Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
Gunaydin boceklerim:KK16::KK16::KK16::KK16:
nasilsiniz??
ya prensesim kardesim geldiginden beri cogu zaman pc onda oluyo o yuzden pek sk giremiyorum
anladim canim kardesin nekadar kalicak daha? Siparis verdigin kiyafetler oldumu ve begendin mi?
günaydın millet köşe kapmaca mı oynuyoruz yoosam:KK1::KK1:
slm kuzum bu yasta köse kapmaca oynuyoruz :KK9: nasilsin? Cocuklar nasil?
Gunaydin bebislerim:KK16::KK16::KK16:
dun hamilelik testi yaptim cok cok silik cizgi cikti:KK76::KK76:
1 hafta sonra tekrar denicem sanirim hamileyim:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
topige bi minik daha katiliyo galiba:emir_bebek:

gülümmmm :KK16: hayirli olsun cok sevindimm :KK9: testi bu sefer gercekten sen mi yaptin yoksa kocis mi yapti :KK1:

Son düzenleme:
anladim canim kardesin nekadar kalicak daha? Siparis verdigin kiyafetler oldumu ve begendin mi?

gülümmmm :KK16: hayirli olsun cok sevindimm :KK9: testi bu sefer gercekten sen mi yaptin yoksa kocis mi yapti :KK1:

evet cok begendim canim bi kac sayfa geride fotolarini ekledim kiyafetlerin:KK34:
sence kim yapa bilir testi:KK9::KK9::KK9::KK9:tabi ki de kocis:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:ay ben banyoya giricem versene testi diyorum yok olmaz hadi cisini yap da gel diyo bana:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Gunaydin bebislerim:KK16::KK16::KK16:
dun hamilelik testi yaptim cok cok silik cizgi cikti:KK76::KK76:
1 hafta sonra tekrar denicem sanirim hamileyim:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
topige bi minik daha katiliyo galiba:emir_bebek:
oooooooooo :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23: kaçamak tuttu desene :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

biz iyiyiz şekerim yaaa asıl sen nasılsın haberler sende :KK1:
necoyla durumlar nasıl baktın mı nişan için kıyafet:KK76:

X