- Konu Sahibi minik_prince
-
- #4.761
qizlar yazdiqlarinizi gordum kaw ki atmazdim demezdim dedim. heqiqeten pis oldum uzrlu sayin. mende 1defe oldu ama abort oldum. inanin ki o abortun travmasini yawamaqdansa hech olmasaydi deyrsen. aqlayaraq narkozun yuxusuna getmiwem. durandada aqlayaraq dedim bitti? indide uzi stoluna guzguye chixanda yadima duwur ayaqlarim esir hekimde hiss edir deyr nolub qorxma incitmiyecem seni.deyrem yox abort duwur yadima travmasi qalib mende. bugun taniw bir qizin 4ayliq korpesinin ureyinde problem var deye ewitdim mamagilden. hekimler emelyatliq deyil 1 2ay yawayacaq deybler inanmiyib irana apariblar ordada eyni sozler. duwunurem olub sora olmamasinnansa hech olmamasi daha yaxwidi.iyine qoxusuna varliqina aliwdiqdan sonra itirmek onu. dehwetdi. ona gorede her gunumuze wukur. olmursa demeli Allah sizin uchun en xeyirlisini edir. tezlikle mukafatlandiracaq Inwallah. bu da bir sinaqdi
he canim hekimimi deyiwdim ilk evvel. kechen ay geden kimi ovitrell chatlatma iynesi yazdi chunku kechen aydan qalma yumurtam var idi dedi eger iyneden sora xestelensen klomifen sitrat ichmeye bawla 3ay batin 5-10gunler arasi. 1ci ayim idi. gorek Allah axiracan qismet elese
İnsallah rebbim tezlikle sevindirecek sem menden gozel bilersen sebrin ne qeder uzun olsa mukafatinda o qeder boyuk olacaq.bir bakmissin ikinizde ayni ay hamile kalmsiz miraylaCanım pis olma sakın paxıllıq eliyirik diye de düşünme heç vaxt Vallah özümüzki qeder sevinirik burdaki her birinizin hamişlik xeberine. Ama bilmirem niye nese bu aralar dehşet çox istiyirem olmağını. Tezelikce yoldaşımın yaxın dostu gile getmişdik ALLAH saxlasın 1yaşında şirin qız uşaqları var. Meymunça men gelennen qucağımnan düşmedi o qeder oynadı ki. Gedende de getdiyimizi anladı geldi qucağıma. Anası nenesi kim çağırırdı getmirdi anasını eliynen iteliyirdi düşmürdü qucağımnan. Ordakı hamı da dedi ki bu uşaq heç kimnen bele olmıyıb indiye qeder. O bebiş o qeder ağlımda qalıb ki ordan çıxıb MirMövsüm ağa ziyaretine gedib o qeder dua eledim ki. Yani bu aralar daha çox istediyimçüm dile getirdim özendiyimi yanlış anlama.
O uşaqçun da çox pis oldum Rebbim böyükdü inşaALLAH sağalar o körpe
Ele düşünsen men çox pis olaram vAllah.qizlar yazdiqlarinizi gordum kaw ki atmazdim demezdim dedim. heqiqeten pis oldum uzrlu sayin. mende 1defe oldu ama abort oldum. inanin ki o abortun travmasini yawamaqdansa hech olmasaydi deyrsen. aqlayaraq narkozun yuxusuna getmiwem. durandada aqlayaraq dedim bitti? indide uzi stoluna guzguye chixanda yadima duwur ayaqlarim esir hekimde hiss edir deyr nolub qorxma incitmiyecem seni.deyrem yox abort duwur yadima travmasi qalib mende. bugun taniw bir qizin 4ayliq korpesinin ureyinde problem var deye ewitdim mamagilden. hekimler emelyatliq deyil 1 2ay yawayacaq deybler inanmiyib irana apariblar ordada eyni sozler. duwunurem olub sora olmamasinnansa hech olmamasi daha yaxwidi.iyine qoxusuna varliqina aliwdiqdan sonra itirmek onu. dehwetdi. ona gorede her gunumuze wukur. olmursa demeli Allah sizin uchun en xeyirlisini edir. tezlikle mukafatlandiracaq Inwallah. bu da bir sinaqdi
Keyfim yok canım. Bu havalar bende böyle etki yapıyoYok ben ağlamadım. Ne oldu da ağladın?
