Azarlandım şaka gibi

Seninkini yine komşuya vermeye kalkmışlar. Benim bi kargoyu alakasız bir binadaki alakasız bir kişiye vermişler. Kadın da almış ne alakaysa

Distrübitör firma çözdü mevzuyu. Tam olarak ne oldu bilmiyorum ama en son savunma verecekti hepsiburada.
Bilir kişi gelmedi mi ? Aa sen tüketici haklarına vermemişsin. Ben oraya verdim. Bilir kişi geldi. Siz haklısınız dedi.

Yok tüketici haklarına verdik. Ama bilirkişi gelmedi. Savunma istediler sadece karşı taraftan. Bizim sorunu da distribütör çözdü.
Valla hayatta ki en etkili çözümlerden birisi şikayet var. O siteye ne zaman şikayet yazsam geri dönül alıyorum.

Ben böyle dUrumlarda internet siteleri varsa oraya bile yorum yazıyorum biraz sertçe. Engellenirsem şikayet var'da alırım soluğu valla. Bi de bende alışkanlık kaldı artık "bak şu gün gelicek dimi, ona göre bak" diye tembihliyorum direk.

O ortam gereği bir şey dememişsiniz ya.
Ben olsam o anda dışarıda olduğum için konuşamadım deyip çemkirmek için arardım şirketi kendinizi niye yoruyorsunuz ki üzmeyin hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…