Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baklavalari ekleuecekmisiniz ?Herkese Selam!bu gün ben yeni işime başladım evde baklava pişirip para kazanmak.nasıl olmuş baklavalar?
Ekleyemiyorum niye böyle oluyor ((baklavalari ekleuecekmisiniz ?
bunu komsumda yemistim aşırı tatli ve lezzetli cok guzel gozukuyor ellerinize saglikNihayet ekleye bildim
Çok teşekkür ederimbunu komsumda yemistim aşırı tatli ve lezzetli cok guzel gozukuyor ellerinize saglik![]()
Ellerinize sağlık harika görünüyorlarNihayet ekleye bildim
Teşekkürler umarım satılırlarEllerinize sağlık harika görünüyorlar![]()
Teşekkür ederim canımÇok sevindim, umarım kazancın bol olur
Paranı rublede tutma,döviz de alamazsın ambargo varVarsa oralarda altın,altın al biriktikce. Kaptırma kimseye
Herkese Selam!bu gün ben yeni işime başladım evde baklava pişirip para kazanmak.nasıl olmuş baklavalar?
Nihayet ekleye bildim
1000gr un,1 paket krema,1 tatlı kaşığı tuz,2 yemek kaşığı şeker tozu,250 gr kere yağı mayaSelam,tabiki
Nilu, bak burada yemek yarışması oluyor her ay.Konunuzu "yemek tarifleri" bölümüne açmışsınız. Tarifini verecek misiniz ?
Nasıl katılayım canım?Nilu, bak burada yemek yarışması oluyor her ay.
Ben de katıldım bu ay çok keyifli:)Yemekteyiz, Benim Mutfağım, Ödüllü Yarışma
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım ve Master Şef ödüllü yarışma.www.kadinlarkulubu.com
Bu aydan geçti ama istersen bir sonraki ay takip et sen de katıl,madem yemek yapmayı seviyorsun. Hem yaptığını YouTube hesabına atarsın,hem fotolarını burada paylaşırsın. Ödül falan da var.
Değişiklik olur sana da
TeşekkürlerCanım çekti ellerinize sağlık .