- 27 Mayıs 2018
- 1.466
- 1.438
- 63
- 41
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #5.421
Hormon bow wey deyul quzum, hamile qalmaga qoymur, qalanda da Allah uzaq elesin uwagda cox pis fesadlar yaradir. Indi cox yayilmiw autizm meselen tsh hormonundan da olurmuw. Bibim qizinin uwagi autikdir, sonradan yoxladim tsh cixib ve hekimler ondan oldugunu deyib((Eşi sende hormon boş şeydi.nolde şelaleninde hormonları alt üstüydü ama qaldı.esas ay başın olursa falekulun yetişirse hormonda yerinde olacağ
Canım tsh zob hormonudu elbette zob qoymur inkişafa.şemsinde onan qaldı inkişafdaHormon bow wey deyul quzum, hamile qalmaga qoymur, qalanda da Allah uzaq elesin uwagda cox pis fesadlar yaradir. Indi cox yayilmiw autizm meselen tsh hormonundan da olurmuw. Bibim qizinin uwagi autikdir, sonradan yoxladim tsh cixib ve hekimler ondan oldugunu deyib((
Hee bes neAz
Az lap men heveslendim.neter anlatdınsa
Nolsun.mende 1 dene sağ yetişir sol öz keyfindedi.Yo can esla yetisdmrie 5 defe yziye dusmsem 5 de deyib o boyuk olure yumurya o olmayib mende.ne axinti hrecne hecne.
Selam canım.nasılsın.göremiyoruz seniSelamlar kızlarrr
günaydın...
Günaydın canıııımmSelamlar kızlarrr
günaydın...
çalışıyorum tatlım ya yoğunum bu ara, inşallah senin de hayırlı haberlerini alalımm...Selam canım.nasılsın.göremiyoruz seni
17 ci gunduse onda catlamis olar, kecen ay deyirsen hecne olmadi o deqiqe olmur ki quzum, bu ay hetta gelen ay ola biler, bu son gunleri degerlendire bildiniz mi bari?
Sen de heç oxşamadın da mene. Men direm teki ikimiz olağ evde men neler neler eliyim bu da gör ne diyirkızım birgün geşey bir süfre aç. İstek bildirmek sırf o deyil ki özün getmelisen. Gede bilmirsense ortamı sen yarat. İsteyivi bildir. Romantik, mumlu falan süfre aç. Sevdiyi yemekleri bişir. Yaxşı paltar geyin. Altdan da yaxşı alt paltarı makyaj falan da öz yerinde. yemeyinizi yiyin gör bak bakalım yemek bitene qeder nece sebr eliyecey. He yene gelmirse güzel bir gecelik giyin gözde otağda) artık onu da yaparsın herhalde
Sen ozun ozunu nece heveslendire bilersen ki quzum, kociwin elemelidi bunu, her wey onun elinde))
Ele dee. Ne var beyem bunda? Erkekler böyle şeyleri sever kızım. Düzdü men 1ci defe özüm gedib yaxınlaşanda menimkini gülmey tutmuşdu. Özünü saxlıya bilmirdi. Men de gülürdüm ama indiye qeder de yadımıza düşende gülürüy)) onda taze tazeydik. Menim libidom lap tavan idi)))Yemek mum falan eliyirem hemişe de qeşey giyinirem makyaj eliyirem ama.bu gecelik geyin otaqda gözde falan elemirem. Aylar evvel bir defe elemişem) men istiyirem ki libidom çox olsun yani o şeyleri elemeyçün heves yaransın mende
Ele dee. Ne var beyem bunda? Erkekler böyle şeyleri sever kızım. Düzdü men 1ci defe özüm gedib yaxınlaşanda menimkini gülmey tutmuşdu. Özünü saxlıya bilmirdi. Men de gülürdüm ama indiye qeder de yadımıza düşende gülürüy)) onda taze tazeydik. Menim libidom lap tavan idi)))üstüne acığlandım ki bir de yaxınlaşmayacam. O da tabi pişman oldu. Dedi bele yaxşıdı. Bende her cür çakallık var canım. Sen bu konularda bana gel))) bidefe doğum gününde düzeltdiyim sürprizde çox sevinmişdi. Onun da doğum günü qışın çovğunundadı bilirsen. Men o çovğunda, evin soyuğ olmağına, sistitim olmağına baxmadan dirseye qeder qollu dizden yuxarı paltar geyinmişdim. Kapronnan altdan da güzel bi iç çamaşırı)) yani onunçun unudulmaz bir doğum günü olmuşdu.
