- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #4.181
Elə bircə yaş avara qoydu məni, məndən bir ya iki yaş böyükdür. Sadəcə yazılarından sakit təbiətli birinə oxşayırsan, O da elədir, ona görə bənzətdim : ) səndən başqa bir bacı bir qardaşın var ? Ya da Nüşabə adında qohumun var ?Her sey ola biler))) 2 usagi var? 35 yasi var?))
Yox quzum, 1 qardawim var, Nusabe qohumum yoxdu, o da 2 ci defe aile qurub?Elə bircə yaş avara qoydu məni, məndən bir ya iki yaş böyükdür. Sadəcə yazılarından sakit təbiətli birinə oxşayırsan, O da elədir, ona görə bənzətdim : ) səndən başqa bir bacı bir qardaşın var ? Ya da Nüşabə adında qohumun var ?
Mende ovu testinnen plastik qablar cixib ora edirem, belede ki ferqi yoxdu, ici temiz olsun su olmasin icinde.Qizlar ayiptir sormasi testi nede edrsiz?men plastik qabda edirem.
Heyf ümidlənmişdim mən də, bir on il olar ki, bir az uzaq qohumlardan xəbərsizəm, qohumum çıxsaydın səndən öyrənəcəkdim. Hər halda birinci ailəsi ilə olar yəqin ki.Yox quzum, 1 qardawim var, Nusabe qohumum yoxdu, o da 2 ci defe aile qurub?
Men gelib oxuyub 1-2 yorum yazıb qaçıram onsuzda)) cox qalmıram.Hami birden gelr birdende yoxa cxir
:) mende darixam evde. Sebrsizlenrem iki gun kecsinMen gelib oxuyub 1-2 yorum yazıb qaçıram onsuzda)) cox qalmıram.
Meni demirsen, hekim dedi 1 ci gun gelersen, cox heyecanliyam, sabah ayb vaxtimdi, uzide gorsener goren?:) mende darixam evde. Sebrsizlenrem iki gun kecsin
Deyerle baglidire o can.kese gorsener a a usaqi bilmrem burda cox oxumusam 5 6 heftede gorenler var ama hg deyeri 1000 2000 lerde .sen ne zaman vermsdin qani?nece heftelik cxdi hg ne qeder idi?Meni demirsen, hekim dedi 1 ci gun gelersen, cox heyecanliyam, sabah ayb vaxtimdi, uzide gorsener goren?
Qan verende aybawima 8 gun qalmiwdi, 53,29 cixdi. Menim yumurtam 11 de catladi, cox guman da 11-12 si qalmisam.Deyerle baglidire o can.kese gorsener a a usaqi bilmrem burda cox oxumusam 5 6 heftede gorenler var ama hg deyeri 1000 2000 lerde .sen ne zaman vermsdin qani?nece heftelik cxdi hg ne qeder idi?
He elemi onda xeylaq artar deyerin 8 gun az muddet deyil canim insallah mende iki gun sora hamise yazaramQan verende aybawima 8 gun qalmiwdi, 53,29 cixdi. Menim yumurtam 11 de catladi, cox guman da 11-12 si qalmisam.
Quzum cixibda yene mende ele diirdim qizlara ata ataki ogunku bundan qaliniydi ama olmazsa cixmaz gozluyek gorek inshAllah yacshi olar bidene stressden uzag dur bide bolbol dinlenDunenki bunan qalin idi.Eki Görüntüle 2171856
Men sidik qabimi alirdim her defe sora o qeder profisianllashdimki ayiptir soylemesi pipitkaynan sidiy gele gele tuturdumQizlar ayiptir sormasi testi nede edrsiz?men plastik qabda edirem.
Sende test edrsen?koyulasib?Quzum cixibda yene mende ele diirdim qizlara ata ataki ogunku bundan qaliniydi ama olmazsa cixmaz gozluyek gorek inshAllah yacshi olar bidene stressden uzag dur bide bolbol dinlen
Seni gidi pröfösyönel seni : ) Onu nasıl yapıyordun kız : )Men sidik qabimi alirdim her defe sora o qeder profisianllashdimki ayiptir soylemesi pipitkaynan sidiy gele gele tuturdum
Men sidik qabimi alirdim her defe sora o qeder profisianllashdimki ayiptir soylemesi pipitkaynan sidiy gele gele tuturdum
Sabahınız xeyir bacılar
Mende ) kapi butulkasinin altini kesmsem onu istifade edremManyak kız yaasenin daha ne acaipliklerini görcez aceba
Men yarım ltlik su butulkalarını ortadan kesmişem alt hissesini qab kimi istifade eliyirem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?