Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz kaşıntı var bende ilk kez gördüm ve yaşadımTırtılların ısırdigini ilk kez duyuyorum
Ayağınıza birşey oldu mu şişme kızarma gibi
Yazdım da başına gelen var mıdır diye sormak istedimGooglea tırtıl zehirli mi yazsanız daha kolay olurdu
Çok teşekkür ederim
Kelebek oluyorda beni tirtilken ısırdı ne olacakTirtil degildir o, nihayetinde kelebek oluyolar
Allah melek gibi gorunen seytanlardan korusun biziKelebek oluyorda beni tirtilken ısırdı ne olacak
başlığı görünce zorunlu alan
Demi çok haklısınbaşlığı görünce zorunlu alan sandım
Mail atarken içeriğe yazması gerekeni mail başlığına yazan gibisiniz .Az önce koltukta uzanıyordum pencerenin altında birden ayağımı bişey ısırdı baktım yeşil bir tırtıl ayağımdan çıkınca yeşil bir salgı bıraktı sizce zararlı mı yoksa normal bişey mi
Daha yeni üye oldum düzgünce söyleyeyip öğrenmeme yardımcı olacağıniza dalga geçip gülüyorsunuz çok teşekkür ederim size bana bu kadar çok yardımcı oldugunuz içinMail atarken içeriğe yazması gerekeni mail başlığına yazan gibisiniz .
Sürüngen hayvan sonuçta kaya kaya gidiyo. O sıvıdır o .
Ayağımın üst tarafına uzanırken alt kismina degil hatta hayvani öldürmedim geri dışarı attim bir çubuk yardimiyla ısırmayi hissettim ayağıma ne oldu diye bakarken gördümTırtıl ısıran bişey mi yav ezmiş olmayasınız hayvancağızı
Tırtıllar ısırıyormu bilmiyorum fakat kaşıntıya sebep olurlar
Zehirli olacağını sanmıyorum
Küçükken köyde dedem çiftçi olduğundan hep üstünde çıkardı oradan biliyorum
Kaşınması normavo