Merhaba
Konu biraz uzun olacak şimdiden kusura bakmayın..
Eşimle 1 yıllık ilişkim 2 ay nişanlılık 2 aylıkta evlilik süresindeyim
Daha öncede konu açmıştum ; eşime onun bana hissettiği kadar yoğun aşk beslemiyorum ama seviyorum diye..sert tepkilerde aldım ama ben evliliğimi sürdürmek istiyorum halada istiyorum ama artık korkuyorum..
Eşimle şu an ayrıyız 5 gündür ailesinin evinde kalıyor..
Tartışmamızın sebebi alkol aldığında kendisi kabul etmesede karakterinin değişmesi ve şiddet eğilimi olması..
Tartışma sebebide komik ; evlilik öncesi sosyal ortamda neden ikimizin fotoğrafını paylaşmamışım( ki isteme olduğu dakikada medeni durumunu değiştiren benim)ve nişanlı olduğumuz süreden itibaren çok fazla paylaştım hatta o tepki vermeye başlamıştı..
Tartışmamız burdan başladı ama asıl sorun her tartışmada üstüme yürüyor , küfürlü konuşuyor ve birazdaolsun hırpalıyodu..çok konuştum tartışsakda bunu yapma diye daha öncede özür dilemişti
Ama bu sefer yere yatırp boğazımı sıktı yani boyut atladık..boynum kırıldı zannettim çıtırt etti onu dememe rağmen üstümde hala yerden kaldırmadı sonra kaldırıp yüzümü sıktı..bende onun kolunu cırmalamışım
Sesim kesildi şoka girdim sonra bıraktı ben sesizce evden çıkıp ağlayarak annesini aradım bitti bu iş ,gelin alın yada evden çıksın dedim
O da benim babamı aramış evden gittim hırpaladığını söylemiyo evden gidiyo diye şikayet ediyo.. ama sırf benim inadıma aradığını söyledi ben onun ailesini arayıp üzmüşüm..
Babam geldi sabaha kadar konuştuk, bu yaptığı dayak değilmiş.. sen hiç hayatında dayak yedinmi diye soruyor babamın yanında ...bende onun kolunu cırmalamışım..yüksek sesle konuşunca sinirlenmiş fln neyse ben bitsin bu iş 3.oldu bu şiddet dedim..babam bi süre ayrılın kafa dinleyin derken..ben tatil günü bitince avukat bulup boşanalım diye direttim.. çok üzüldüm ama mantığım ayrıl dedi direttim
Bu arada babamı arıyo nabız yokluyo babamda 10 gün ayrı kalın diyo ilk başta ılımlıydı babam orta yolu bulun diye şimdi o da kararsız.
Neyse ben ayrılmak için diretince;
üzgünüm elim kırılsın gibi söylemleri başladı..ben seni seviyorum kaybetmek istemiyorum yardım alalım diyor..
Terapi alalım diyor.. benim kafam allak bullak terapiyle düzelebilen varmıdor? (alkol de dahil 1 2 kadeh ortalama haftada bir ama psikolojisine göre karakterini değiştiriyor)..şimdiden teşekkür ederim