Ne kadar yoğun aşk besleyen bir erkek. Aşkın tanımını baştan yazdınız siz.eşime onun bana hissettiği kadar yoğun aşk beslemiyorum ama seviyorum diye..
Yazınızın her detayından bir absürtlük çıkıyor. Haftada 1-2 kadehle sizi dövecek konuma gelmesi mümkün değil bence. 1-2 kadehle zil zurna sarhoş mu oluyor bu herif yani?
Ayık (!) kafayla da "sen hiç hayatında dayak yedin mi" diye soruyor boğazını sıktığı kişiye yoğun aşk besleyen bu şahıs. Hanzo ki ne hanzo. İçki hiç bahane değil bu duruma. 1-2 kadehle şuurunu kaybetmez insan.Dayak atmasi, bogaz sikmasi ickilikten degil hanzoluktan. Serde hanzoluk olduktan sonra icki bahane. 1-2 kadehle de kimse sarhos olmaz zaten, insan cakirkeyif olur. Cakirkeyifken de keyifli olursun yani dayak atmazsin!
Hayır zil zurna olmuyor..tartışma olduğunda kendini iyi hissettirsin diye hemen bi kadeh koyuyor ve psikolojisi bozuk olduğu için çabuk çarpıyor..keyifliyken çok içsede birşey olmazYazınızın her detayından bir absürtlük çıkıyor. Haftada 1-2 kadehle sizi dövecek konuma gelmesi mümkün değil bence. 1-2 kadehle zil zurna sarhoş mu oluyor bu herif yani?
Şimdi size şöyle söyleyeyim, bu adamın şiddet eğiliminin alkolle zerre kadar ilgisi yok. Sadece tartıştığınızda içtiği 1-2 kadeh ona istemediği şeyler yaptıramaz. Tamamen kılıf uydurmuş yaptığına. Siz de diyorsunuz keyifliyken içtiğinde böyle olmuyor, yani alkolle ilgisi yok. O böyle biri.Hayır zil zurna olmuyor..tartışma olduğunda kendini iyi hissettirsin diye hemen bi kadeh koyuyor ve psikolojisi bozuk olduğu için çabuk çarpıyor..keyifliyken çok içsede birşey olmaz
demekki karakteri bozuk ki içindeki canavarı içince ortaya çıkarıyo.. Hala az da olsa şiddet diyebilmeniz çok şaşırtıcı.. İlla ağzınızın burnunuzun kırılması oranızın buranızın morarması mı lazım şiddet olması için?Hayır zil zurna olmuyor..tartışma olduğunda kendini iyi hissettirsin diye hemen bi kadeh koyuyor ve psikolojisi bozuk olduğu için çabuk çarpıyor..keyifliyken çok içsede birşey olmaz
Babam ilk önce şoka girdi şaşırdı zaten ....babaniz şiddet uyguladi deyince ne diyor olur boyle seylermi diyor ? babani manipule edecegini biliyor kocan...baban sert olsaydi gondermezdi ...
Bana görede öyle tabiki psikolojik şiddet bile yeterli bi insanı öldürmek için..kusura bakmayın buraya yazmadan önce çevrem beni ikna etmeye çalıştığı için ve eşimide hep efendi bildikleri için kafam karışıyordemekki karakteri bozuk ki içindeki canavarı içince ortaya çıkarıyo.. Hala az da olsa şiddet diyebilmeniz çok şaşırtıcı.. İlla ağzınızın burnunuzun kırılması oranızın buranızın morarması mı lazım şiddet olması için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?