- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #9.221
hee gittik canım çok güzeldi
ailesi ile birlikte mangal yaptık bahçede, güldük eğlendik benim en yakın arkadaşım ve sevgilisi de gelmişti.
güzel geçti yani
estoş bana mı dedin kız
kaynastiniz demek oh ne guzelkayganan yaninda mi uyuttu kiz seni ne olur ne olmaz diye
heee sağa dididm
iyimmmm tatlimmmoooooooooyyyyyyyyyyyy prenses gelmiş ama ben de yoktum
nasılsın bebişim
ben yetişemedim kuzum doğumgünün kutlu olsun şimdi kutliyim bari
çok özledim keşke daha sık gelebilsen.
hayırdır ne olmuştu kız ben yıllardır gelemiyorum bu foruma her şeye fransız kaldım
yettiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmannnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam prensesim gelmis
estos kos kos
iyi işte bildiğin gibikalmadık ki akşam geri döndük kuzuzaten 1.5 saat uzaklıkta
gelemiyorum ne zamandır canım ya ah bu yoğunluklar mahvediyor beni
nasılsın nasıl gidiyor?
iyimmmm tatlimmmcalisiyorum bugün yine
sen nasilsin? cocuklar nasil?
tesekkür ederimmm boncugummm
keske canim ama malesef gelemiyorum
azerinnn sen kiminle kaynastin kuzuuuu
bisey yaptigim yok 2 hafta izinliydim evde oturdum durdumyettiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
iyi işte bildiğin gibi
kısım benim hayatımda senin gibi ekşın fln yok öyle
ev-iş-çocuklar
biz iyiyiz sen anlat neler yapıyosun neco nasıl nişanlık aldın mı ne zmn gidiyosun tr ye
annenle aran nasıl
selcan hatlar karisti annem ben degil unlimited karusu kayganasiyla kaynasmis onu diyorum
kalmadık ki akşam geri döndük kuzuzaten 1.5 saat uzaklıkta
gelemiyorum ne zamandır canım ya ah bu yoğunluklar mahvediyor beni
nasılsın nasıl gidiyor?
diger kizlar nasillar? yeni gelenler oldu sanirim :26:
cok özledim sizi yaaaa
estos ben 08.09.2012 de türkiyeye ucuyorumnisanlik falan almadim daha türkiyede alicam
bisey yaptigim yok 2 hafta izinliydim evde oturdum durdumsonra zaten ramazan girdi oruc tut derken zaman gecti
neco ile aram iyi sayilir annemlerle de öyle sayilir ama bu konularda kafam iyice karsiti nedense :26: gercekten isteyip istemedigimi bilmiyorum sanki duygularim karmakarisik
Anam daha gelir gelmez karistirdim ortaliginezaman tanismislarda kaynasmislar kuzu
oooooooo benim doğum günümde uçuyosun
hadi hayırlısı
niye isteyip istemediğini bilmiyosun cnm bişey mi oldu kafanı karıştıran :26::18:
oooooooo benim doğum günümde uçuyosun
hadi hayırlısı
niye isteyip istemediğini bilmiyosun cnm bişey mi oldu kafanı karıştıran :26::18:
selcan hatlar karisti annem ben degil unlimited karusu kayganasiyla kaynasmis onu diyorum
bisey yaptigim yok 2 hafta izinliydim evde oturdum durdumsonra zaten ramazan girdi oruc tut derken zaman gecti
neco ile aram iyi sayilir annemlerle de öyle sayilir ama bu konularda kafam iyice karsiti nedense :26: gercekten isteyip istemedigimi bilmiyorum sanki duygularim karmakarisik
Anam daha gelir gelmez karistirdim ortaliginezaman tanismislarda kaynasmislar kuzu
ha tamam o zamankadin soylemistir kalmayin gece ben gozu acik uyuyamam diye
kiz 2 hafta bizimle konusmadin bak hemen kafan allakbullak olmus
niye karisti yine kafan
bu cocuk sonunda bikip seni gelin masasinda birakicak benden soylemesi
sonra aglarsin arkasindan necoo neco diye
woow o gün hatirlicam seni ama kutlayamicam dogum gününü
bilmiyorum cnm nedenini annemler hala rizali degiller sadece ben istiyorum diye verceklermis. bide bizim etraftan bikac kisi duymus annemlere sormuslar carsida falan ondan cok sinirliydiler annemler :26:
bakalim belki görüsüp tanisinca isler degisir
kiz vardi ya bebek kime diyosam inandiramadim cift cizgiyi silik de olsa gordum ama o gece sey yaptik bizevet sizinle dertlesemiyorum ondan karisiyor kafam
yok kizzz birakmaz ben birakmadigim sürece zaten ona söylemedim kafamin karisik oldugnubilmesin simdilik
belkide 2 hafta evden cikmadigim icin böyle olmusumdur sIkIntidan yani
senin evlilik nasil gidiyor? hamile degilmissin üzüldüm ama bidahaki ay insallah
azerin nasil? büyümüstür yavrucak
eh iste aynen dedigin gibi kizdilar cok millete neymis diyeneyi sormuslar kiz??sizi mi ?ne var bunda sinirlenicekannen de yer ariyo catmak icin kuzu
kiz vardi ya bebek kime diyosam inandiramadim cift cizgiyi silik de olsa gordum ama o gece sey yaptik bizyarin regl oldum sanirim dustu
durmak yok fafenge devam