Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
butun gunu calisiyo aksam zor atiyodur kendini yataga:KK1::KK1:
dikkat et yatak dedim:KK53::KK53::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
he yaf bende farkettim alenen yatak didin:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
patsy annem senin de hic bi seyden haberin yok hatirlat da bi ara sana ozet geciyim:KK9::KK9::KK9:

e geç tabi kendi topiğime bi not defteri yapayım günlük ziyaretinde not düşüver benim için :KK9::KK9::KK9:

gunaydin canim
bu arada baban nasil oldu?7

al işte kıs yine noldu kime noldu bundan da habein yok :44::44::44::44::44:

biliyorum da akşamları da hiç göremiyorum ramazandan olsa gerek :44:

akşam geliyorum sabah konuşmuşsunuz sabah geliyorum akşam konuşmuşsunuz kısım siz ne zaman buluşuyosunuz rindevü saatini baada sülesenize beeeeeeeeee:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

ooooooo bak o da yatak didiğini farketmiş hattaaaaaaaaa şekilde görüldüğü gibi giriş gelişme sonuç olarak bilgi bilem vermiş :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:

ettim etttiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm:KK23::KK23::KK23::KK23:

iş yatak olunca nilüye yorgunluk vız gelir tırs gider:KK53::KK53:

gelmiş gitmiş bak yukarıya:KK9::KK9::KK9:

baksana gozleri nasil fildir fildir doniii:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
kiz nilo pereler geldi mi pereler:KK1::KK1:

kıs ne kadar zamandır çalışıyoki :44::44::44::44::44:

Günaydin canlaaaaaarr :KK3:

nilüüüüüüü cok sevindim ise basladigina :KK9: rabbim sana bereketli kazanclar nasip etsin :KK19:

sevgi ablaaaa sanada gecmis olsunnnnnn daha yeni okudum hastanede oldugunu :26: umarim iyilesmissindir :KK19:

biraz daha iyi canım teşekürler gelen giden çok oluyor giremiyorum bende sen nasılsın
ne guzel Allah uzun omurler versin babana:KK16:
len azarin karusu 3 aydan beri çalışıyom sizin orda 3 günü bir gün olarakmı sayıyonuz
kız nezamandan beri nete girmeyom
akıllı bıdık
aaaaaa ne diyosun :KK30::KK30:demek ki bana 1 aydir daha cok belli oluyo yoklugun:KK9::KK9::KK9::KK9:

nilüüüüüüü cok sevindim ise basladigina :KK9: rabbim sana bereketli kazanclar nasip etsin :KK19:

sevgi ablaaaa sanada gecmis olsunnnnnn daha yeni okudum hastanede oldugunu :26: umarim iyilesmissindir :KK19:

prenseeees gunaydin canim:KK16::KK16::KK16:
mudur yok galiba rahat giriyosun kac gundur:KK1::KK1::KK1:

patsy nilo sanirim 1 aydir calisiyo:26:

len azarin karusu 3 aydan beri çalışıyom sizin orda 3 günü bir gün olarakmı sayıyonuz
kız nezamandan beri nete girmeyom
akıllı bıdık
eeeeeeeee hani 1 aydı :KK9::KK9::KK9::KK9: nilü hayırlı olsun anacım ne diyim kıs ev mi battı :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

sorma bende bende herşeyden en son benim haberim oluyo zaten hep bu azinin yüzünden :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

bu sabah erkenden geldim müdür gelmeden gireyim dedim :KK9:

hay müdürüne senin kıs kov onu işten :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
X