Xeyirlisi inşALLAH. Sen de özünü stresse salma. Ağrı olması da normaldı. Çox adamda olur. İçinde bir canlı var ne de olsa. Özüne yer eliyirİnsallah rebbim tezlikle sevindirecek sem menden gozel bilersen sebrin ne qeder uzun olsa mukafatinda o qeder boyuk olacaq.bir bakmissin ikinizde ayni ay hamile kalmsiz mirayla
Bilireme can insallah goreceksen tezlikle sende olacaq sen tesvise dusecen men seni sakitkesdirecem.sende deyeceksenki ozumden asili deyil )))Xeyirlisi inşALLAH. Sen de özünü stresse salma. Ağrı olması da normaldı. Çox adamda olur. İçinde bir canlı var ne de olsa. Özüne yer eliyir
İnsallah rebbim tezlikle sevindirecek sem menden gozel bilersen sebrin ne qeder uzun olsa mukafatinda o qeder boyuk olacaq.bir bakmissin ikinizde ayni ay hamile kalmsiz mirayla
ayten seferova. mediluxda iwdiyir. tanimiw olarsan xowqedemin verliwinede chixir tvden adi taniw geler belkeKimdi hekimin canım? Hardadı? Men yaxşı qadın hekimi axtarırame
yox qizlar paxilliq elediyiniz ya bele weyler aqlimin ucunada gelmr hech. prosta pis oldum testin wekline ozenmeyinize. Allah sizide sevindirsin inwallah bizde sevinek
Mence ele olacaq ureyime damib ama siz her gun sey yapmayida deneyin derim.biz adetin 10 cu gununen 25 ci gune geder her gun denedik. TutduİnşaALLAH canım, bayram olare onda
ayten seferova. mediluxda iwdiyir. tanimiw olarsan xowqedemin verliwinede chixir tvden adi taniw geler belke
Xqni nenirsen qiz lazim deyil onsuzda 1 hefteye uziye dusheceksen xq nedi bidene hersheyi bosh ver butun beynivi boshalt rahatla❤❤❤İstemrde xq men ne edim o istemr deye mende vere bilmrem qaynanam deyr hekim ne dedi odu. Eh nebilim bezirem
Hadi inshAllah cox sevindimEki Görüntüle 2174643
leylanin da sozune quvvet, mende o sebr yoxdu axi dozem oturam. getdikce tundlewir .bu yerde ziynet salinin aglarmiyim aglamam mahnisinin sozlerini deyiwdirib dayanirmiyim dayanmam demek gelr ichimnen .hele bat 9udu plus azi 5gun gecikirem yani 14u 15i. bu neyin pozitivi bilmirem bizim bebek fazla heyecanli deyesen
Bakida 1 denede aptek qalmiyib quzum sozun heqiqi menasinda hamsina getmishem yoxdu hec yerde axtarmaSalam qizlar, quzular, oxuyuram her gun amma hecne yazmiram yaza bilmirem cox pis keciririem, bu gune kimi urekbulanma bu gunnen qusmam da basladi, qusa da bilmirem adam kimi lap eziyyet cekirem, hekim bir iki wey dedi edim tesir elemedi, reneza parawok derman dedi icdim xeyri yoxdu, mene ancaq vominore tesir edir ki o da artiq satiwda yoxdu. Evde kecen ilden 5-6 tab qalib, belke tanis biliwlerinizde ola ya yolunuz hansisa aptekden duwer soruwardiz mene xeber ederdiz gedib alardim mene ancaq o tesir edir az da olsa. Men qusmaqdan cox qorxuram
InshAllah tezlikle mocuzeleriniz gele canim menim ancag bol bol dua ele menim gozel bacim❤❤❤❤❤❤❤❤belke xoshuva gelmiyecek ama sen gunah edirsen pirlere gedib dua elemekle duzdu bunu demek mene dushmez ama eleme ele sheyler evinde Allahiva elivi ac dua ele yanlish anlamaCanım pis olma sakın paxıllıq eliyirik diye de düşünme heç vaxt Vallah özümüzki qeder sevinirik burdaki her birinizin hamişlik xeberine. Ama bilmirem niye nese bu aralar dehşet çox istiyirem olmağını. Tezelikce yoldaşımın yaxın dostu gile getmişdik ALLAH saxlasın 1yaşında şirin qız uşaqları var. Meymunça men gelennen qucağımnan düşmedi o qeder oynadı ki. Gedende de getdiyimizi anladı geldi qucağıma. Anası nenesi kim çağırırdı getmirdi anasını eliynen iteliyirdi düşmürdü qucağımnan. Ordakı hamı da dedi ki bu uşaq heç kimnen bele olmıyıb indiye qeder. O bebiş o qeder ağlımda qalıb ki ordan çıxıb MirMövsüm ağa ziyaretine gedib o qeder dua eledim ki. Yani bu aralar daha çox istediyimçüm dile getirdim özendiyimi yanlış anlama.
O uşaqçun da çox pis oldum Rebbim böyükdü inşaALLAH sağalar o körpe
Xeyri olsa xeber ele)) bayaq hekimle daniwdim dedim onu evez eden cixib vomita onu ic.Bakida 1 denede aptek qalmiyib quzum sozun heqiqi menasinda hamsina getmishem yoxdu hec yerde axtarmayoldashimin dayisini aptekleri var daha butin apteklerle elaqe saxladi baza firma sklat hekimimle danishdi antimetil meslehet goddu bugunden bashladim gorek yariyir bir ishe:))
Ederem:)mene bax mene vaminorun iynesini yazmishdi vena daxili gurcustan getizdire bilerdik daha bunu yazdi die getizdirmedik ama bu tesir elemese essek kkmi peshman olacamXeyri olsa xeber ele)) bayaq hekimle daniwdim dedim onu evez eden cixib vomita onu ic.
Canim men cox hekim deyiwdim ozel xestexanalardan hem de, rekalmi gedennen tutmus, sonda bibim qizi bileceri demiryol xestexanasinda Elmira dok meslehet gordu, yawli qadindi eli yunguldu cox savadlidi falan getdim onun yanina, men razi qaldim o deq derdimi de dermanimi da tapdi mualice eledi eli de yungul oldu heqiqeten. Duzdu yolu uzaqdi gedib gelmek amma neyniyim esas odu yaxwi hekimdi.Kimdi hekimin canım? Hardadı? Men yaxşı qadın hekimi axtarırame
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?