- 22 Kasım 2011
- 4.967
- 159
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #8.921
hadi iş ben kaçar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
babnnem hastande yatıyor bıde tatılden beri 3 4 gündür babama yalvarıyorum gttı telefonu kırık dıye gıttı ona dokunmatık telefon aldı cok yalvardıgımı bıldıgı halde gözüme baka baka aldı sanada emeklı olnca alalım dedı bende dunden berı konusmuyom annmle ve babamla yuzlerıne bakmıyorum buyuk haksızlık sınırım bozuk kolayda gecmez cok ıstemıstım aglıyorum dunden berı sıkıntıdan kardesımde gordukce
hadi iş ben kaçar
babaannene gecmis olsun canim
kardesinin onceden telefonu varmiydi?
tesekrler evet vardıda kırıldı tatılde dusurdu delı oluyorum ben alamdm dye bde dokunmatık
evet bende ole dusunmustum kırsammı acaba bnde
güzel fikirmiş çünkü gerçekten deli oldum yalvardım köpek gıbı deli oldugumu bile bile ona aldı dunden berı uyuyamıyorum aglayarak klktım bugunde sabah bıde noluyor sana dye bagırıyorlar bogasım var hepsını
ay cok sekersiniz yayolunu bulmaklazım canım 10 ay nasıl dayancam bıde delı kardesım kullanmayı bılemedı bagrınıyor evde ohh canıma degsın beklıyorum sımdı abla al kullan demesını onn zaten yuzune bakmıyorum azar yıyor zavallım ıyı oldu mstahak ona tatılda kız pesınde koscagına duzgun kullansaydı demı ama
sordum ozelden ama sagolsun cevap vermedi
geldim patsy
ya azeri bi arkadasla ozelden konusuyoduk da
kıs özelden nasıl konuşuyonuz ki ? sadece mesaj yazmak mı dediğin yoksa
ya laf etmiyom öğrenmeye çalışıyom konuşmak oluyomu nasıl ama yaaaaaaaaaaa bana da öğret :44::44::44::44::44:
yok olmuyo kiz mesajlasiyoruz iste onu diyodum
bu arada tablo yapmayi cozdum sonunda