- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #5.241
Yayin yemeyi dogramadi.ama men derman aturam deye cox yemrem medemi suvirir.indi badimcan qoymsam duzaki acisi cxsin qizartim yeyimQız Şəlalə necəsən, nə var, nə yox. Sən qoçaqsan, mənə nahara ən tez, əziyyətsiz başa gələn bir yemək de. Kartof qızartası, yumurta paidor, küküdən başqa
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.510711/ bura gir bax başa salırO nedi ki nece edirler? Men de eleyim))
Yumurtalığım rahat qoymur meni.inşAlla bebiş olsun ağrısu önemli deyilEləmə uzan, hərdən istirahət etmək lazımdır : ) niyə quzum, məndə adətə görə ağrı var, səndə niyə ? Allah köməyin olsun, ağrın keçsin İn şə Allah
Yaxşı ol, mən də belə də babat. Hə ovduq deyirsən , olar onu yaparım, çörək yerinə də qreçka bişirim bari, içim ovduğumu yeyim qreçkamı, yanına da çoban salatSalam kiz yaxsiyam sen becesen?eziyyetsiz dograma. qatiq varsa corek xiyar qatiq biraz su goyertu duz qarusdur ye serin serin )))))
Hə, sənə də nuş olsunYayin yemeyi dogramadi.ama men derman aturam deye cox yemrem medemi suvirir.indi badimcan qoymsam duzaki acisi cxsin qizartim yeyim
Hə anladım, İn şə Allah deyək o zamanYumurtalığım rahat qoymur meni.inşAlla bebiş olsun ağrısu önemli deyil
Yo can ovduk ayrandie men dograma deyrem.icine corek xiyar falan dogryrsanYaxşı ol, mən də belə də babat. Hə ovduq deyirsən , olar onu yaparım, çörək yerinə də qreçka bişirim bari, içim ovduğumu yeyim qreçkamı, yanına da çoban salat
Yo can ovduk ayrandie men dograma deyrem.icine corek xiyar falan dogryrsan
Ovduq ickidi dograma yemek diYaxşı ol, mən də belə də babat. Hə ovduq deyirsən , olar onu yaparım, çörək yerinə də qreçka bişirim bari, içim ovduğumu yeyim qreçkamı, yanına da çoban salat
Yox e quzum, atamız o barədə səhlənkardır : ( iki yaşından deyirəm uşağı qoyaq baxçaya, artıq baxça yaşı da keçdi : ( özü öyrənib multiklərdən : )
Düzdür Şəms, artıq bütün dünya bunu qəbul edir ki, uşağın cinsiyyətinin oğlan və ya qız olması kişidəndir, amma əfsuslar olsun ki, bəzi zehniyyətlər hələ də bunu anlamır, ya da anlamaq istəmir. Mənim bacımın iki qızı var, ər tərəfi qınayır. Yazıq qıza nələr deyirlər, bacım da fikir eliyirdi. O qədər bezdirmişdilər ki, bu da elə deyirdi oğlum olsun. Axırda bir dəfə dedim ki, onun bunun sözü ilə az danış sən, Allaha naxoş gedər, o iki qızın da Allah eləməmiş əlindən gedər. Onda sənə xoş olarmı, deyir neyniyim görmürsən nə deyirlər, dedim mən hər şeyi yaxşı görürəm, bəs öz ağlına nə gəlib sənin. Dedim məni görmürsən başqası deyil ki, öz bacındır uşaqsız qalan. Birincisi Allah hansı payı bizə verirsə deməli bizim üçün belə məsləhətdir, ikincisi də bu kişidən asılıdır, qadından yox. Bir dəfə mən yoldaşıma dedim ki, yoxlamaq üçün birdən bizim qızımız oldu, dedi olsun də istəyir beş qızım olsun, mənimdilər də. Heyf ki, bəziləri bunu anlamır.
