Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
aslinda nisan kina gecesi dügünlerde ya peynirli pide verirler yada pilavla et ama nisan kücük oldugu icin acik büfe yapmislar. biraz pahali oluyor öyle ama iyidi bence. mesela salata cesitleri vardi. mantar soslu tavuk gögüsü, kizartma patates, bacak tavuk vardi. icecek kola fanta su, meyve cerez. bukadar.

evet ufaklar 21 yasindalar ikisi de. yok kiz benim kaslarimi diyo azerin :KK1:

kizim siz azeri dugunlerini gorseniz var yaaaaaaaaaaaaaaaa:KK53::KK53:
bizim masalarimizda parmak koymaya yer bulamazsin yemekler cesit cesit bittikce de yenisini getiriyolar
hem bunu yalnizca varlikli insanlar yapmiyo bu adet boyle olmasi gerekiyo yani:26:

kizim siz azeri dugunlerini gorseniz var yaaaaaaaaaaaaaaaa:KK53::KK53:
bizim masalarimizda parmak koymaya yer bulamazsin yemekler cesit cesit bittikce de yenisini getiriyolar
hem bunu yalnizca varlikli insanlar yapmiyo bu adet boyle olmasi gerekiyo yani:26:

almanyada yemek veriyorlar kuzu ben zaten cok yiyemiyorum fark etmiyor benim icn yemek varmis yomus :KK9: türkiyede gittigim dügünlerde vermiyorlar ama ben isticem yemekli dügün bakalim necocum ne diycek :KK1:
b2 gündür limoniyiz benimkiyle :KK47:

yok ya bence oglan daha ufak gosteriyo:KK30:

aslinda nisan kina gecesi dügünlerde ya peynirli pide verirler yada pilavla et ama nisan kücük oldugu icin acik büfe yapmislar. biraz pahali oluyor öyle ama iyidi bence. mesela salata cesitleri vardi. mantar soslu tavuk gögüsü, kizartma patates, bacak tavuk vardi. icecek kola fanta su, meyve cerez. bukadar.

evet ufaklar 21 yasindalar ikisi de. yok kiz benim kaslarimi diyo azerin :KK1:

yok kuşum çocuk aldırıyor galiba dimi..

ayy benle yaşıttt .ama ufak ya .anam 24-25 olması gerekiyor:)
gerçi bend e22 ama dolu dolu 21:)

almanyanın düğnlerin geneli yemeklii ,ve çok kalabalık oluyormuş:)ablamda almanyaya gitmişti gelin olarak:)

ama öküzler burada yapmamışlardı yemekli :KK47::KK47:snr oldum bak gene

kızlarr ben abimin düğünü için elbieyi aldımmmmm:KK52::KK52:

çok güzel olmuşun kııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzz:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
bluzun ve takılarına bayıldım bluzunun saç tokası da çok şugar:KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:
begendigine sevindim cnm :KK17:

sacimdaki cicek bluzumdaydi kuzu eteginde kurdelesi var ya cok abartili duruyor diye cikardim sacima taktim :KK9:

kaslarimi ben öyle istedim ama bana yuvarlak geliyor sanki :26:

nisan kücük bir dügün gibi oldu güzeldi pastalari gördünüz 2 tane kocamam :KK34:

bu arada azeri kizida gördüm konustuk bende taniyorum onu görünce hatirladim :KK9:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
ben ondan da zayifim kizim bana ne diyeceksin o zaman:KK9::KK9::KK9::KK9:
ya hakikaten ben cok minyonum ya beni gorseniz var ya 15 16 yas zor verirsiniz:KK43:
kıs biliyon mu ben diyetisyene gidicem bu hafta
almanyada yemek veriyorlar kuzu ben zaten cok yiyemiyorum fark etmiyor benim icn yemek varmis yomus :KK9: türkiyede gittigim dügünlerde vermiyorlar ama ben isticem yemekli dügün bakalim necocum ne diycek :KK1:
b2 gündür limoniyiz benimkiyle :KK47:
niye :26:

yok kiz ne erken dogumu tami tamina 9 ay 10 gun:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
:KK1: ozaman senin tipin öyle bisey yapilmaz :KK9:

almanyanın düğnlerin geneli yemeklii ,ve çok kalabalık oluyormuş:)ablamda almanyaya gitmişti gelin olarak:)

yok kuzu benim kuzen kaslarini almiyor onlar ailecek güzel kasli bitek ben cekmemisim onlara :KK60: kas almaya karsi o.

evet kalabalik oluyor cnm bazi dügünlerde oynicak yer bulamiyorsun :KK1:

fotosunu koysana biz de bakak:KK53::KK53::KK53:

kıslar ben çıkıyorum :KK17:

hani su fotosunu koydugun elbise mi:26::26::26:

:KK1: ozaman senin tipin öyle bisey yapilmaz :KK9:

yok kuzu benim kuzen kaslarini almiyor onlar ailecek güzel kasli bitek ben cekmemisim onlara :KK60: kas almaya karsi o.

evet kalabalik oluyor cnm bazi dügünlerde oynicak yer bulamiyorsun :KK1:

hımmm incecik öye görünce erkeklerde hiç sevmediğim şeydir kusura bakma canım ..bu arada çok hoşsun sende..

fotosunu koysana biz de bakak:KK53::KK53::KK53:

kıslar ben çıkıyorum :KK17:

canım daha henüz elimde değil ama saks mavisi ebise ,albüm yapıcam düğünde..

hani su fotosunu koydugun elbise mi:26::26::26:

yok canım o elbise değil yeşil elbisemi o şekilde düşünüyordum ama kızın annesi yeşil giyecekmiş o yüzden onu kınada giyicem...

X