- 27 Mayıs 2018
- 1.466
- 1.438
- 63
- 41
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #4.781
Orda iynesi varsa dermani da ola biler e ondaEderem:)mene bax mene vaminorun iynesini yazmishdi vena daxili gurcustan getizdire bilerdik daha bunu yazdi die getizdirmedik ama bu tesir elemese essek kkmi peshman olacam
neyini pisledilerki? 1nomreli genekoloq deyrler ona gore men onun yanina getdim ama biraz bahadi qebulu doquwu awilamasi suni mayalanmasi ve s. qebulu 70manatdi. 15gun erzinde kecherlidi.doquw yox mende keyser olmalidi gozum emelyatlidi deye, 1500du. suni mayalanma 4000, awilama sehv yadimda saxlamamiwamsa 700 olmali idi. men raziyam hem sade insandi hemde ancaq ozu maraqlanir uziye filan hamsina ozu baxirHeee? Men istedim onun yanına getmek nese pislediler. Yaxşı hekimdi he diyirsen? Yanına giriş ne qederdi?
o xestexanada men uzi Elvinani taniyiram. sariwin orta yawli ariq qadindi. yaninda uzi kaqizini hazirlayan da xalamqizidiCanim men cox hekim deyiwdim ozel xestexanalardan hem de, rekalmi gedennen tutmus, sonda bibim qizi bileceri demiryol xestexanasinda Elmira dok meslehet gordu, yawli qadindi eli yunguldu cox savadlidi falan getdim onun yanina, men razi qaldim o deq derdimi de dermanimi da tapdi mualice eledi eli de yungul oldu heqiqeten. Duzdu yolu uzaqdi gedib gelmek amma neyniyim esas odu yaxwi hekimdi.
chox saqolHadi inshAllah cox sevindimhergun etme 2 gun arayla et mene ele etmishdim hergun o qederde ferq etmir
Aa dogurdan ?? Menim oglum orda dogulub, 11 il qabaq, Zerife dok iwleyirdi o keserka elemiwdi meni xestexana kimi razi qalmadim, qismet meni yene ora apardi. He yzide iwleyen sari sac xanimdi, ayin 10u gedecem adivi verim de ondao xestexanada men uzi Elvinani taniyiram. sariwin orta yawli ariq qadindi. yaninda uzi kaqizini hazirlayan da xalamqizidi
Bilirdim irsi keçir, amma ağlıma gətirməmişdim, yaxşı oldu danışmağımız. Demək ki, hər işdə bir xeyir var döğru deyimdir, böyüyəndə başa salaram ona ki, özünü qorusun. O vaxta qədər de özüm qoruyaram. Hə o zəhrimarlara qarşı məndə var, Allah kömək olsun hamıya, bizlər də içində, Amin.Canım genetik olanda keçir çox vaxt. İnşaALLAH ki keçmez. Mende de soyuqdeymede baş qaldırır. Toza lak kraska iyine zada da var. Onlar da tetikliyir.
Men de onu
yok canim alakasi yok, kisiden kisiye degisiyor, kan azligindan da oluyor diyorlar amma organizmadan asili. Bebekle alakasi yok. Hatta bazan bebegin saclari uzuyor ondan oluyor falan derler ama ogle degil) kizini op benim icinKızlar selamlar
peki bulantıyla bebeğin sağlıklı olması arasında bi ilişki var mı? siz ne düşünüyorsunuz?
Ne kadar bulantı o kadar sağlıklı mı?
yoksa bulantı, kişideki eksikliklere bağlı olarak mı artıyor?
Misal benim bir kızım var sağlıklı çok şükür, şiddetli bulantılar kusmalar yaşamadım, hafifti, çubuk krakerle atlatılabilecek cinstendi. Ama şimdi buraya bakıyorum da millet bulantıdan hastanelik falan oluyor, serumlar yiyor.. kendine gelemiyor..
Aklıma takıldı..
Quzucuğum qorxma, o sənə hər şeyə hazırlıqlı olmağın üçün elə deyib, məndə də elə olmuşdu, dedi ki, gəlib yerinə düşməsə götürəcəyik filan, hələ mənə on beş gündən sonra gəl demişdi, gedəndə hər şey yolunda idi. Sıxma canını dua et bolluca, təzəlikcə xalamın qızı da elə olmuşdu, onu da qorxutmuşdular, mənə dedi dedim qorxma, düzələk, indi Ma şa Allah neçə aylıqdır uşaq, Şükürlər olsunBu arada uziye dusdum hekim dedi hamileliye oxsayr ama usaa borudadi hele boru hamileliyi falan dedi qorxutdu meni.10 gunen sora yene gel dedi.of agrimda var :*
canımm sağol öperimm :)yok canim alakasi yok, kisiden kisiye degisiyor, kan azligindan da oluyor diyorlar amma organizmadan asili. Bebekle alakasi yok. Hatta bazan bebegin saclari uzuyor ondan oluyor falan derler ama ogle degil) kizini op benim icin
Quzum o ağrıları həkime de bir şey yazsın, məndə də olurdu papaverin şamı yazmışdı həkim, arxadan qoyursan. Sən də de yazsın bir şeylərBide ben adet doneminde bile cox agrili olurdu adetim ilk gun iyne olmazsam acim durmazdi o yuzden ola bilirmi agrim?her sey dusunuyorum
Hadi İn şə Allah bir hamişimiz daha, sağ əlin yerde qalan qızların başınaEki Görüntüle 2174643
leylanin da sozune quvvet, mende o sebr yoxdu axi dozem oturam. getdikce tundlewir .bu yerde ziynet salinin aglarmiyim aglamam mahnisinin sozlerini deyiwdirib dayanirmiyim dayanmam demek gelr ichimnen .hele bat 9udu plus azi 5gun gecikirem yani 14u 15i. bu neyin pozitivi bilmirem bizim bebek fazla heyecanli deyesen
Üzülmeyiz bebişim bir biriz için burdayızHava da kötü. Moralsizim duygusalım. Neyse sizi de üzmeyeyim
Ben de o durumdayım leş gibiyim. Şöyle bi baktım da durumuma uygun emoji bile bulamadım
1 partiya ağlıyıb boşaltdım içimi. Hava çok berbat[/QUOTE
Hey, noluyor kendinize gelin bakeeem
Iyi iste ben de umud ediyordum belki bunda olmaz, 2 ci kocadan farkli olur digecanımm sağol öperimm :)
yanii kendimden şüphe etmeye başladım herkeste bir bulantı kusma
bu kürtaj olduğumda gebeliğimdede koku hassasiyetim çok fazlaydı, yağlı salçalı yemek görmek istemiyordum.. ama öyle bulantı falan yaşamadım, çubuk kraker bile yemedim sabahları, şimdi acaba mı diyorum işte...
Hec onu hekimle meslehetlewmemiw de olar istifade etmek hec bir ziyani yoxdu, no spa da ice bilersenQuzum o ağrıları həkime de bir şey yazsın, məndə də olurdu papaverin şamı yazmışdı həkim, arxadan qoyursan. Sən də de yazsın bir şeylər
Quzum Mehmana niyə getmirsən ?Kimdi hekimin canım? Hardadı? Men yaxşı qadın hekimi axtarırame
He quzum diir orda olur geden olsa getizdir bu dermandaki 2 heftelikdir hekim yoldashima dedi 2 hefteye bulantisi kesilecek onsuzda gorek nolurOrda iynesi varsa dermani da ola biler e onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?