- Konu Sahibi minik_prince
-
- #5.361
Mende qorxdum direm ne agridir olur o olur sen sabah test et bi hamish cikda men hamsini basha salacam seneNe bilim qeribe ağrım var.sağ yumurtalığıma batır ağrı sora verir matkama sorada ele bil yavaş yavaş çöle çıxır
Korkuyom yaaaaaaMende qorxdum direm ne agridir olur o olur sen sabah test et bi hamish cikda men hamsini basha salacam sene
Qorxma qorxma seher tezden ele idrari cox tokme 3 damci tok gozle ondan artiq tokme bide damciya daha pitikanin yarisini boshaldib deme aha bu 1 damciKorkuyom yaaaaaa
Onsuz burda one stepden başqa test getirmirlerQorxma qorxma seher tezden ele idrari cox tokme 3 damci tok gozle ondan artiq tokme bide damciya daha pitikanin yarisini boshaldib deme aha bu 1 damcibide hele test almasizsa one step al cox cox deqiqdir men 1hefte saxlamishdim maragcun hec neinki kolge ag xett bele cixmamishdi 7 gun qalmish edende ona gore 4 gun qalmishda kolge gorende bir acaba demishdim
InshAllahOnsuz burda one stepden başqa test getirmirlerbugun çıxıb alacam.inşAllah xeyirlisi
Mene vp cvb yazmrsam burda yazirsan amaHemde 28ci gününmüdüde olsa nese çıxar
Kız ablam amanın, sakın ha ben onu hamişlik anlamında demədim həkim demişdi, zoba görə dəniz məhsulları yaxşıdır axı ona görə demişdi. Hamişlik konusunda bir bilgim yoxdur o barədə. Bəzi balıq adları yazmışdı, bunu da yazmışdı. Bilgi üçün təşəkkürlərDogrusu hekimden sorushmamisham internetde gormushuk budefe gedende sorushacam uje movsumu gelirkiz agzim sulandi ozum yadima saldim ozumde shisherem burda qaldiki iy sohbetine qetiyyen ele bishey yoxdu hec iy falanda vermir dadidaki mmmmmmmmmm balig dadi verir desem yox vermir mem ilk defe yiyende kocam dostlari arvadlari hamsi yigishmishdig kocam demishdiki ayten yemek baximdan kapriznidi yemez hecvaxt onu 1 cinin icini cixardib agzima atanda gozmu yumudum dedim nolar olar gordum yox ela bisheydi agzimdan shiril shiril su axir Allah beni
Wpa girmirem canım burda takılalım.orda yaxınlar soruşurlar ne oldu zad.men şüphelerim var yalan demek istemirem.ona göre girmirem.burdan idare edelimMene vp cvb yazmrsam burda yazirsan ama
Sən də sabah xoş xəbərlə gəl İn şə Allah, AminWpa girmirem canım burda takılalım.orda yaxınlar soruşurlar ne oldu zad.men şüphelerim var yalan demek istemirem.ona göre girmirem.burdan idare edelim
İnşAllah canımSən də sabah xoş xəbərlə gəl İn şə Allah, Amin
He sorushacam gorum ne deyirKız ablam amanın, sakın ha ben onu hamişlik anlamında demədim həkim demişdi, zoba görə dəniz məhsulları yaxşıdır axı ona görə demişdi. Hamişlik konusunda bir bilgim yoxdur o barədə. Bəzi balıq adları yazmışdı, bunu da yazmışdı. Bilgi üçün təşəkkürlər
Ovulyasiyan baslayib demek quzum, bu gune sabah da catlar yumurtan, ovu testi ele bax deqiq gunu tut.Qızlarrr bir ayda 2defe yumurtlamaq olur? 4gün qabağ sancılarım oldu bide baya yoğun uzayan akıntım var idi. O gün birlikte olduk. Sora o uzayan akıntı yerini ağappaq krem kimi qatı axıntıya verdi. Öyle böyle deyil. Baya çox geldi 2gün dolu dolu. Dünen gece qasıqım şiş fason idi yata bilmirdim sancı verirdi men de dərman atdım köpçün dedim yeqin onnandı. Yatdım. İndi de görürem ki uzayan axıntım var. Sizce bu ne demek oluyor?
Ovulyasiyan baslayib demek quzum, bu gune sabah da catlar yumurtan, ovu testi ele bax deqiq gunu tut.
Quzum bilmiremki men 1 defe o sozu demishdim medsestra mene demishdi ayda 2 defe deye bishey yoxfur ne qeder dogrudur bilmirem sen axintiya falan baxma men sene demishdim axi hergun munasibetde ol sen yene axinti falan izliyirsen???Qızlarrr bir ayda 2defe yumurtlamaq olur? 4gün qabağ sancılarım oldu bide baya yoğun uzayan akıntım var idi. O gün birlikte olduk. Sora o uzayan akıntı yerini ağappaq krem kimi qatı axıntıya verdi. Öyle böyle deyil. Baya çox geldi 2gün dolu dolu. Dünen gece qasıqım şiş fason idi yata bilmirdim sancı verirdi men de dərman atdım köpçün dedim yeqin onnandı. Yatdım. İndi de görürem ki uzayan axıntım var. Sizce bu ne demek oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?