Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz kocamda beezdiribeee.seherlee yuxudan durmur belini yumruqluyuram masaj kimi sirazu deyr oxaayy ellerne qurban mende tehdid elemsem demsem eve ya tez gel masaj edim yoxsa masaj falan yoxdu sene.birdeki yuxuda eri ona xeyanet elediyni goren vae?bu gun yuxuda gordumki vusal mene xeyanet edr olurdum yuxyda ureyum partdyrdu helede tesirinen cxmamsam

Avimag ele yoz sadece basha sala bilmireme menim en eseb kecirtdiyim shey haminin mene hecne olmaz hele cavansiz yene olar ne bilime bucur sozler istemirem kiminse gozlerinde o pis olmush baxishlari gorum

Xeste yuxu sheytan emelidir bosh ver sadece gorurki eve gec gelmeyinden narazisan diib biraz deli eliyim bu qizi

Men de görmüşem yuxuda. Gec gelmeyine göre bilinç altında qalıb. Yuxu da bilinç altımızda qalanların yansıması ola bilir bezen. Ona göre normaldı. Mende de olub. 1-2güne yadınnan çıxar :)

Az kefsize yaxşı eliyr demir.mendr göze çox inanıram.men gelin gelennen xestelik el çekmiyib menen.hamı başloyrdı ki ay ne yaxşı doludu gelinin.bizimki arığ şeydi.heçbe yimir.indi day uje yemekdende kesilmişem.bele paxıl insanların elinden bi terefe çıxaramıram özümü

O diyil de nöş sildin hamilelik teqvimivi?
Gun gun gosterir ne qederlikdi ne qeded qalib butun gunu burday gunde 10 defe onu gorsem deli olaram onsuzda mencun vact kecmir oda bir terefden sayirmish bir funksiyasida yoxduki ne qeder qaldigini sondurum onun icin sildim teze teze qalanda nece dene proqram yazmishdim sora baxdim vaxt kecmir telimi temizledimbutun gunu qaytariram onsuzda vaxtin kecmeyini deli kimi gozduyurem gorende kecmir

Bu ay minnoshun gelsin inshallah toppushlashacagsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…