- Konu Sahibi minik_prince
-
- #5.381
Tamamile eks sheyleri soyledik Nermine indi neynesinOvulyasiyan baslayib demek quzum, bu gune sabah da catlar yumurtan, ovu testi ele bax deqiq gunu tut.
Sabahiniz xeyir qizlarbashdab ayaga izune problem yaradan aytrn geldu dunrn evi tokmushdum derinden shkaglar shifoner her yeri evi temizledim bidene divani falan yoldashim cekdi menimcun bide silenim pedalnikdi kicamin xoshuna gelir evi o sildi mene noldu menim sag ombamla belimin bitishdiyi yerde qurumalar olurdu hekim duzdu dedi dunenden cimdim oencerenin qabaginda yatmisham infi hec yerimden dura bilmirrm emelli bashdi dura bilmirem nenim goresen bileniniz var?
Catlamaga az qalmiw axintilar baslayir her organizmde de ferqli olur, 2-3-4-5 gun sonra falan, catlayanda cox adamda agri olur, olmaya da biler, ona gore ovu testi cox komek edir deqiq bilirsen nedi ne doyy. )) catladiqdam sonra da onun erimesi gedir tam eriyene qeder de hamile qalmaq wansin olur o da adama gore bir nece gun surur.Men de ele bilirdim ki o gün çatlıyıbe. Bilseydim kocayı göndermezdim işe
Quzum bilmiremki men 1 defe o sozu demishdim medsestra mene demishdi ayda 2 defe deye bishey yoxfur ne qeder dogrudur bilmirem sen axintiya falan baxma men sene demishdim axi hergun munasibetde ol sen yene axinti falan izliyirsen???bide axinti geldiyi gun veya onun sabahi gun ilishkide hamile qalmag shansi azdi en esas axintidan 1 gun oncr olmagdir sperma irda hazir gozlemelidir
Ayyy Nemish ev bilirsen ne gundeydiNe mecbur idi. Yimeyi bişirmir gedir anasıgilde yiyir evi töküb yığışdırır. Özünü de soyuğa verir
Catlamaga az qalmiw axintilar baslayir her organizmde de ferqli olur, 2-3-4-5 gun sonra falan, catlayanda cox adamda agri olur, olmaya da biler, ona gore ovu testi cox komek edir deqiq bilirsen nedi ne doyy. )) catladiqdam sonra da onun erimesi gedir tam eriyene qeder de hamile qalmaq wansin olur o da adama gore bir nece gun surur.
Ayyy Nemish ev bilirsen ne gundeydio torpagli kulekler olduye 3-4 gun pencereler acigiydi daha her yer toz torpagiydi iyrenirdim
He 1 defe saatin ferqi yoxdu seher axsham hec bir ferqi yoxfu sen kishiye bir 10 gun tecavuz et zehmet olmasaMene bax, siz her gün günde 1defe olurduz?
2 defe yumurtlamaqdan demedim hec bilmirem ele wey olur ya yox, bildiyim qederiyle aybawi oldu ve vaxtina gore artiq ovulyasiyasi bawlamalidi axinti varsa da dediyi kimi yapwqan falan demek ovulyasiyadi. Men hetta ewitmiwdim ki o axintini 2 barmaq arasina alirsan uzadirsan 8 sm uzanirsa demek catlamiw yumurta)) ne qeder dogrudu bilmirem. En yaxwisi ovu testi.Tamamile eks sheyleri soyledik Nermine indi neynesin
Mamam dunen rayondaydi ona gore furset vu furset diib eledim hamsiniMaman gelib kömey eliyerdide. Mecbur idi? Olsunda toz içinde. Qarnındakınnan önemli deyil heçne
Sen nese ari sutu falan deyirdin eleyirsen ondan ola biler, temizlenme iwleri gedir iceride yegin)) ama cox guman ki ovulyasiyan bawlayib, ayb nin necenci gunudu sende?Can bes ağappaq krem kimi axıntı neden olur? Dünen lap çox geldiye paket qoysam dolardı o derece
Yox yumurtlamag demedim quzum olmag sihbetini yazmishdim he 2 barmag arasinda uzadirsan eger uzanirsa drmek artig yumurta catlayib yumurta catlamamishdan once munasibetde olmag lazimdirki sperma orda hszir gozlesin yumurtani catliyandan sonra shans cox cox axa dushur bunu men ozumden demirem hekimler diir2 defe yumurtlamaqdan demedim hec bilmirem ele wey olur ya yox, bildiyim qederiyle aybawi oldu ve vaxtina gore artiq ovulyasiyasi bawlamalidi axinti varsa da dediyi kimi yapwqan falan demek ovulyasiyadi. Men hetta ewitmiwdim ki o axintini 2 barmaq arasina alirsan uzadirsan 8 sm uzanirsa demek catlamiw yumurta)) ne qeder dogrudu bilmirem. En yaxwisi ovu testi.
Az menr baxe.sualları bize verince hekime getsene.döyülesen axırdaCan bes ağappaq krem kimi axıntı neden olur? Dünen lap çox geldiye paket qoysam dolardı o derece
Kiz test elemedin?Az menr baxe.sualları bize verince hekime getsene.döyülesen axırdaget bi falukuluna baxdır soyuğlamana baxdır.heç kim demir dermam iç ama üreyin rahat olsun
Ala bilmedim dünen.yanımda qaynanam varıydı.indidr qonağlar gelesidi evleri temizliyrem heleki vaxtım yoxdu.
Yox ala bilmedimKiz test elemedin?
He 1 defe saatin ferqi yoxdu seher axsham hec bir ferqi yoxfu sen kishiye bir 10 gun tecavuz et zehmet olmasaozun istekli oldun olmafin bir yerde ol necenci gununfu bugun?
2 defe yumurtlamaqdan demedim hec bilmirem ele wey olur ya yox, bildiyim qederiyle aybawi oldu ve vaxtina gore artiq ovulyasiyasi bawlamalidi axinti varsa da dediyi kimi yapwqan falan demek ovulyasiyadi. Men hetta ewitmiwdim ki o axintini 2 barmaq arasina alirsan uzadirsan 8 sm uzanirsa demek catlamiw yumurta)) ne qeder dogrudu bilmirem. En yaxwisi ovu testi.
Mamam dunen rayondaydi ona gore furset vu furset diib eledim hamsini2 bacim var evli olan dunen diir mene nie drmirsenki gelim yigim balaca bacimda bizdeydi colaxfi biraz danga durung eledi esebime toxundu gordu beynim conur cixdi aradan onun ishini vapshe beyenmirem
Sen nese ari sutu falan deyirdin eleyirsen ondan ola biler, temizlenme iwleri gedir iceride yegin)) ama cox guman ki ovulyasiyan bawlayib, ayb nin necenci gunudu sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?