Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Qız Şəlalə necəsən, nə var, nə yox. Sən qoçaqsan, mənə nahara ən tez, əziyyətsiz başa gələn bir yemək de. Kartof qızartası, yumurta paidor, küküdən başqa
Yayin yemeyi dogramadi.ama men derman aturam deye cox yemrem medemi suvirir.indi badimcan qoymsam duzaki acisi cxsin qizartim yeyim

Salam kiz yaxsiyam sen becesen?eziyyetsiz dograma. qatiq varsa corek xiyar qatiq biraz su goyertu duz qarusdur ye serin serin )))))
Yaxşı ol, mən də belə də babat. Hə ovduq deyirsən , olar onu yaparım, çörək yerinə də qreçka bişirim bari, içim ovduğumu yeyim qreçkamı, yanına da çoban salat

Yox e quzum, atamız o barədə səhlənkardır : ( iki yaşından deyirəm uşağı qoyaq baxçaya, artıq baxça yaşı da keçdi : ( özü öyrənib multiklərdən : )

Caaaannn ALLAH saxlasın hee multiklerden öyrenmek olur. Sen de otur evde internetden zaddan öyren ki o neyise sehv diyende düzelde bilesen :) hemde mektebe rus sektoruna qoyarsan. Men o qeder peşmanam ki kaş rus sektorunda oxuyaydım onda balaca olmuşamda evdekilere diye bilmemişem heçne) ama inşallah övladım olsa rus sektoruna qoyacam kocam da menle eyni fikirdedi bu barede :) insan onsuzda öz dilini öyrenir bide rus dilini öz dili kimi mükemmel öyrense çox şey asan olar onunçun heyatda

Canım ele diyenlerle heç spor elemey lazım deyil iller evvel Qurani Kerimde ALLAH bunu bildirib övladın erkek ya da dişi olmasının spermadan aslı olduğunu. Bezi cahiller anlamaq istemirler qadını günahlandırırlar. Qadının öz elinde olan şey idise neynire kişini özü istediyi qeder istediyi fasonda doğsunda onda. Dehşetdiler

Yaxşı ol, mən də belə də babat. Hə ovduq deyirsən , olar onu yaparım, çörək yerinə də qreçka bişirim bari, içim ovduğumu yeyim qreçkamı, yanına da çoban salat

Eziyetsiz yimey diyimde sene biz gec durduq kocamla ona göre zavtrakımızı saat 1de eledik obed fason birşey idi. Men evlenmemişden qabaq mamam bişirirdi nedense ağlıma geldi tez bazar bişirib qoydum yidi bayıldı her yimeyi de beyenmez o. Demeli 2dene orta boy kartoşkanı götür soy yu torkadan keçirt bidene derin qabın içinde. Sora biraz kolbasa torkadan keçirt o kartoşkanın üstüne 2dene yumurta sındır tök ora, duz istiot, 1-2qaşıq da un. Qarışdır hamısını tavaya biraz yağ tök qızsın o düzeltdiyivi de qızmış yağın içine boşalt yay onu kükü fason olsun. Sora qoy qabağını orta ateşde bişir. Gördün altı qızarıb biraz fırlat o biri terefi de qızarsın. (eyer sevirsense yiye bilirsense üstüne biraz holland pendiri keçirt torkadan, sevmirsense bele de olar) Tamamdır. Ye afiyetle

Sağ ol quzum Allah arzularına çatdırsın səni, çətindir e quzum, iki dənə kitab aldım,you toube dan baxdım heç cür öyrənə bilmədim quzum. Qramatikası çətindir, körpənin beyni boş olur, nə öyrətsən onu da götürür, körpəlikdən baxdığı üçün O öyrənə bilib. Atası bilir, uşaq gəlib nəsə deyəndə atası tərcümə edir mənə : ) rus sektoruna qoymağı mən də istədim, amma yoldaşımın dayısı qızı dedi ki, o elə çətin olar sənin üçün. Dedi ona dərs verəcəklər sən rusca bilmirsən, necə başa salacaqsan uşağı. Həmm də atası dedi bura Azərbaycandır da, deyir qorxuram gələcəkdə iş tapmağı çətin olar. Yaza bilməsə Azərbaycanca birdən götürməzlər işə falan, nə bilim belə belə şeylər

Oyyy canım spor nədir, onlarla spor etmək olar. Bacımın çörəyin itlər yeyər həmin gün, çox qəliz insanlardılar. Mən onlardan uzaq gəzərəm, bacıma görə Salam, sağ ol vəssalam. Dəhşətdən də o tərəfədilər

Mmmm dadlı yeməyə bənzədi bu, bunu tək kartofla, ya da tək kolbasa ilə edirdim. Açığı bunu bilmirdim, hazırlayacağam bunu, sevəcəklər bilirəm uşaqla, kociş. Mən də ki, nadir tapıntıyam də : ( kartof, un, qızartma olmaz. Çox çətinlik çəkirəm evdə, Nəmişim, onlara bir şey bişirim özüm qalıram, özümə bişirim onlar qalır. VAllah elə bezmişəm ki, adam hamı eyni yeməyi yeyəndə bilmir nə bişirsin, qaldı ki, ayrı ayrı. Ver belə reseptlərdən, arada bişirim onlarçun. Allah razı olsun İn şə Allah, Amin

Qızlar bugın seherden davlenyam düşüb bi teher gezirem.ne yesem xeyri yoxdu.hemde yediklerim ele bil ağzımda qaytarmağ istiyrem nolure mene.hamile bele olsaö bu qeder tez tesir eliyer?

Az sen niye hamilelik günlüyü açmamısan.aç baxapda uşağın veziytetine
Acmishdim sora gun saydigini gordum bagladimonun derdinden telimdende butun proqramlari silmishem nermin diende teqvimi nie silmisen bi shashdim qaldimki aaa bu qiz hardan bilir men silmishem bide yadima dushduki burdakini deyir hey saatlari bele sayiramki nevaxt zaman kecer qusmalarim kesiler

Qızlar bugın seherden davlenyam düşüb bi teher gezirem.ne yesem xeyri yoxdu.hemde yediklerim ele bil ağzımda qaytarmağ istiyrem nolure mene.hamile bele olsaö bu qeder tez tesir eliyer?
VAllah quzum mende tez bashlamishdi inshallah hamishligdandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…