vAllaha son zamanlar sıcaklara göre çok yakınlaşamıyoruz. 2 günden bir falan oluyo ama onun da yarısı bende yarısı onda oluyo)) ben çok yakınlaşamıyorum. Çünki kociş zaten bana yaklaşmaya fırsat vermiyo)) bir terefden de qoz, bal, yağ qarışımınnan yiyir. Men de yiyirem. O yüzden tutabilene aşk olsun))) qızlar bu arada tövsiye eliyirem. Esl yağ (en yaxşısınnan, en yaxşısınnan bal, bir de qoz. Bunları qatın verin yoldaşıvıza. Her gün bir-iki çay qaşığı yese bele tesir eliyir. Menim yoldaşımın evveller ireli hereketde faizi az idi. Qaynanam düzeltdi verdi ona da demişdiler. QURANda çıxmışdı. Onu yiyennen sonra getdik analiz verdik ele yaxşı çıxdı ki neticesi. Özü de kökelmişdi))) hele az az yiyirdi ee men diyirdim tesir elemiyecey)) ama şükür kömey oldu. İndi de düZeltmişiy yiyiriy ikimiz deCanım o geyimlerden falan ben de yapıyorum. Ama bele normal vaxtlarda yani meselen ayda 5-6defe biryerde olursuzsa onun ne qederini sem yaxınlaşırsan texmini?
qoz dediğin ne ki? biz de yiyek yarayışlı olsun menevAllaha son zamanlar sıcaklara göre çok yakınlaşamıyoruz. 2 günden bir falan oluyo ama onun da yarısı bende yarısı onda oluyo)) ben çok yakınlaşamıyorum. Çünki kociş zaten bana yaklaşmaya fırsat vermiyo)) bir terefden de qoz, bal, yağ qarışımınnan yiyir. Men de yiyirem. O yüzden tutabilene aşk olsun))) qızlar bu arada tövsiye eliyirem. Esl yağ (en yaxşısınnan, en yaxşısınnan bal, bir de qoz. Bunları qatın verin yoldaşıvıza. Her gün bir-iki çay qaşığı yese bele tesir eliyir. Menim yoldaşımın evveller ireli hereketde faizi az idi. Qaynanam düzeltdi verdi ona da demişdiler. QURANda çıxmışdı. Onu yiyennen sonra getdik analiz verdik ele yaxşı çıxdı ki neticesi. Özü de kökelmişdi))) hele az az yiyirdi ee men diyirdim tesir elemiyecey)) ama şükür kömey oldu. İndi de düZeltmişiy yiyiriy ikimiz de
he bi de sen kayınvalide ile değil misin? nasıl bu kadar ekşınlı olabiliyorsunuzvAllaha son zamanlar sıcaklara göre çok yakınlaşamıyoruz. 2 günden bir falan oluyo ama onun da yarısı bende yarısı onda oluyo)) ben çok yakınlaşamıyorum. Çünki kociş zaten bana yaklaşmaya fırsat vermiyo)) bir terefden de qoz, bal, yağ qarışımınnan yiyir. Men de yiyirem. O yüzden tutabilene aşk olsun))) qızlar bu arada tövsiye eliyirem. Esl yağ (en yaxşısınnan, en yaxşısınnan bal, bir de qoz. Bunları qatın verin yoldaşıvıza. Her gün bir-iki çay qaşığı yese bele tesir eliyir. Menim yoldaşımın evveller ireli hereketde faizi az idi. Qaynanam düzeltdi verdi ona da demişdiler. QURANda çıxmışdı. Onu yiyennen sonra getdik analiz verdik ele yaxşı çıxdı ki neticesi. Özü de kökelmişdi))) hele az az yiyirdi ee men diyirdim tesir elemiyecey)) ama şükür kömey oldu. İndi de düZeltmişiy yiyiriy ikimiz de
Ceviz canım)) yağ bal ceviz karışımı. Macun gibi)) ama hepsinin en iyisinden olması lazım)qoz dediğin ne ki? biz de yiyek yarayışlı olsun mene
Biz oluruzhe bi de sen kayınvalide ile değil misin? nasıl bu kadar ekşınlı olabiliyorsunuz
hele sen mene bi anlat nasıl yapıyoruz da çay gaşığıynan 1 2 tanesi yetiyorCeviz canım)) yağ bal ceviz karışımı. Macun gibi)) ama hepsinin en iyisinden olması lazım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?