Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne bilim vallah senin qaynananla adam sozun bitdiyi yere lap tez chatir. var ele tipler bilirem. menim qaynanam cavandi forsdu fasonlu weydi deymki chox yawi var muasir deyl eski kafalidi, yox . ama o bele deyrdi ki hele tezdi gedecyik telesme chox uzi ziyandi wuadi ne bilim biz vaxtiynan hech uziye duwmemiwik birde doqanda getmiwik ve s. geldi uwaq ele oldu. atdim ustune hamsini. dedim siz elediz siz aparmadiz vaxtinda siz meni sakitlewdirdizki gedecyik narhat olma sizin gunahinizdi chekdim men. o aqlamaqla nece demiwemse ustunnen xeyli vaxt kechib helede ozume inana bilmrdimki yani olari men demwem. oldu pewman. onun taylari nene olanda onnan sonra gelin kochuren qaynanalar indi ona deyr inwallah gelen ilin bu vaxti sende qucaqina alasan tezkiyken nevevi. kime eledi? ozune. indi sebrsizlikle gozduyr deym test pozitivdi aparsin hekime. o pewmanchliqla en yaxwi ginekoloq yanina apardilar meni. gel ki uwaq olsa da 1il dala duwduler. sozsuz ki Allah veren paydi bele meslehet bilib her werde xeyr var. ama son pewmanchliq hech vaxt fayda olmur.

Ama menim bir gobeyim varki vallah hamile sanib yer verenler olub kime desem indu hamuleyem inanmayacaqlar deyecekler 6 ayliqdi aldadtma bizi
Yox ya men hergun qaytatiram die inceldim kiiii helede qaytariram nevaxt kesilse belke ovaxt kokeldim hami mene diirki 2 kq ushag dogacagsan direm a ne yaxshi ozu rahat rahat cixar:)

Hee mende var biraz nece geldi basha dushmek bir sheyi deqiq bildimki hekim dedi 14 e kimi eyni olur

Duzdu ne desen haqlisan.test edrsen?tundlesme var?

İnşallah öğrenirsin canım.

Hee menim qaynanami anlatmisan menimkide forslu fasonlu gorunushce ele bil baciyig muasir fikirli ama meni hekime qoymuyub hecvact hemishe diibki ayten hekim eline dushme hekim eline dushsen vse daha cixa bilmezsen hele tezdi ne yashiniz var olacag fikir zad elemiyin abortdan sonra demishdi sonsuz zadda deyilsiz cox shukur bidefe qalmisan calish hekimsiz qal yene mende ona qulag asdim kimi bishey endikronoloqa getdim tekce ginekoloqa getmedim yaxshikide getmemishem indide men derman icende diir menim balam belke icmiyesen kesesen daha ama onu o qeder cox deyirki sebrim catmir her defe onu basha salmaga lazimlidirrrrr yoldashimda diir ayten mamadida fikir verme bilmirsen xasiyyetini dermana qarahidi

Yo ele bir defe getdiyimdi.kagzdan dansmaye bur xestexananin adi falan da yoxdur
Bosh verrrrrrrrr bidene sebrnen gozde maman gelsin yaxshi bir hekim tap duzdu saxliyan Allahdi mende belencine cox gezirdim hamileliyimi oyrenenden hergun anamhildeyem 5 ci hefyeden hecne yiye bilmirem die gunorta yoldashim aparir axsham goturur coz adam dedi nenesi bele dedi qurban olum mashina cox minme ama mecburam yoxsa ac qalaram indiye kimi helede hergun mashindayam yoldashim diir sen mashindada dogacagsan prosdo rayondan sumqayita gelmek bilemedimki biraz sebr etsen orda yaxshi bir hekim tapsan men 1 hefte olar qubadan gelmishem sumqayit yolu berbad gundedir

yox dunen etdim. birde saba edecem. gunawiri edende yaxwidi deyrler. prosta seher yataqdan qalxmamiw bazal herareti olchdum 37.2 idi. deyilene gore hamile olanda 37ni kechir. goreyde saba edecem gorum ne gosterecey
Duzdu o mende olcmushdum 37 cixmishdi:)))

Seni merakli seni bizi gorme qal ele siz yene birbirinizi gormusuz men Shelaleden bashqa heckimj gormemishem
Yuxunu soruşdum e elebil)))Biz burda qoyduq da şeklimizi. Görenler gördü görmeyenler de inboxdan bir birine atdı şekil. Bidene sen gondermedin qoymadın şeklini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…