Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
yarın babam amelıyt olcak safra kesesınden yarın nasıl olcak napcam uyku yok bugun bana abartyor olabılırım ama öle babam hastaneye gelme dedı o halde grmemı ıstemıyor bende sabah dua edıcem grdıkten snra elımden baska bısey gelmez kendımı tuttamıyorum kı amelıyatteyken gıderım

yarın babam amelıyt olcak safra kesesınden yarın nasıl olcak napcam uyku yok bugun bana abartyor olabılırım ama öle babam hastaneye gelme dedı o halde grmemı ıstemıyor bende sabah dua edıcem grdıkten snra elımden baska bısey gelmez kendımı tuttamıyorum kı amelıyatteyken gıderım

gecmis olsun canim...cok aglayip yiprtma kendini :26:

azerin, bebek yüzlüm, ben cumartesi sabah uyandigimda yazdim kimse yoktu hava güzel oldugu icin herkesin disarda oldugunu düsündüm. Bugünde sadece özel mesajlarima bakip ciktim.

kiz isim bitmediki az biraz kizi uyuturken girdim
ah o senin prensesin yokmu don yikamaktan biktim
habire ...:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ooohhhhhhhhh canıma değsin :KK9::KK9::KK9: yıka kısım işinin adı ne benim de bi tane prensesim olsa bak nasıl onları ....................................yıkamıyoruuuuuuum:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: kıs sen bakma bana prensesime laf etme karışmam:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

geçmiş olsun cnm bir an önce sağlığına kavuşur inşallah:nazar:
ne buldun kıs :18::18::18::18::18: baa da süle:KK37::KK37::KK37:
yaf siz neden benim topiğimde bişeyler paylaşmıyosunuz anacım yoksa buraya girmekten nette bişeyler bulamıyonus mu:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
cıkks sülemem sen de yap hafiyelik sen de bul :63::63::63::63:
ne bileyim ben de gelip gidiyom böle kimsecikler yok. Ramazan kıısııııııım herkes kocişine yemekler hazırlıyo heralde:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

X