Yaxşı ol, mən də belə də babat. Hə ovduq deyirsən , olar onu yaparım, çörək yerinə də qreçka bişirim bari, içim ovduğumu yeyim qreçkamı, yanına da çoban salat
Hmmm anladım, deneriz dadlı olar yəqin ki, çörək mənim yaralı yerimdir : ) olsun yulaf töküb içinə yeyərəm, hər şeyə bir çarə var deyilmiYo can ovduk ayrandie men dograma deyrem.icine corek xiyar falan dogryrsan
Sağ ol quzum Allah arzularına çatdırsın səni, çətindir e quzum, iki dənə kitab aldım,you toube dan baxdım heç cür öyrənə bilmədim quzum. Qramatikası çətindir, körpənin beyni boş olur, nə öyrətsən onu da götürür, körpəlikdən baxdığı üçün O öyrənə bilib. Atası bilir, uşaq gəlib nəsə deyəndə atası tərcümə edir mənə : ) rus sektoruna qoymağı mən də istədim, amma yoldaşımın dayısı qızı dedi ki, o elə çətin olar sənin üçün. Dedi ona dərs verəcəklər sən rusca bilmirsən, necə başa salacaqsan uşağı. Həmm də atası dedi bura Azərbaycandır da, deyir qorxuram gələcəkdə iş tapmağı çətin olar. Yaza bilməsə Azərbaycanca birdən götürməzlər işə falan, nə bilim belə belə şeylərCaaaannn ALLAH saxlasın hee multiklerden öyrenmek olur. Sen de otur evde internetden zaddan öyren ki o neyise sehv diyende düzelde bilesen :) hemde mektebe rus sektoruna qoyarsan. Men o qeder peşmanam ki kaş rus sektorunda oxuyaydım onda balaca olmuşamda evdekilere diye bilmemişem heçne) ama inşallah övladım olsa rus sektoruna qoyacam kocam da menle eyni fikirdedi bu barede :) insan onsuzda öz dilini öyrenir bide rus dilini öz dili kimi mükemmel öyrense çox şey asan olar onunçun heyatda
Oyyy canım spor nədir, onlarla spor etmək olar. Bacımın çörəyin itlər yeyər həmin gün, çox qəliz insanlardılar. Mən onlardan uzaq gəzərəm, bacıma görə Salam, sağ ol vəssalam. Dəhşətdən də o tərəfədilərCanım ele diyenlerle heç spor elemey lazım deyil iller evvel Qurani Kerimde ALLAH bunu bildirib övladın erkek ya da dişi olmasının spermadan aslı olduğunu. Bezi cahiller anlamaq istemirler qadını günahlandırırlar. Qadının öz elinde olan şey idise neynire kişini özü istediyi qeder istediyi fasonda doğsunda onda. Dehşetdiler
Mmmm dadlı yeməyə bənzədi bu, bunu tək kartofla, ya da tək kolbasa ilə edirdim. Açığı bunu bilmirdim, hazırlayacağam bunu, sevəcəklər bilirəm uşaqla, kociş. Mən də ki, nadir tapıntıyam də : ( kartof, un, qızartma olmaz. Çox çətinlik çəkirəm evdə, Nəmişim, onlara bir şey bişirim özüm qalıram, özümə bişirim onlar qalır. VAllah elə bezmişəm ki, adam hamı eyni yeməyi yeyəndə bilmir nə bişirsin, qaldı ki, ayrı ayrı. Ver belə reseptlərdən, arada bişirim onlarçun. Allah razı olsun İn şə Allah, AminEziyetsiz yimey diyimde sene biz gec durduq kocamla ona göre zavtrakımızı saat 1de eledik obed fason birşey idi. Men evlenmemişden qabaq mamam bişirirdi nedense ağlıma geldi tez bazar bişirib qoydum yidi bayıldı her yimeyi de beyenmez o. Demeli 2dene orta boy kartoşkanı götür soy yu torkadan keçirt bidene derin qabın içinde. Sora biraz kolbasa torkadan keçirt o kartoşkanın üstüne 2dene yumurta sındır tök ora, duz istiot, 1-2qaşıq da un. Qarışdır hamısını tavaya biraz yağ tök qızsın o düzeltdiyivi de qızmış yağın içine boşalt yay onu kükü fason olsun. Sora qoy qabağını orta ateşde bişir. Gördün altı qızarıb biraz fırlat o biri terefi de qızarsın. (eyer sevirsense yiye bilirsense üstüne biraz holland pendiri keçirt torkadan, sevmirsense bele de olar) Tamamdır. Ye afiyetle
Biy hec yememsenki of of her yay mutle yeyrik .denersinHmmm anladım, deneriz dadlı olar yəqin ki, çörək mənim yaralı yerimdir : ) olsun yulaf töküb içinə yeyərəm, hər şeyə bir çarə var deyilmi
Acmishdim sora gun saydigini gordum bagladimAz sen niye hamilelik günlüyü açmamısan.aç baxapda uşağın veziytetine
VAllah quzum mende tez bashlamishdi inshallah hamishligdandirQızlar bugın seherden davlenyam düşüb bi teher gezirem.ne yesem xeyri yoxdu.hemde yediklerim ele bil ağzımda qaytarmağ istiyrem nolure mene.hamile bele olsaö bu qeder tez tesir eliyer?
Hər halda Bakı tərəfi edir bunu, mən burda yaşasam da, Bakıdan deyiləm ona görə bilmirəmBiy hec yememsenki of of her yay mutle yeyrik .denersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?