Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
yaf siz bu konuştuklarınızı konuşabilmek için randevulaşıyonuz mu bacım :44::44::44::44: kıs ben niye artıkın kimsecikleri yakalayamıyorum. kimler evlendi kimler hamile kim tatilde kim napıyo arada bana bi özet geçin. iş iş iş iş iş iş iş iş iş iş iş iş iş iş iş iş ........... yaniiiii :KK14::KK14:

hadi hepiciğinizi öptim kış gelipte evlere tıkıldığınızda görürüm ben sizi o zaman da ben bakmıycam sizin yüzünüze:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: hadi hepinizi öptüm kıslar şimdilik yine bysssss:KK16::KK16:

azi hamile değilmiş yanlış alarım :KK9::KK9::KK9:

regl oldu:KK53:

şimdi de annesi,kardeşi.kocası,kendisi ve kızı ile birlikte 3 günlüğüne tatile gittiler

ben de dün akşam festivale gittim emre aydın geldi :KK76:

diğerleri de bildiğin gibi

pek kimse de gelmiyo zaten artıkın :KK33::KK33::KK33::KK33:

Bir gun banlanacak valla:18:

Ya abla nilufer ablanın açtığı konuyu okudum da . Sence mantıklı mı ? yani ben gerek cinsellik gerek daha fazlası hakkında bilgiliyim ama bu yapacağım anlamına gelmez dimi?
Arkadaşım var benim 3 senedir çıkıyorlar daha yeni yeni birşeyler olmaya başlamış aralarında. Çünkü mesafeler girdi araya özlediler özlüyorlar vs vs... bu insanlar ayda yıl da bi görüşsseler düşün bi birbirlrine nasıl engel olacaklar. Gelecek çocuk 1 günlüğüne kendisi için geri gidecek o günü başbaşa birbirlerine nasıl doyacaklar. akılları kalır. Özlemek başkadır.. bende aşık oldum ayrı değildk. yanımdaydı bu nedenle bişe yaşamadık. Hele AŞK bambaşkadır.Aşk girince araya unutulur herşey insanın bilgili olup olmaması hiç mühim değil.

Yanlış cümleler kurmuş olabilirim. Oyle bi kusur işlemişssem affınıza sığınıyorum Nilüfer abla sende..

Ya abla nilufer ablanın açtığı konuyu okudum da . Sence mantıklı mı ? yani ben gerek cinsellik gerek daha fazlası hakkında bilgiliyim ama bu yapacağım anlamına gelmez dimi?
Arkadaşım var benim 3 senedir çıkıyorlar daha yeni yeni birşeyler olmaya başlamış aralarında. Çünkü mesafeler girdi araya özlediler özlüyorlar vs vs... bu insanlar ayda yıl da bi görüşsseler düşün bi birbirlrine nasıl engel olacaklar. Gelecek çocuk 1 günlüğüne kendisi için geri gidecek o günü başbaşa birbirlerine nasıl doyacaklar. akılları kalır. Özlemek başkadır.. bende aşık oldum ayrı değildk. yanımdaydı bu nedenle bişe yaşamadık. Hele AŞK bambaşkadır.Aşk girince araya unutulur herşey insanın bilgili olup olmaması hiç mühim değil.

Yanlış cümleler kurmuş olabilirim. Oyle bi kusur işlemişssem affınıza sığınıyorum Nilüfer abla sende..

kim ne yasarsa yasar bizene ama sonradan kuyrugu sıkısmıs kedi gibi yok gebemiyim yok yırtıldımı babam beni öldürğür demicek...

X