Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
patsy'immmmmmm nasılsın bebeeeeemmmm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ösledim kıs seni neler yapıyosun anlat bağalum

yaf kısım iş iş iş işiş işi işişişişişişişişişişiş...........................:KK9::KK9::KK9: yoğun valla iyi işte nolsun hep aynı şeyler aslında hala elimi tutan yanağımı öpen birileri yok hala aynı yerde çalışıyorum hala kilolarımı verip kurtulamadım valla böyle işte eeeesen nasıl diğerlerini nerde azi nasıl anlatsana

yaf kısım iş iş iş işiş işi işişişişişişişişişişiş...........................:KK9::KK9::KK9: yoğun valla iyi işte nolsun hep aynı şeyler aslında hala elimi tutan yanağımı öpen birileri yok hala aynı yerde çalışıyorum hala kilolarımı verip kurtulamadım valla böyle işte eeeesen nasıl diğerlerini nerde azi nasıl anlatsana

ben de iyiyim bildiğin gibi

sana ŞOK ŞOK ŞOK bi haberim var :KK30::KK30::KK30::KK30::KK52::KK52::KK52:

aboooooooooobu ne hız kıs ben ne zamandır gelmiyom ki :44::44::44::44::44: aaaaaaaaaaao ikinciyi doğuruyo benim daha bi tane bile yok :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

günü geçmeden test yapmış çok silik bi çizgi çıkmış

bikaç gün sonra yine tekrarliicakmış :KK31:

herşeyin hayırlısı cnm yaaa

kısmet işi biraz da

ee kızmeti de biraz sen yönlendircen anacıım

armutun sapı üzümün çöpü demiicen

az biraz girişken ol at kendini meydana :KK1:

günü geçmeden test yapmış çok silik bi çizgi çıkmış

bikaç gün sonra yine tekrarliicakmış :KK31:

herşeyin hayırlısı cnm yaaa

kısmet işi biraz da

ee kızmeti de biraz sen yönlendircen anacıım

armutun sapı üzümün çöpü demiicen

az biraz girişken ol at kendini meydana :KK1:

kıs sapa çöpe bakmıyom aslında da e accık dindar accık sözü sohbeti dinlenen accık kibar bişey bakıyom yoksam kaşına gözüne parasına puluna baktığım yok be :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kizzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr :KK3:

acayip uykum vaarrrr yaaaa uyicam simdi burada kk yada giremiyorum artik :KK5:

teee saat 5´e kadar isyerinde kalmam lazim :KK47:

kıs sapa çöpe bakmıyom aslında da e accık dindar accık sözü sohbeti dinlenen accık kibar bişey bakıyom yoksam kaşına gözüne parasına puluna baktığım yok be :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

yok mu hiç çevrende buna yakın birileri ne bileyim

aracı olan fln

varya kardeşimle tanıştırırdım seni kanım çok ısındı sana emme kardeşim küçük kalıyo biraz :KK1:

mecbur gidiyorum canim molam bitince :KK5:

incitanemmm cook gecmis olsun kuzuna :KK19:

çok çok geçmiş olsun

köpek nasıl ısırmış kızdırmışlar mı nasıl olmuş
sen yanında mıydın ısırırken :18::18:

günaydın şekerim gelsene

sağolun kızlar :KK54::KK54::KK54:
ben içerdeydim oğluma babam göz kulak oluyordu o arada arkadaşıyla selamlaşıyormuş bir anda olmuş galiba benim sıpa kuyruğundan tutmuş köpeğin oda ısırmış:KK14::KK14:

X