Merhaba, cevapladığınız için çok teşekkür ederimmerhaba benim adet bitiminde baslayan akintim vardi kasik ve bel agrisi esliginde. bacagim hep agridigi icin bende ikk cok panik yaptim ( huzursuz bacak send varmis sonradan cikti irtaya) servisit teshisu aldim 2 antibiyotik 2 kutu fitil iyilestim benim ilerlemis tedavi sonrasu smear temizdi ilk enfejsiyon varkrn smear evet yanlis cikti benim. sizinde benzer durum muhtemelen. dr ye yeniden gidin antibiotik versin tekrar
tek tarafli da oluyordu iki tarafli da. mr a girdim bacak icin birsey cikmadi o teshis kondu. bacak agrisina kadin digumcular bizumle ilgisi yok diyor zatenMerhaba, cevapladığınız için çok teşekkür ederimbacağınız tek taraflı mu ağrıyordu? Benim sadece sol bacağımda ağrı var. Huzursuz bacak sendromunu duydum ama dinlenme yada yatağa girince ağrı yapıyormuş o hareket halinde ağrı olmuyormuş ben hareket halinde de olsam ağrıyı hissediyorum malesef ve akıntımla eş zamanlı başladı bacak ağrım.
Akıntım ise dün çok kötü kokulu gelmeye başladı bu da beni ürküttüama bugün kokulu gelmiyor.
Vücudumda ki böyle tepkiler karşısında elim ayağım birbirine giriyor olumsuz durumlarla başa çıkamıyorumşansıma bayram tatili olunca doktora da gidemedim. Pazartesi gününe randevu aldım umarım kötü bir durum çıkmaz.
Kalp ve damar cerrahisinden de randevu aldım kadın dogum ile ilgili değilse bile ne olduğunu anlamış olurum en azından. Belki spor yaparken incitmiş de olabilirim aklıma her şey gelebiliyortek tarafli da oluyordu iki tarafli da. mr a girdim bacak icin birsey cikmadi o teshis kondu. bacak agrisina kadin digumcular bizumle ilgisi yok diyor zaten
daha once smear verdiniz miKalp ve damar cerrahisinden de randevu aldım kadın dogum ile ilgili değilse bile ne olduğunu anlamış olurum en azından. Belki spor yaparken incitmiş de olabilirim aklıma her şey gelebiliyor
31 yasındayım 9 yıldır aktif cinsel yaşamım var ama 3 yık kimseyle birliktelik yaşamadığım halde böyle bir enfeksiyon yaşıyorum şu an. Bağışıklıkla mı ilgili bilmiyorum
Verdim 2.5 yıl önce, temiz cıkmıstı. Bu sorun da 2-3 haftadır var. Ben bir belirti gördüm mü anında doktora giderim bekleme gibi bir huyum yok çok şükür. Ama smear i keşke 6 ayda bir yapsaydım diye çok dövünüyorumdaha once smear verdiniz mi
2.5yil uzun bi sure . aktif cinsel hyt olmayincs tabi virus bakteri yuku de olmuyor bu avantaj ama iste bnde iki yil once esimden syrildim kimseyle birlikteligim olmadi bnde ayni durumdaydim. dr virus yada bakterilerin kuluckada olup flora bozulunca ortaya ciktigini soyledi benuc dr gittim hrpsi kotu bi durum olsa vajina agzini speklumla acinca goruyotlar zsten bnce rahat olun bisi cikmicakVerdim 2.5 yıl önce, temiz cıkmıstı. Bu sorun da 2-3 haftadır var. Ben bir belirti gördüm mü anında doktora giderim bekleme gibi bir huyum yok çok şükür. Ama smear i keşke 6 ayda bir yapsaydım diye çok dövünüyorum
İçimi rahatlattınız allah razı olsun2.5yil uzun bi sure . aktif cinsel hyt olmayincs tabi virus bakteri yuku de olmuyor bu avantaj ama iste bnde iki yil once esimden syrildim kimseyle birlikteligim olmadi bnde ayni durumdaydim. dr virus yada bakterilerin kuluckada olup flora bozulunca ortaya ciktigini soyledi benuc dr gittim hrpsi kotu bi durum olsa vajina agzini speklumla acinca goruyotlar zsten bnce rahat olun bisi cikmicak
Bu arada sigarayı 2 ay oldu bıraktım. Spora baslayınca sigarayı da bırakmıştım çok şükürsigarakullanimi da cok etkiliyormus canim onu hemen kes kullaniodan
aynen oyle. bu arada bu islemler sonrasi hpv cin1 cikti bende 2014 de ewlenrim gttgm hic bir dr bundan bahsetmekisti allaha emanet gelmisim resmen bu zamana .?sizdede hpv virusune bagli semptomlar olblr rahim sgzi bozulduysw akinti yapiyormusİçimi rahatlattınız allah razı olsunumarım kötü bir şey çıkmaz. Malesef cinsellik konusunda çok bilgisiz bir ülkeyiz şimdiki aklım olsa diyorum….
Size de geçmiş olsunumarım bir daha yaşamazsınız böyle bir şey
Hpv kadar beni korkutan hiçbişi yokaynen oyle. bu arada bu islemler sonrasi hpv cin1 cikti bende 2014 de ewlenrim gttgm hic bir dr bundan bahsetmekisti allaha emanet gelmisim resmen bu zamana .?sizdede hpv virusune bagli semptomlar olblr rahim sgzi bozulduysw akinti yapiyormus
Pazartesi günü kültür yapılcak büyük ihtimal ve antibiyotikli tedaviye başlayacağız. İnşallah smearde temiz çıkar tek duameek olarak vajinal kultur de verin orda ureaplasma uredi bende akinti ve servisit sebebi oymus.
66 idi sanirim yada 56 birde hic sigil cikmadi keske ciksaymis .Hpv kadar beni korkutan hiçbişi yokneyse ki siz en başında tespit etmissiniz. Genotipleme yaptırdınız kı hpv nin hangi türünü tasıyorsunuz?