- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #8.721
kim ogretecek kiz heruf de bilmiyo ki
resmen kari koca bogulucaz bir gun
Allah sizi davul etsin emi
dikkat edin o zmn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kim ogretecek kiz heruf de bilmiyo ki
resmen kari koca bogulucaz bir gun
kizlar biz 1 saat sonra yola cikiyoruz
hepinizi kocaman opuyorum gorusuruz 3-4 gun sonra
iyi tatiller görüşürüz canımcım
bababababababa geli,nmiş ona cevap verilmiş bana cevap verilmemiş kıs sen bana bişey mi demeye çalışıyon
hoşgeldin :) :)
Bir gun banlanacak valla:18:
Ya abla nilufer ablanın açtığı konuyu okudum da . Sence mantıklı mı ? yani ben gerek cinsellik gerek daha fazlası hakkında bilgiliyim ama bu yapacağım anlamına gelmez dimi?
Arkadaşım var benim 3 senedir çıkıyorlar daha yeni yeni birşeyler olmaya başlamış aralarında. Çünkü mesafeler girdi araya özlediler özlüyorlar vs vs... bu insanlar ayda yıl da bi görüşsseler düşün bi birbirlrine nasıl engel olacaklar. Gelecek çocuk 1 günlüğüne kendisi için geri gidecek o günü başbaşa birbirlerine nasıl doyacaklar. akılları kalır. Özlemek başkadır.. bende aşık oldum ayrı değildk. yanımdaydı bu nedenle bişe yaşamadık. Hele AŞK bambaşkadır.Aşk girince araya unutulur herşey insanın bilgili olup olmaması hiç mühim değil.
Yanlış cümleler kurmuş olabilirim. Oyle bi kusur işlemişssem affınıza sığınıyorum Nilüfer abla sende..
len fato karısı
napıyon
aman boşverd kim ne yaparsa yapsın
pessimet akıllı kızdır yapmaz tanıdığım kadarıyla
len kır dizini otur oturduğun yerde süpürge yapcam bea
yartın işe gitcem
evi mok götürüyo
len senin msj benimkinin üstüne çıkmış yuh nasıl yaptın