Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
butun gunu calisiyo aksam zor atiyodur kendini yataga
dikkat et yatak dedim
he yaf bende farkettim alenen yatak didin
patsy annem senin de hic bi seyden haberin yok hatirlat da bi ara sana ozet geciyim

e geç tabi kendi topiğime bi not defteri yapayım günlük ziyaretinde not düşüver benim için

gunaydin canim
bu arada baban nasil oldu?7

al işte kıs yine noldu kime noldu bundan da habein yok :44::44::44::44::44:

biliyorum da akşamları da hiç göremiyorum ramazandan olsa gerek :44:

akşam geliyorum sabah konuşmuşsunuz sabah geliyorum akşam konuşmuşsunuz kısım siz ne zaman buluşuyosunuz rindevü saatini baada sülesenize beeeeeeeeee

ooooooo bak o da yatak didiğini farketmiş hattaaaaaaaaa şekilde görüldüğü gibi giriş gelişme sonuç olarak bilgi bilem vermiş

ettim etttiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm

iş yatak olunca nilüye yorgunluk vız gelir tırs gider

gelmiş gitmiş bak yukarıya

baksana gozleri nasil fildir fildir doniii
kiz nilo pereler geldi mi pereler

kıs ne kadar zamandır çalışıyoki :44::44::44::44::44:

Günaydin canlaaaaaarr

nilüüüüüüü cok sevindim ise basladigina rabbim sana bereketli kazanclar nasip etsin

sevgi ablaaaa sanada gecmis olsunnnnnn daha yeni okudum hastanede oldugunu :26: umarim iyilesmissindir

biraz daha iyi canım teşekürler gelen giden çok oluyor giremiyorum bende sen nasılsın
ne guzel Allah uzun omurler versin babana
len azarin karusu 3 aydan beri çalışıyom sizin orda 3 günü bir gün olarakmı sayıyonuz
kız nezamandan beri nete girmeyom
akıllı bıdık
aaaaaa ne diyosun demek ki bana 1 aydir daha cok belli oluyo yoklugun
Günaydin canlaaaaaarr

nilüüüüüüü cok sevindim ise basladigina rabbim sana bereketli kazanclar nasip etsin

sevgi ablaaaa sanada gecmis olsunnnnnn daha yeni okudum hastanede oldugunu :26: umarim iyilesmissindir

prenseeees gunaydin canim
mudur yok galiba rahat giriyosun kac gundur

patsy nilo sanirim 1 aydir calisiyo:26:

len azarin karusu 3 aydan beri çalışıyom sizin orda 3 günü bir gün olarakmı sayıyonuz
kız nezamandan beri nete girmeyom
akıllı bıdık
eeeeeeeee hani 1 aydı nilü hayırlı olsun anacım ne diyim kıs ev mi battı
Günaydin canlaaaaaarr

sorma bende bende herşeyden en son benim haberim oluyo zaten hep bu azinin yüzünden

bu sabah erkenden geldim müdür gelmeden gireyim dedim

hay müdürüne senin kıs kov onu işten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…