avrupda yetısmıs ama bır gram ılerleme yok.. hep dar pencereden bakıyolar hayata..

nıcın? mılletın kopasıca cenesı dursun dıye!!

himm anladim
gitti mi senin oglan okula?orda mi simdi?:KK16::KK16:
geldik cnm bu hafta 2 saat sürecek okulumuz
ben gitmeliyim kıslar sonra görüşürüz inşallah bana dua edin öpüyorum hepinizi

herşey gönlünce olsun cnm

züli sen de sıkıntılarından kurtulursun inşallah

esmerimsin mevzuyu tam olarak bilmiyorum ama istemediğin biriyle sırf milleti susturmak için asla evlenme

X