Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
HAHAHA bizden habersiz konu acarsan boyle olur iste patsy:KK53::KK53::KK53::KK53:demek o ayagi ugurlu sendin ilk defa konu actin kkyi cokturdun be:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kıs cadu sen konu açarken bana mı soruyon:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4: ayrıca benim açtığım konu benim gibi gelipte sitede yalnız kalanlar için videoların karikatürlerin falan paylaşıldığı bi konuydu taam mı :63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63: sen beni bırakıp yeni konularında yeni agedeşlerinle sohbetlere daldığından beri şuralarda yalnıs kaldık heralde dimi napsaydık:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
yok kis teknik bi sorun olmus dun
iste kazenin mesaji

Yaşadığımız teknik bir sorun sebebi ile .....

Merhaba
Yaşadığımız teknik bir sorun sonrasında bugün sabah 08:00 ile 20:30 arasında sitede ki tüm yazışmaları(yeni üyelikler, gün içi açılan konular, gün içi yaptığınız yorumlar) malesef kaybetmiş durumdayız.
Yaşanan aksaklık sebebi ile özür dileriz.
:KK43::KK43::KK43::KK43: olsun dur yeniden açayım :KK9::KK9: sen de gel bak beni sinirlendirme :KK4::KK4::KK4: ben senin çişimiz tuvalete .. konuna bile anne olmadığım halde gelip yorum yazıyorum cadu :KK9::KK9:

kızlar ben de konu açtım bilginiz varsa paylaşın bakem

''EĞİTİME DAİR HERŞEY'' başlığında :KK34:

:KK43::KK43::KK43::KK43: olsun dur yeniden açayım :KK9::KK9: sen de gel bak beni sinirlendirme :KK4::KK4::KK4: ben senin çişimiz tuvalete .. konuna bile anne olmadığım halde gelip yorum yazıyorum cadu :KK9::KK9:

tamam 5 10 dakika bakiyim konulariniza daha camasir asip yemek yapicam:KK37::KK37:

tamam 5 10 dakika bakiyim konulariniza daha camasir asip yemek yapicam:KK37::KK37:

sen git as çamaşını oooooo ben daha dün paylaştığım videoları bulucam da konuyu açıcam o uzun yazıyı yeniden yazıcam :KK9::KK9::KK9::KK9: sen çamaşırı arada yeniden bile yıkarsın :KK9::KK9::KK9::KK9:

tamam o zaman yemek yaptiktan sonra bakarim peki konunun konusu ne:KK9::KK9::KK9::KK9:
he bu arada ben de yeni oyun topigi actim bi ara baki verin:KK34:

kızlar ben de çok pis temizlik yapıcam akşama kadar giremem

yemek de yapıcam bu halimle yarım saat iş yarım ssat mola anca akşam olur zaten

kız züli biliyomusun ben daha da kilo verdim :KK43::KK43::KK43::KK43:

ay kiyamam ya neden ki canim aslinda ben de bi kac kilo alsam iyi olucak
aksam mama ye estos hakikaten ise yariyo:KK34:

Son düzenleme:

leyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyn beni delürtmeyin :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: ben gram gram verirken siz nasıl kilo kilo zayıflıyosunuz beeeeeeeeeeeee:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

kıs sende sağlıksız kilo alıyosun farkındasın dimi :44::44::44::44::44: yani yaşın kemik yapın ve metabolizman itibariyle buğday yulaf kuru fasulye mercimek yumurta peynir balık kırmızı et gibi şeylerden kilo almalısın yaf. bu mama kiloları sana yol su elektrik olarak geri dönmesin sonra mazallah, ileride bunun kemik erimesi var alzehimeri var menapozu var tansiyonu var kalbi var var oğlu var bu mama hepsi için uygunsuz ortam hazırlıyo bilesin. evet belki ihtiyacın olan kiloya ulaşacaksın ama kemikler damarlar sinirler dokular ihtiyacı olan enzimlerden mahrum kalmış olacak:44::44::44: sen şu yemek işini bi daha düşün accık zorla kendini:KK53::KK53:

korktun mu esmos gel yanima gel gel:KK53::KK53:
bu arada islerin nasil gidiyo sevgilinle araniz kotu galiba

