Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
gülüm cildirtma beni burada ne yapti ki ayridlin??? herseyi hemen anlaaaatt zaten giremiyorum herzaman hicbirseyden haberim yokkk

ay bu denyo ne yaptı bılıyormusun, benden borc aldıgı parayla baska borcunu ödıcektı gıttı partıye ve ıckıye yatırdı, benıde kandırdı evdeyım uyuyom dıye

ögrendım sordum dogrumu dıye ınkar etmedı ama pısmanmıs falan fılan bende dedım saten borc ıcınde yüzüyon utanmadan benden para alıyon ahh utanmaz beyınsız ınsan party senın neyıne eglence senın neyıne

ooohhhh iyi yapmisssin kuzu biraz sorumluluk alsin madem borc istiyor diger borclari ödemek icin partiye yatirmasin parayi iyi yapmissin annen galiba hakli cikti

neyse kuzum ben cikmak zorundayim görüsürüz yine öptüüümümmm

ah evet annem cok haklı cıktı, annemm canımm annem benım

neyse zararından neresınden dönsen kardır, ja ok.. kolay gelsın sanaa

hosgeldin o zaman canimbiz severiz yenileritanitsana kendini

adım bihter istanbulda yaşıyorum 8 şubat 91 liyim şuan açıklise okuyorum nasipse 2 ay sonra okul biticek ünive hazırlanıyorum onun haricinde annemin sırf fasülye, bezelye ve binimum sebzeyi ayıklamam için doğurduğu bir kız evladıyım

ayrıca zorla temizlikte yaparım

oo bihter mi guzelmis ismin
ben de 90 liyim
azeriyim Azerbaycanda yasiyorum ismim zuleyha 3 yillik evliyim bir kizim var
ben de uniyi disardan okuyorum
sonuncu yazdiklarina bayildim kiz cocuklarinin kaderi bu

oo bihter mi guzelmis ismin
ben de 90 liyim
azeriyim Azerbaycanda yasiyorum ismim zuleyha 3 yillik evliyim bir kizim var
ben de uniyi disardan okuyorum
sonuncu yazdiklarina bayildim kiz cocuklarinin kaderi bu

Teşekkür ederim. Dışardan daha rahat bitirmesi ya bende liseyi dışardan bitirdim. allah bağışlasın ismini ne koydunuz yeni annelerdensin sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…