Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım pis olma sakın paxıllıq eliyirik diye de düşünme heç vaxt Vallah özümüzki qeder sevinirik burdaki her birinizin hamişlik xeberine. Ama bilmirem niye nese bu aralar dehşet çox istiyirem olmağını. Tezelikce yoldaşımın yaxın dostu gile getmişdik ALLAH saxlasın 1yaşında şirin qız uşaqları var. Meymunça men gelennen qucağımnan düşmedi o qeder oynadı ki. Gedende de getdiyimizi anladı geldi qucağıma. Anası nenesi kim çağırırdı getmirdi anasını eliynen iteliyirdi düşmürdü qucağımnan. Ordakı hamı da dedi ki bu uşaq heç kimnen bele olmıyıb indiye qeder. O bebiş o qeder ağlımda qalıb ki ordan çıxıb MirMövsüm ağa ziyaretine gedib o qeder dua eledim ki. Yani bu aralar daha çox istediyimçüm dile getirdim özendiyimi yanlış anlama.
O uşaqçun da çox pis oldum Rebbim böyükdü inşaALLAH sağalar o körpe

Kimdi hekimin canım? Hardadı? Men yaxşı qadın hekimi axtarırame

İnsallah rebbim tezlikle sevindirecek sem menden gozel bilersen sebrin ne qeder uzun olsa mukafatinda o qeder boyuk olacaq.bir bakmissin ikinizde ayni ay hamile kalmsiz mirayla

Ele düşünsen men çox pis olaram vAllah. O ne sozdu? Dememek nedi? Biz sizin qeder sevinirik ee burda vAllah. Men her Namazda dua eliyirem ki Allah isteyen her kese qismet elesin. Sadece artıq özüme qarşı yoruluram. Senlik deyil yani. Hem de men bele havalarda kefsiz,pessimist oluram. Ona göredi pis olmağım. Dokunsalar ağlamaklı olmağımın sebebi odu. Onsuz 1 partiya ağlıyıb sakitleşdim. İndi de biraz yatım. Kocişim gelene qeder. O gelseydi kefimi düzelderdi

İnsallah rebbim tezlikle sevindirecek sem menden gozel bilersen sebrin ne qeder uzun olsa mukafatinda o qeder boyuk olacaq.bir bakmissin ikinizde ayni ay hamile kalmsiz mirayla
Xeyirlisi inşALLAH. Sen de özünü stresse salma. Ağrı olması da normaldı. Çox adamda olur. İçinde bir canlı var ne de olsa. Özüne yer eliyir

Xeyirlisi inşALLAH. Sen de özünü stresse salma. Ağrı olması da normaldı. Çox adamda olur. İçinde bir canlı var ne de olsa. Özüne yer eliyir
Bilireme can insallah goreceksen tezlikle sende olacaq sen tesvise dusecen men seni sakitkesdirecem.sende deyeceksenki ozumden asili deyil )))

yox qizlar paxilliq elediyiniz ya bele weyler aqlimin ucunada gelmr hech. prosta pis oldum testin wekline ozenmeyinize. Allah sizide sevindirsin inwallah bizde sevinek

Pis olma can bizde de tatlı özenmekdi. Yani pis başa düşme. Hele o gün istedim yorumda yazım ki hamı hamile qaldı bi biz 3buğa qaldıq (Sinem, Ayten, men) :) sonra yazmadım ki birden sehv başa düşerler ki gözüm qalıb ya paxıllıq eliyirem falan. Yazmadım ama heç sen ağlıma gelmemişdin. Demekki bundan gelmemişsin :) hiss elemişem qabaqcadan bizim sırada deyil onların sırasında olduğuvu

İstemrde xq men ne edim o istemr deye mende vere bilmrem qaynanam deyr hekim ne dedi odu. Eh nebilim bezirem
Xqni nenirsen qiz lazim deyil onsuzda 1 hefteye uziye dusheceksen xq nedi bidene hersheyi bosh ver butun beynivi boshalt rahatla❤❤❤

Hadi inshAllah cox sevindim hergun etme 2 gun arayla et mene ele etmishdim hergun o qederde ferq etmir

Bakida 1 denede aptek qalmiyib quzum sozun heqiqi menasinda hamsina getmishem yoxdu hec yerde axtarmayoldashimin dayisini aptekleri var daha butin apteklerle elaqe saxladi baza firma sklat hekimimle danishdi antimetil meslehet goddu bugunden bashladim gorek yariyir bir ishe:))

InshAllah tezlikle mocuzeleriniz gele canim menim ancag bol bol dua ele menim gozel bacim❤❤❤❤❤❤❤❤belke xoshuva gelmiyecek ama sen gunah edirsen pirlere gedib dua elemekle duzdu bunu demek mene dushmez ama eleme ele sheyler evinde Allahiva elivi ac dua ele yanlish anlama

Xeyri olsa xeber ele)) bayaq hekimle daniwdim dedim onu evez eden cixib vomita onu ic.

Xeyri olsa xeber ele)) bayaq hekimle daniwdim dedim onu evez eden cixib vomita onu ic.
Ederem:)mene bax mene vaminorun iynesini yazmishdi vena daxili gurcustan getizdire bilerdik daha bunu yazdi die getizdirmedik ama bu tesir elemese essek kkmi peshman olacam

Kimdi hekimin canım? Hardadı? Men yaxşı qadın hekimi axtarırame
Canim men cox hekim deyiwdim ozel xestexanalardan hem de, rekalmi gedennen tutmus, sonda bibim qizi bileceri demiryol xestexanasinda Elmira dok meslehet gordu, yawli qadindi eli yunguldu cox savadlidi falan getdim onun yanina, men razi qaldim o deq derdimi de dermanimi da tapdi mualice eledi eli de yungul oldu heqiqeten. Duzdu yolu uzaqdi gedib gelmek amma neyniyim esas odu yaxwi hekimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…