- 13 Mayıs 2024
- 881
- 2.051
- Konu Sahibi melissaalice
Asgari ücret ile tatile gidebilen kim çok merak ettim doğrusu. Zaten gideceğin şehre gidiş geliş bilet parası kişi başı 2 bin tl. bir tatilde nefes almasam sadece dürüm yesen sabah akşam iki kişi 300 300 den 600 tl günlük. 1800 tl dürüme verdiler. kalacak yer een boktan yer 2 bin çeker oldu mu 3 günü 6 bin. Toplam altı üstü 3 günlük tatilin beache gitmediğin bir kokteyl kahve içmediğin halk plajından çıkmadan dürümle beslendiğin versiyonu 10 bini geçiyor kim bu asgari ile tatil yapan ?
Umudunuzu kırmak istemem benim yorumum arkadaşa. Borç harç olmazsa bir şekilde sıkarak tatilsiz gezmesiz geçinilir ancak göze almak lazım yükselmeye çalışmak gerekiyor.
Kirası hadi ucuz olsun 5 bin olsun. elektrik su faturaya versin hadi en ucuzundan 2bin lira. Mutfak alışverişi en kötü ihtimalle 7-8 bin tl. Nasıl gidiyor bu insanlar tatile ?Bwn paranın miktarından cok bereketli olmasi gerektiğini düşünüyorum tasarruflar harcamalar doğru planlanırsa asgarî ücretle tek maas geçinen gayet tatillere de giden arkadaşlarım var. Bölümünüz de lisans ise ben kpss yi birakmamanizi tavsiye ederim çünkü bu ülkede bir bakıyorsun alakasız bölümlerden fazla kadro açılıyor bence her yıl ufaktan çalışmalısınız
Umudunuzu kırmak istemem benim yorumum arkadaşa. Borç harç olmazsa bir şekilde sıkarak tatilsiz gezmesiz geçinilir ancak göze almak lazım yükselmeye çalışmak gerekiyor.
Son düzenleme: