- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Ablami :26: kiz herkes beni buyuk saniyor essahtanBen 21 yasindayim canim 22 olacam yakinda sen kac yasindasin ? Bu arada iyiyim saol
Ben de iyiyim azoss
Ne var ne yok
iyilik iste canim
kiz hakkaten sen 21 yasindamisinben de seni buyuk zann ediyodum ayni yastaymisiz
o zaman sen prenses e abla de cunku 23 yasinda
valla kuzu bu isler gorucu usulu ve ya ask evliligi dinlemiyo
ama sevmeden evlenince de o yuvayi kurtarmak icin de cabalamiyosun
iyilik iste canim
kiz hakkaten sen 21 yasindamisinben de seni buyuk zann ediyodum ayni yastaymisiz
o zaman sen prenses e abla de cunku 23 yasinda
Evet kiz 90 liyim ben
haziranda 22 olcam :128:
profilime hicmi bakmadiniz
evet aslinda evlilikler hakikaten sans isievet dinlemiyor cnm sans isi evlilik iste nekadar tanisan tanimasan nasil biri oldugunu bilmiyorsunüzüldüm acikcasi ama cok cekmis 2 senede ....
ben konu açıyorum sıkıldım valla
konum en'ler
kitaplar filmler tiyatro oyunları sergiler haberler dergiler programlar herşey herşeydeki en ler
yani en kaba karakter en zarif karakter en zor karakter en kötü karakter en kötü eş en kötü kaynana en iyi kaynana en iyi eş en gariban en zengin en süslü en rüküş en şık en paspal en dokunaklı aşk cümlesi en sert replik en dertli müzik en garip sahne en korkunç sahne en korkunç karakter en anlaşılmaz cümle ........................ hepsi işte
konum en'ler
kitaplar filmler tiyatro oyunları sergiler haberler dergiler programlar herşey herşeydeki en ler
yani en kaba karakter en zarif karakter en zor karakter en kötü karakter en kötü eş en kötü kaynana en iyi kaynana en iyi eş en gariban en zengin en süslü en rüküş en şık en paspal en dokunaklı aşk cümlesi en sert replik en dertli müzik en garip sahne en korkunç sahne en korkunç karakter en anlaşılmaz cümle ........................ hepsi işte
konum en'ler
kasi o zaman
Hic suphesiz ben gelir cekistiririm herkesi
elestride ustume yokk
kasiyorum kipkirmizi oldu
ERKEKSENIZ SÖYLEYIN KIM DEDIKODUMU YAPIYOR?????????
MUNE hosgeldin cnm buyur topigimize gell