Gunaydin kuzularim:KK3::KK3:

korktum gıı
ac sevkatlı kollarını banaaa.. koru benıı :KK1:

ayhh hıc sorma vallah, tam düzene soktuk dıyoruz beyfendı yıne bırseyler cıkarıyor ..kafama tokadan baska bırsey takmıcam bundan gayrı :KK23:

Allah razı olsun cnm

çok teşekkür ederim kızlar ilginiz için

dr için bugünü bekleyemedik dün başka hastanede bi dr a götürdük

şu anda hiçbişey yok 6 ayda bi kontrole getir dedi

çocuk dr u da ailede bu lekelerden yoksa risk yok gibi dedi

bakalım yine de lekeleri takip edicez

iyi canım çok şükür ya

aksam mama ye estos hakikaten ise yariyo:KK34:
ramazanın çıkmasını bekliyorum adam akıllı bi doktora gidicem
gözlerimin altı çöktü resmen yaa:KK43:
leyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyn beni delürtmeyin :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: ben gram gram verirken siz nasıl kilo kilo zayıflıyosunuz beeeeeeeeeeeee:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:
ayy annem herkesin derdi başka işte kimi almak ister alamaz

kimi de vermek ister veremez:KK25:
kıs sende sağlıksız kilo alıyosun farkındasın dimi :44::44::44::44::44: yani yaşın kemik yapın ve metabolizman itibariyle buğday yulaf kuru fasulye mercimek yumurta peynir balık kırmızı et gibi şeylerden kilo almalısın yaf. bu mama kiloları sana yol su elektrik olarak geri dönmesin sonra mazallah, ileride bunun kemik erimesi var alzehimeri var menapozu var tansiyonu var kalbi var var oğlu var bu mama hepsi için uygunsuz ortam hazırlıyo bilesin. evet belki ihtiyacın olan kiloya ulaşacaksın ama kemikler damarlar sinirler dokular ihtiyacı olan enzimlerden mahrum kalmış olacak:44::44::44: sen şu yemek işini bi daha düşün accık zorla kendini:KK53::KK53:
ben varya herşeyi yerim aslında hem de fazla da yerim emme tık yok

sanırım düzensiz beslendiğim için alamıyorum
bi de süt hiç sevmem kırmızı et de pek severek yemem :KK31:

korktum gıı
ac sevkatlı kollarını banaaa.. koru benıı :KK1:

ayhh hıc sorma vallah, tam düzene soktuk dıyoruz beyfendı yıne bırseyler cıkarıyor ..kafama tokadan baska bırsey takmıcam bundan gayrı :KK23:
en iyisini yaparsın:KK1:

:KK19::KK19:
:KK16:SELCAN VE SIMAY:KK16:

3145.gif

165411160693633ka9.gif

b12zs9.gif

SELCANIM

Yılların sormadığı, yolların yortmadığı, dostların unutmadığı bir ömür için bu doğum günün bir başlangıç olsun, Yeni yaşın KUTLU OLSUN.

SIMAYIM

Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun, doğum günün KUTLU OLSUN.

alkis-gif-bravo-gifleri-hareketli-alkis-gifleri-alkis-gifleri-alkis-gifleri-8bc5926e.gif

Son düzenleme:
:KK19::KK19:
:KK16:SELCAN VE SIMAY:KK16:

3145.gif

165411160693633ka9.gif

b12zs9.gif

SELCANIM

Yılların sormadığı, yolların yortmadığı, dostların unutmadığı bir ömür için bu doğum günün bir başlangıç olsun, Yeni yaşın KUTLU OLSUN.

SIMAYIM

Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun, doğum günün KUTLU OLSUN.

alkis-gif-bravo-gifleri-hareketli-alkis-gifleri-alkis-gifleri-alkis-gifleri-8bc5926e.gif

wwwwwwwwooooooaaaaaaaaaawwwwwww süper olmuş :KK9::KK9::KK9:

nice mutlu yıllara kızlar :KK54:

X