• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

azerbeycanlı erkekler nasıldır . Sevgililik teklifini kabul eder misiniz

eskiden tanıştığım bir azeri çocuk vardı onunla haziranda konuştuk ama sonra konuşmamız kesildi flört tarzı yazıyordu bana 1 hafta önce tekrar yazmaya başladı bu sefer daha imalı konuştu dün de ben başka bir azeriyle tanıştım ve o çocuğun yaşadığı yeri söyleyince bana orda adanadakiler gibi keko yaşıyor dedi ve böyle birine güvenmemem gerektiğini orda yaşanların sadece karı kız peşinde olduğunu ve beni aldatacağını dedi . Yeni tanıştığım çocuk çok iyi kibarda biri ve bana bugün konuşman sardı daha ileri boyutta tanışalım mı dedi ben de daha dün tanıştık dedim o da bana ben net bir insanım hissetiklerimi söyledim dedi ne yapmalıyım sizce benden 1 şans istiyor ayrıca çocuğun ablası bursada tıp okuyor buraya gelecek ve istanbula gelirse bi kahve içmek istediğini söyledi . KIZLAR BİR FİKİR VERİN NE YAPAYIM
O sana öyle dedi sende inandinmi her ülkenin kekosu anneci olan erkegi vardır önemli olan senin tanıman dogru insani seçmen şerefsiz her ülkede var.Goruş konuş ne varki begenmezsen hayir dersin.

Çaxtırma men uydururam uydururam yazaram. Belke tuttururam 😂😂😂
😳 yox sen uydurmırsın sen lap yaxşi bilirsin azerbaycan dilini mene göre ben acesten öğrenmişem 🤣 axşamları mene özel ders verir özü yahşi öğretebiler biraz bahalı amma olsun

😳 yox sen uydurmırsın sen lap yaxşi bilirsin azerbaycan dilini mene göre ben acesten öğrenmişem 🤣 axşamları mene özel ders verir özü yahşi öğretebiler biraz bahalı amma olsun
Ay sen ondan lap gesenk danisirsin. Muallimeyi hardan taptin?

Heee gelmisem. Ne danişirsizz? Indi men burda hec ne demirem balam. Men ozumu canjmi küçede tapmişam ??? Hxhxhdh
gülmekten garnım ağrımıştır xoş gelmişen.indi burda Z zxshermine danış balaca qız eşk yaşamasın? hardan bulursuz azeri oğlanları demiş he sen bu barede ne diyirsen?

Back