- 2 Temmuz 2011
- 4.060
- 18
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #9.501
iyi o zamanevinizi mi degistiniz canim?
bu arada gunaydin
sanada günaydın canım
evet evimi ayırdım kayınvalidemle oturuodum :) haziran sonu temmez başı ayrıldık hayyırlısı bakalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi o zamanevinizi mi degistiniz canim?
bu arada gunaydin
eee nevar ne yok neler yapıosunuz topikte kimse yok başka topiklerdemisiniz yoksam
sanada günaydın canım
evet evimi ayırdım kayınvalidemle oturuodum :) haziran sonu temmez başı ayrıldık hayyırlısı bakalım :)
patys nin topiğini bilmiorum bi ara linkini yazarsan gelirim :) dediğin doğru herkes tatilde okul telaşında kışın bol bol yazzışırız :) o zaman
evet bu yaaz ve bayram tam bayramlık geççti benim için allahhhh herkese nasip etsinnnnnnnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/545715-yalniz-kaldiginda-tikla-149.html#post26198097
iste linki canim
Amin canim
Allah evlenmek isteyenlere hayirli kismetler
ev almak istegene bol kazanc versin
senin oglan napiyo
tamam canım giirdimmmm
aminn aminnnnn inşallahhh
napsınnnn teyzesii uyuyoooooooooo:)
gece yatmak bilmio keretaaa
bide ilaç kullanıoruz sanırım dinlendirio biraz:))
Allah sifasini versin kuzunun hala tedavi devam ediyo mu?
oooooooo hayırlı olsun kaç yıllık evliydin cnm sensanada günaydın canım
amin cnm aminhttp://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/545715-yalniz-kaldiginda-tikla-149.html#post26198097
iste linki canim
Amin canim
Allah evlenmek isteyenlere hayirli kismetler
ev almak istegene bol kazanc versin
senin oglan napiyo
aminnn canımmmm ömür boyu muhtemelenn troid ilacı
şimdi hiperaktivite ve dikkat eksikliği çıktı onun içinde tedavi oluoruz
oooooooo hayırlı olsun kaç yıllık evliydin cnm sen
evlendiğinden beri mi beraber oturdunuz
bi de bi sorun mu çıktı da ayrıldınız :18:
amin cnm amin
peki yavaş mı çalışıyo hızlı mı
şimdi kaç yaşında bi de bu hiperaktivite olduğunu ne zamandır şüpheleniyodun
teşhisi kim nasıl koydu tedavi için nereye gidiyosunuz
biraz uzun oldu ama idare ediver şikerim
sağol canım teşekkür ederim 8 yıldır beraber oturuoduk..ee artık olmadı oğlan büyüdü eşyalar git gide arttı :) ayrı eve çıkmanın vakti gelmişti...
oğlumun hipotroidi var hiç çalışmıor..bendede aynısı var ikimizd tedavi oluoruz dikkat eksikliği ve hiperaktiviteyide anaokulu öğretmenimiz fark etti ben hissediodum ama eşimi ikna edemiyodum psikiyatri için benim oğlum sağlam bişiyi yok delimide hastaneye götürüosun muhabbetleri falan yaptı hocamız sağolsun çok üstünde durdu rehberlikle sürekli görüşüodum tedavi olmasssa olucak olumsuzlukları anlattı..bende eşimi ikna ettim en sonunda gittik çok şükür hiperaktivitesi azaldı ilk defa çok güzel bi bayram geçirdim :) misafirliğe gittiğimiz her evin altını üstüne getirirdi.lafta dinlettiremiosun kaba dayı bizimki biraz:)) allaha şükür ilac çok iyi geldi..misafirliklerde oturduğu yerden kalmadı.:) kırmızı reçeteli bi ilaç kullanıoruz..biraz tedirgin oldum ama doktor aydınlattı hastalığı ele alan bi prof. kitabınıda aldım onuda okuyorum rahatladım biraz. kırmızı reçetelerdeki ilaçlarda uyuşturucu bi madde olduğuna dair haberleri duyunca ilacı kesmek istedim sağolsun doktorum bayağı aydınlattı.. verirkende söylemiştide işte insanın içini kemirio bi tip şeyler heleki çocukta olunca daha bi titizlenio insan..bence okula başlıcak her çocuuğun psikiyatriden geçmesi lazım o kadar yaygın ve önemli bi hastalıkkı kaç çocuğumuz bununla kendi başına başetmeye çalışıyor..
allah herkesin yardımcısı olsun
anamm benimde konuşasım varmış:)
anladım cnm mesela bebkken fln nasıldı yani hiç bu çocuk acaba hiperaktif olabilir mi diye düşündüren şeyler oldu mu mesela
ya da nasıl bi bebekti
benim kızım da şimdi 1,5 yaşında ve ben sanki onda potansiyel bi hiperaktiflik seziyorum
bunun erken belirtileri hakkında bir bilgin var mı
bi de bu ilacı ne kadar kullanacakmış bişey dediler mi
psikoloğa mı psikiyatriye mi gittin :26:
bu hipotroid çocuğuna gebelikten dolayı senden mi geçmiş :26:
ben de ne çok soru sordum
gunaydin sagocum
nasil gecti tatil
kiz ne demek yalan olmus yolarim sacini basinihep o patsy karusu yuzundenbu topic yalan olmuş
azize nasılsın canım göüşemiyoruz artık ben girdiğimde sen yoksun bebişin nasıl
yine halıları batırıyomu
avatarım nasıl olmuş oğluşum hepinize gülücük atıyo keşke hepburdaki gibi gülücük dağıtsa bi kudurmaya başladımı sustura bilene aşkolsun
günaydınnnnn azeriii gacısııı :))