Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
yasi evliligin suresini ve bebeklerden birini saymazsak ayni ben
hehe iyiymis valla.huylar ayni yani
maşallah
bende 32 yaşındayım
4 yaşında oğlum var
maşallah gencecik kayın valide olcaksın
sen çocukları büyütmüşsün
cocuklarimi uyariyorum ama simdiden,sakin erken evlenmeyin diye.ama bakalim.zaman neler gösterecek.Masallah Allah seninkinide bagislasin
canim ben Temmuza kadar Köln'de yasiyordum.2011 temmzundan bu yana da Frankfurt'tayiz artik.Kizkardesim burada yasiyor.beraber olalim istedim.ama ben Köln'ü özledim yaaaa.geri dönmek istiyorum
sen neredesin canim.bekarsin sanirsam degilmi.yas kac?

olmayabilir yok kizz kaynanam hazir bebege bakmaya dünden razi hemde bakarim diyor
gerci vermem hergün ona ama yogun oldugum zamanda baksinlar ne de olsa dede babaanne dimi

geçmişolsun canım
şimdi nasıl
ka.ç damar değişti

anam perdelerde buruşuyo sonra hepinize toplu alıntıyla cvp veririm

tam bilmiyorum ki cnm yanlis bisey söylemiyim simdi.

sagol.
simdi iyi allaha sükür sorun yok

malum arkadas sinirlarimi zorluyo

zaten yazdigi msj i sikayet ettim terbiyesiz

azo kuzu birak konussun sen tepki verme olan ona olur

eger esın buraya bakarsa once kendı yaptıklarını ve yazdıklarını okutabılırsın azerın o zmn kımın ne oldugunu anlayabılır senın gbı cocuk degıldır zannedıyorum

ben kölne 80 km uzakliktayim cnm siegen´de yasiyorum. köln cok güzel gercekten
evet bekarim yasim 22

merhaba
len karu azerine
kuzu deyon bize ne decen
kart horozmu
hahahaha

allah senin iyiligini versin cnm yaaa

ben kölne 80 km uzakliktayim cnm siegen´de yasiyorum. köln cok güzel gercekten
evet bekarim yasim 22

allah senin iyiligini versin cnm yaaa
Siegen'miiiiiii?kiz biz oraya cok gideriz.bizim kirveler orada yasiyorlar.Kreuztal'dalar.hatta bu cumartesi nisan var.gidicez yine o tarafa.
bi dakka bi dakka,kiz sen demin demedinmi cumatesi nisan var diye.hahahaha ayni nisanami gidiyoruz yoksa

Siegen'miiiiiii?kiz biz oraya cok gideriz.bizim kirveler orada yasiyorlar.Kreuztal'dalar.hatta bu cumartesi nisan var.gidicez yine o tarafa.
bi dakka bi dakka,kiz sen demin demedinmi cumatesi nisan var diye.hahahaha ayni nisanami gidiyoruz yoksa

durrr kizzzz heyecanladnimmmmm :522::122:

bende kreuztalda oturuyorummmm aman allahijm kimin nisani var sizde?

ahanda akraba ciktik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…