Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
babnnem hastande yatıyor bıde tatılden beri 3 4 gündür babama yalvarıyorum gttı telefonu kırık dıye gıttı ona dokunmatık telefon aldı cok yalvardıgımı bıldıgı halde gözüme baka baka aldı sanada emeklı olnca alalım dedı bende dunden berı konusmuyom annmle ve babamla yuzlerıne bakmıyorum buyuk haksızlık sınırım bozuk kolayda gecmez cok ıstemıstım aglıyorum dunden berı sıkıntıdan kardesımde gordukce

babaannene gecmis olsun canim
kardesinin onceden telefonu varmiydi?

güzel fikirmiş çünkü gerçekten deli oldum yalvardım köpek gıbı deli oldugumu bile bile ona aldı dunden berı uyuyamıyorum aglayarak klktım bugunde sabah bıde noluyor sana dye bagırıyorlar bogasım var hepsını

güzel fikirmiş çünkü gerçekten deli oldum yalvardım köpek gıbı deli oldugumu bile bile ona aldı dunden berı uyuyamıyorum aglayarak klktım bugunde sabah bıde noluyor sana dye bagırıyorlar bogasım var hepsını

deme kiz oyle tas olursun tas:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
saka saka heralde sana da alirlar ya boyle ayrimcilik yapmazlar onun teli kirildi diye almislardir napsinlar

yolunu bulmaklazım canım 10 ay nasıl dayancam bıde delı kardesım kullanmayı bılemedı bagrınıyor evde ohh canıma degsın beklıyorum sımdı abla al kullan demesını onn zaten yuzune bakmıyorum azar yıyor zavallım ıyı oldu mstahak ona tatılda kız pesınde koscagına duzgun kullansaydı demı ama

yolunu bulmaklazım canım 10 ay nasıl dayancam bıde delı kardesım kullanmayı bılemedı bagrınıyor evde ohh canıma degsın beklıyorum sımdı abla al kullan demesını onn zaten yuzune bakmıyorum azar yıyor zavallım ıyı oldu mstahak ona tatılda kız pesınde koscagına duzgun kullansaydı demı ama
ay cok sekersiniz ya:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

X